RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 0:31:26)

On je sam po sebi mlecan, tako neka boja. Kazem ti moja drugarica ga maze preko laka da da sjaj, ja jos isprobavam. Prvi dan je onako bezbojan dok treceg dana vec postane belicas_t... Ma ja sam odusevljena, bas daje lep sjaj noktu, a takodje i jaca i stiti.
I da... Susi se za deset___ak sekundi...[sm=smiley1.gif]
"Revolucionarna formula s aktivnim Jakim Noktima* kompleksom koji prodire u strukturu noktiju, efikasno regeneriše i rekonstruiše. Zateže, maksimalno jača i stimuliše jačanje noktiju, poboljšavajući fleksibilnost čineći nokte više otporen na mehaničke povrede. Ovaj preparat štiti od pucanja lomljenja i cepanja. Pomaže da se vrati glatka površina i sjaj oštećenim i matiranim noktima. Odmah posle 10 dana tretmana, svi problemi će nestati i uživaćete u divnim i zdravim noktima.
Način upotrebe: Naneti jedan sloj na nokte svaki dan. Posle 4 dana isprati naneti sloj i ponoviti proceduru.
Mere opreza: Pre upotrebe zaštitite zanoktice kremom. Izbegavati kontakt sa očima. Zapaljivo! Čuvati van domašaja dece.
*Titanijum i dijamant" "

Azra_ -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 0:50:13)

Hvala ti Mati. Možda probam ako me ne bude mrzelo.

Anoniman -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 20:25:28)

Mati gde si ga nasla, i koliko kosta?

Meni su posle mora nokti bas poceli da se listaju, svasta sam probala i nista mi nije pomoglo, sada bih bas njega probala[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 20:34:32)

I ja imam taj 8 u 1. Kupila sam ga u dm-u. Mislim da je oko 400 din. Super je. Ja ga koristim kao baza ispod tamnijih lakova.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 20:39:38)

JA ne menjam onaj moj OPI Envy. Nije da mi se ne listaju, ali u mnooooooooooooogo manjoj meri nego što je to bio slučaj. I to još u trudnoći, a ne pijem nikakve dodatne vitamine.

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 21:08:13)

ja sam uzela ovu varijantu koju ima lu.
samo sto su sad malo promenili cleaner i primer su jedna tecnost, top coat i prvi sloj isto jedan gel.
danas treci dan cini mi se da se vec negde malo skida, ali to je ono minimalno, sto vidi samo moje perfekcionisticko oko[sm=smiley36.gif] ako izgura sest dana da budu bas ok, da ne postanu ruzni, zadovoljna sam.. ali nesto sam sumnjicava za sad. nisam ocekivala nikakve promene treci dan

trco meni bas u trudnoci ojacaju nokti. ne znam zasto, u svakoj tako... i ne opada mi kosa posle porodjaja, barem nije posle prva dva.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 21:27:28)

Nokti su mi bili sjajni u prethodnoj, ali samo zato što sam pila vitamine punih 9 meseci [sm=jezicek.gif] jer mi niko nije rekao da prekinem posle prvog tromesečja. SAd sam ispila ja mislim kutiju i po onog konjskog elevita i ništa specijalno nisam primetila da je bilo bolje, čak šta više, gori su bili.

Ovaj envy mi je sasvim ok, imajući u vidu da sada mnooogo više rintam i ribam po kući nego što sam onda.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 23:26:21)

UM kao sto rece Maraj ima ga u DM-u, a sad je jos na snizenju oko 300 din...
Jovice gde si kupila ovo kao Lu i koliko kosta sve? Mozda treba malo vremena da se uvezbas pa ce trajati duze...
Trco probaj ovaj 8in1...

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.10.2014 8:18:45)

Jovice ja sam uradila u nedelju,samo lak u boji i preko top coat,za sad sve stoji na svom mjestu,vidjećemo do kad [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.10.2014 9:00:00)

Danas cu da odem da pogledam. Hvala devojke[sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (21.10.2014 10:15:51)

videcemo, bas sam nestrpljiva da docekam da vidim kako ce izgledati posle 6,7 dana..
ja isto dosta rintam, kuvam, spremam, perem, ima dvoje dece i psa, pa vi vidite koliko puta operem sto svoje, sto tudje ruke[sm=smiley36.gif]

uzela sam u liliju.. nisam sad sto posto sigurna za cene, ali mislim da je lampica bila oko 2 i 700 ili 2 i 800 din, top coat 450 din, cleanser isto tako otprilike...

