jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.3.2014 0:34:57)
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina Moji nokti su groznog kvaliteta, tanki, savijaju se, pucaju, užas. Nijedan lak mi nije trajao duže od dva dana u najboljem slučaju, a probala sam svakakve, i jeftinije i skuplje. Najbolje mi se pokazao Max Factor Nailfinity (on mi je trajao dva dana). Pre nekog vremena kupim OPI, ujutru namažem, uveče je već krenuo da se skida na vrhovima, a nemam dugačke nokte. Dok jedna moja drugarica ima nokte bukvalno kao veštačke, nosi jedan isti lak bez skidanja i po dve nedelje, i tada ga skine jer joj dosadi boja, a ne zato što je počeo da se skida. Tako da, definitivno je do kvaliteta nokta. Nisam nikada išla da stavim gel, to bi mi sigurno rešilo problem, ali nikako da se nakanim. i kod mene je ista situacija, i bas zato ni gel vestake ne mogu da stavljam. meni odmah ulazi vazduh, zato sto je nokat nekvalitetan, ili pocne da puca moj nokat ispod i da spada gel. tako da ni to nije resenje za tako jako lose nokte... mene samo iznerviraju ti izgelirani nokti, zato sto mi udje brzo vazduh, a cim nisu savrseni ja pozelim da ih odgrizem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|