RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

wivern -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (28.8.2014 9:54:43)

Kao normalan bezbojni lak, samo pise da je zastita.

bubulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (28.8.2014 9:56:05)

moji nokti su do trudnoce bili savrseni, cvrsti i bas dugi. koristila sam uglavnom O.P.I. lakove, i trajali su bar 10ak dana. naravno preko njih stavim zastitu.
isla sam nekoliko puta da radim gel i bas lepo izgleda ali sam shvatila da mi je nepotreban na onakve nokte.
sada su uzasni i ne znam sta da radim. a da sada krecem sa nadogradnjom i unistim i ovu bedu koju imam... ne zelim...

gagana83 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (26.9.2014 17:23:38)

Ja sam fan ZOYA lakova, posebno njihove kolekcije Pixie Dust, imam ih desetak i svaki je jednako dobar. Plus im je sto se jako brzo suse i sto su takve teksture da ucvrste nokat (moj muz kaze da su kao malter [sm=smiley36.gif] )
https://www.google.rs/search?q=zoya+pixie+dust&client=firefox-a&hs=KRE&rls=org.mozilla:sr:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=p4MlVMeJE-HqyQOH0ICoBA&ved=0CB8QsAQ&biw=1024&bih=667

anita -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (26.9.2014 21:09:34)

Ja sam dugo vremena imala gel na svojim noktima.Otprilike oko 4 godine. Stalno isla na korekcije ali mi je dosadilo. Onda sam skinula gel i iskreno da Vam kazem nokte nisam dugo mogla da oporavim. Brzo su se lomili, listali su se i sl.
Od tada ih sama negujem.
A sada u trdunoci su mi super. Ojacali su, nekako su mi drugaciji, lepsi su [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (26.9.2014 21:29:47)

U trudnoci skoro svima ojacaju nokti... Ja sam fan dugih noktiju, par puta sam radila gel na svoje nokte ali inace su mi jaki pa mogu da se odrze i bez gela. [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 0:54:04)

Ja obozavam lakirane nokte. I uvek su mi sareni. Najnoviji mi je fluorescentni, uspela sam samu sebe da prepadnem...
Inace kada je kvalitet u pitanju bas sam nezadovoljna. Imam par Ellen Beatrix i Sephora, ali slaba vajda, samo ime. skidaju se -sutra.

Sanjalica1980 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 0:57:47)

Ja koristim gel lak. Obozavam ga. Stalno menjam boje.

Klarita -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:02:03)

Gel lak [sm=zmeden.gif] Ne znam sta je to...

Obozavam nalakirane nokte, ali obozavam. gel sam radila dugo kod razlicitih "kozmeticarki" ali su mi se uvek istanjivali nokti do te mere da me jako bolelo to je strasno...izgleda da mi je slaba/tanka nokatna ploca. Inace nemam potrebe za gelom kao ojacavanjem, jer imam lepe nokte i jake, ali zbog ustede vremena stavljala i eto uvek su sredjeni [sm=smiley1.gif] a, sad sve i da hocu, ne znam kako bih zakazala u koje vreme da umetnem jos i manikir. Volela bih da mi neko lepe sredi zanoktice, pa isturpija nokte...pravi manikir uradi sa masazom saka mmmmmmmmm misaona imenica za mene u ovom momentu u ovom kraju Srbije

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:03:02)

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ja koristim gel lak. Obozavam ga. Stalno menjam boje.

Gde kupujes ? Jel O. P. I ?

Žapkić -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:08:06)

Ja nikada nisam radila nadogradnju. Brzo mi rastu nokti i gotovo uvek imam duge nokte. Sama ih lakiram, najviše volim neke neutralnee boje.

Sanjalica1980 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:08:31)

Gel lak je dugotrajni lak koji se isto susi u uv lampama. Traje mesec dana a da se ne okrzne a skida se acetonom. Nema grubog skidanja kao sa obicnim gelom.
Nokti su ocuvani.

ME ja ne kupujem vec imam devojku koja mi radi. Ranije sam isla do nje a sada ona dodje do mene. Manikir i gel lak u 3sloja +zastitni lak je 1. 300
Ja uradim i pedikir i gel lak na nogama. Onda to sve kosta 2900 i mirna sam mesec dana.