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (23.10.2014 14:24:13)

[img]http://www.dodaj.rs/t/2M/DM/4SuwhDQv/imag1540.jpg[/img]
dva nova,kad isprobam stavicu sliku kako izgledaju na noktima [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:05:45)

Jao ja sam upravo spazila neku ludu kombinaciju laka za nokte od pupe!!! Oduševila sam se, ali ooo ovde ga nigde nema! Tako da ću morati da čekam u Bg da dođem da kupim, mada je malo skuuuup

[img]http://www4.slikomat.com/13/0308/6no-pupa-n.jpg[/img]

Davno davno kada sam radila nokte, devojka mi je mazala jedan revlovnov lak. Fenomenalan, kao sedef, ali kad se osuši je mat sedef - ne znam kako drugačije da objasnim. Nikad nisam našla opet tu boju [sm=smiley19.gif]

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:17:12)

Ovaj prvi je cisto mat, ali zato ovaj drugi otkida koliko je dobar! Koliko kosta? Klasican lak ili gel lak?

Maraj -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:24:12)

Uh odlicna je ova pupina kombinacija!

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:36:00)

ME, ovo je komplet i koliko vidim u jasminu je 1700 din
Nije mi fora da svi nokti budu prekriveni, ali po neki je extra

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:39:46)

Set je odlican, ali pupa je oduvek bila skupa.
Mene kod nekih lakova uvek nervira, kad mi nakon skidanja ostave boju na noktima, naravno da biser uvek zaboravi da stavi bazu-podlogu kako god da se zove.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:46:07)

Mišu ja kupim jednom godišnje jedan lak, ali je taj skup. Opi uglavnom, a ovaj mi dodje taman u to hehe
Mislim kupim Možda još jedan onako da imam, iili kad je neka akcija. Prošle godine sam naletela na neku akciju dva opi laka za 16€, isto neki set bio. Srećom pa mi boje odgovarale [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 9:56:01)

Vidis, to je odlicna ideja [sm=bravo.gif]
Samo je treba sprovesti u delo [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 10:00:56)

A ja to uvek sprovedem u delo.
Forra će da buda ako mi se ne svidi uživo. Mislim ima i jednobojno, ali mi nije fora. Prosto sam čudna sama sebi da mi je ova kombinacija ok, jer moje boje lakova su bordo, crvena, ljubičasta, plava (metalik) i na tu foru. Oni zeleni, žuti i uopšte one nežne boje nisu moj tip.

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.3.2015 10:08:05)

Nisam ni ja ljubitelj pastelnih lakova, u poslednje vreme sam u nekom tamnom fazonu, mada umem sebe da iznenadim i nekom drecavijom bojom.

Plavusa34 -> RE: Lak za nokte (8.3.2015 10:57:29)

Jedno vreme sam stalno lakirala nokte sad samo ponekad omiljena mi ljubicasta i crna

Mala Elena -> RE: Lak za nokte (8.3.2015 12:07:12)

Vise sam ljubitelj tamnih i drecavih bojica. [sm=smiley27.gif]

veselicaa -> RE: Lak za nokte (8.3.2015 13:00:43)

Ja volim da su mi nokti sredjeni,evo i moja A.zna da kosa i nokti moraju da budu sredjeni i uredni [sm=smiley36.gif]Ja volim crvenu,crnu(sada vise ne,ali pretprosle godine sam je cesto nosila),plavu i te neke jace boje.Imam bas mnogo lakova,trenutno mazem essie i bas mi se svidja

wivern -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 13:40:14)

Pre par dana na netu nadjem clanak kako od starog laka za nokte napraviti mat lak. Inace su sad mat lakovi u trendu, pa ajd kao da nas edukuju.
U lak se stavi gustin, da se lak malo zgusne i tako se maze na nokte. Evo ja upravo isprobala i pravo da vam kazem uopste ne izgleda lose.
Imam jedan mat china glase-ov, prljavo roze za leto, i bas ga volim i sad sam smuckala zuti. [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>