RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 18:26:01)

Mislim da je mislila na običan lak. Ako ga pravilno mažeš u dva sloja, da bi se potpuno osušio treba mu tu negde oko 2 sata :D

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.12.2013 11:34:14)

IZVORNA PORUKA: isidora88

meni treba nesto najjeftinije, nisam profi i ne planiram da postanem [sm=smiley36.gif]
samo mi treba da turim nokte pod lampu i da mi se nokti osuse za par minuta, i da ne strahujem da ce mi se lak pokvariti ako zakacim nokat za nesto.

Nemozes susiti lak u lampi, on sluzi samo da veze gelove za nokatnu plocu.

P.S. Sad vidim da je neko vec napisao [sm=jezicek.gif]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (5.12.2013 12:03:24)

Isidora imaš sprejeve za brže sušenje laka.
Ja nisam imala pojma da se lak suši dva sata, pa to je duže nego geliranje!
Nekad znam preko prvog sloja iscrtavati i staviti kao french sa šljokicama ali nikad nisam dva sata sušila.

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.12.2013 0:39:37)

Jeste koristili neko ulje za zanoktice -kupovno, ne home made [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.12.2013 8:14:46)

Nato ja imam neki buter-maslac u sticku od avona i on fino omekša zanoktice pa ih povučem nazad štapićem.
Sigurna sam da bilo koje ulje to isto radi, nema tu neke filozofije... ili ima[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.12.2013 10:24:34)

ja tek sad vidim poruke[sm=smiley36.gif]
mislila sam na obican lak da susim u lampi, srecom nisam je kupila inace bih se zeznula[sm=jezicek.gif]
probala sam sprej za brzo susenje i nije bas imalo nekog efekta, ima li neki koji je provereno dobar?

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.12.2013 12:20:14)

Preveliki je izbor ulja za nokte pa iskreno neznam za koji da se odlucim. Najverovatnije cu chinaglazz, uzasne su mi to povlacenje stapicem kod mene ne pali, samo secenje.

Ja nisam nikad koristila sprej za brze susenje. Samo nokte umocim u ciniju sa hladnom vodom, otresem i toliko.

Figaro88 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.3.2014 9:28:44)

Meni je sinoc spao gel sa nokta,i polomio mi se.Sad me boli uzasno,nekako je ostao vazduh ispod i samo se odvojio.Sada cu morati da izlijem ovaj jedan.A nokat je toliko istanjen da me boli kada ga pipbnem.lepo je kada ne moras da lakiras nokte svaki dan,ali pomalo se kajem sto sam radila gel...

isidora88 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.3.2014 9:54:27)

figaro nemoj tamo vise raditi jer ti ocigledno nije dobro uradjeno.
vazduh ne sme biti ispid nokta, nokat se isto ne tuprija toliko.
ja idem sutra da ojacam moje nokte[sm=bravo.gif]

Peace* -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.3.2014 11:55:02)

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja tek sad vidim poruke[sm=smiley36.gif]
mislila sam na obican lak da susim u lampi, srecom nisam je kupila inace bih se zeznula[sm=jezicek.gif]
probala sam sprej za brzo susenje i nije bas imalo nekog efekta, ima li neki koji je provereno dobar?

Evo ovaj:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0320/ajg-blog-s.jpg[/img]

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2014 0:34:57)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Moji nokti su groznog kvaliteta, tanki, savijaju se, pucaju, užas. Nijedan lak mi nije trajao duže od dva dana u najboljem slučaju, a probala sam svakakve, i jeftinije i skuplje. Najbolje mi se pokazao Max Factor Nailfinity (on mi je trajao dva dana). Pre nekog vremena kupim OPI, ujutru namažem, uveče je već krenuo da se skida na vrhovima, a nemam dugačke nokte. Dok jedna moja drugarica ima nokte bukvalno kao veštačke, nosi jedan isti lak bez skidanja i po dve nedelje, i tada ga skine jer joj dosadi boja, a ne zato što je počeo da se skida. Tako da, definitivno je do kvaliteta nokta. Nisam nikada išla da stavim gel, to bi mi sigurno rešilo problem, ali nikako da se nakanim.

i kod mene je ista situacija, i bas zato ni gel vestake ne mogu da stavljam. meni odmah ulazi vazduh, zato sto je nokat nekvalitetan, ili pocne da puca moj nokat ispod i da spada gel. tako da ni to nije resenje za tako jako lose nokte... mene samo iznerviraju ti izgelirani nokti, zato sto mi udje brzo vazduh, a cim nisu savrseni ja pozelim da ih odgrizem [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2014 7:21:02)

Ijaaao ja bih tim odmah zabranila da rade sto tako stanje nokat [sm=hudicek1.gif]
Stvarno svakakvih ima, radila sam dosta puta ali ipak sam na kraju najsrecnija sa svojim noktima.