Ja obozavam leti lude boje a zimi koristim tamno ljubicas_te,crvene,teget,tirkiz itd[sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:09:49)

Gel lak je dugotrajni lak koji se isto susi u uv lampama. Traje mesec dana a da se ne okrzne a skida se acetonom. Nema grubog skidanja kao sa obicnim gelom.
Nokti su ocuvani.

ME ja ne kupujem vec imam devojku koja mi radi. Ranije sam isla do nje a sada ona dodje do mene. Manikir i gel lak u 3sloja +zastitni lak je 1. 300
Ja uradim i pedikir i gel lak na nogama. Onda to sve kosta 2900 i mirna sam mesec dana.

Hvala na informaciji. Najbitnija mi je ova podebljana[sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:12:17)

Klarita sa tim nema sta da bribes. Ja sam ranije koristila gel ali su mi nokti jako oslabili pa vise nisam htela. Nerviralo me to smirglanje [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:12:44)

Bas divno! Obozavam nokte! Moram se raspitati dok nadjem vremena!
Inace na fb -u imam poseban album samo za moje noktice [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:16:08)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Bas divno! Obozavam nokte! Moram se raspitati dok nadjem vremena!
Inace na fb -u imam poseban album samo za moje noktice [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley1.gif]. I ja ih bas volim. Sada su vec spremni za promenu. Dosta rozpe,sada nesto tamnije [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:19:30)

Klarita sa tim nema sta da bribes. Ja sam ranije koristila gel ali su mi nokti jako oslabili pa vise nisam htela. Nerviralo me to smirglanje [sm=smiley36.gif]

Hvala, videcu da li rade ovde ove nase devojke, pa mogu da probam da nadjem vremena [sm=smiley2.gif]

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:20:36)

Obozavam tamne boje! Od skorije sam prihvatila i one blaze varijante. ...[sm=smiley36.gif]
A radis li ove nove na "siljak"? Ja nisam nikad.

Sanjalica1980 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:24:23)

Nisam nikada. Uopste mi se ne svidjaju. Kao za vestice [sm=smiley36.gif]

Natavno sve je stvar ukusa, neko to zna i da iznese. Ja nisam taj tip.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 1:27:07)

Ja sve sama radim, uzivam u crtanju po noktima. Na nogama mi je uglavnom french.

branki* -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (27.9.2014 7:25:15)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A radis li ove nove na "siljak"? Ja nisam nikad.

to se zove stileto.ja nisam nikad.meni se ne dopadaju.sad opet poceli da rade ovalne,jedno vreme samo one cetvrtaste svi radili.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.10.2014 23:59:26)

Da li neka od vas ima lampu, mislim da se ne bavi time profesionalno vec samo za svoje potrebe... Ja sam se bas popalila i rekla mm sta da mi pokloni. On se cudi, nista mu nije jasno... Prijateljice misle da bi mi super islo i da privatno radim, ali mene to ne zanima, zelim samo za sebe...
Jer ima neko da me uputi sta, kako za pocetak?

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 0:04:50)

Eh, to mi je zelja Mati, ali je luksuz [sm=smiley19.gif] i ja trazila mm ali nista . Lampa je bila pre oko godinu dana oko 70e, koleginica kupila, ne znam marku. ..ima jos trista cuda da se kupi...
Branki hvala!

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 0:09:57)

A ja bas mislim da nije luksuz... Ta lampa od 70e je verovatno neka profesionalna, ono sto sam ja gledala nije vise od 30e. Meni treba samo za kucnu varijantu, nije mi bas bitna marka toliko, a kvalitet na moze bas ni toliko los da bude pa da crkne samo od mene? [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 0:11:34)

Kao da sam znala da virnem na RR pre spavanja [sm=smiley36.gif]
Da li neka od vas iz Bg zna ko radi akrilne nokte?
Meni gel spada za 3 dana, bez obzira ko ga radi... Akril mi se nije mrdnuo 4 nedelje a devojka koja mi ga je radila je otisla na brod pa sad trazim nekog drugog.

Ana RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 7:22:53)

Milicicak, poslala sam ti pp.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>