Jedna mi je toliko turpijala nokte sa strane kao da ih suzi do zivaca..bolelo me posle danima. Pa moj nokat je takav kakav nemozee ga turpijati do besvesti. Jedna radila debeloo uzassss, ali naravno nailazila sam i na one sto lepo rade, ali meni je to jaaako ruzno posle dve nedelje kad pocne da se vidi izrastak [sm=smiley13.gif] onaj deo koji nije lakiran. Pa sam onda ja jedno vreme lakirala ceo nokat da pokrijem i taj deo ali onda u cemu je fora...

Tako da sad imam svoje nokte i naaj obicniji lak, jednom sam se cak zacudila koliko mi je kineski izdrzao na noktima![sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.4.2014 20:05:11)

Isla sam da skinem gel,nokti su istanjeni ali vec su mi skoro skroz izrasli.Koristim eveline sos i pomaze.Ova devojka kod koje sam radila ima puno njih koji je hvale,ali ni meni ni drugarici nije dobro uradila,a trecoj devojci koja je bila sa nama savrseno[sm=zmeden.gif]Uglavnom kod nje vise nikad,mada ne verujem da cu opet raditi gel...

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.5.2014 17:26:29)

Samo da javnem kupila sam u Liliju esence zavrsni gel lak, namazila preko najobicnijeg laka bez pripreme, gurnula nokte u lampu i nisu mi mrdnuli 10 dana. Juce sam ih skinula jer mi dosadila boja.

Ivanka 75 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.5.2014 17:39:08)

Ima 6 meseci kako sam se navukla na crveni lak, namazem u nedelju uvece, popravim novim slojem u sredu-cervrtak, sve skinem opet u nedelju, namazem novi sloj i tako u krug. I bas mi nekako kul ova drecavo crvena [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (13.5.2014 8:14:16)

Ivanka Me too [sm=smiley36.gif]

Ima vec par meseci sigurno da stalno imam crveni lak.
A ranije kao devojka ga nikad nisam nosila, sad mi je diiivan.
Uzela sam vise nijansi crvene i sad samo lakiramooooo....[sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (13.5.2014 8:20:27)

Anck, uparila sam ga i sa crvenim karminom i crevenkastim sjajem za usne, mm poludi kad me vidi da ih stavim [sm=smiley36.gif]
Nznm sta je to sa muskarcima i crvenom bojom.... [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (13.5.2014 9:53:57)

I ja sam zavolela crveni lak. Nakupovala sam bas dosta lakova, ali ne stignem da namazem.

anci kv -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (13.5.2014 22:25:18)

ja sam ludak za lakove,ne znam tačno koliko ih imam,zadnji put je mm brojao i stao kod 30 i rekao da sam bolesna,jer ne znam ni šta imam. U pravu je. Ali ja nekako boje biram u zavisnosti od vremena. Leti drečeće boje,zimi tamnije..

Klarita -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (13.5.2014 23:20:47)

Nemam puno lakova, ali imam sve nijanse crvenog[sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (14.5.2014 8:36:22)

I ja imam preko 25 komada sigurno [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (14.5.2014 11:05:44)

evo najbolji manikir koji sam ikada imala [sm=smiley27.gif]
hptt://ww=hw.Slikomat.com/slika/5678769.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/0514/wx-DSCF62.jpg[/img][/url]

Torbica -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (14.5.2014 11:09:46)

[sm=9nebesa.gif]

madre -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (14.5.2014 11:15:31)

kakva ocaravajuca manikura[sm=smiley27.gif]

anci kv -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (14.5.2014 11:19:29)

kakvi precizni potezi,očaravajuće.[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>