RE: Lak za nokte (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

veselicaa -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 13:46:17)

China glaze lakovi mi se mnogo svidjaju,cena posebno,bas su pristupacni a kvalitet je ok.Trenutno koristim essie lakove,oni su duplo skuplji od china glaze.

wivern -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 13:49:36)

Veselice meni su esse dobri ali ne toliko dobri kolika im je cena. Malo ga preterase. Opi mi je nakada bio dobar ali su mu se pokvarili. Meni se inace svi lakovi skinu za dan, max dva ako je neki kvakitetniji lak.
Sad na sajmu kozmetike sam gledala da kupim neku manju lampu i gel lak i bog da me vidi.

veselicaa -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 13:54:41)

Tacno tako,ja ne vidim razliku izmedju china glaze i essie,mada kada imas dva deteta i tonu sudova za pranje,plus ribanje i pranje,ne bi mi trajao ni lak od milion dinara [sm=jezicek.gif]E to za gel ti nije losa ideja,moja sestra kupila,naucula i stalno stavlja gel na njene nokte,ne stavlja nadogradnju.Ja volim da su mi nokti sredjeni,evo i moja A. pokupila to od mene,barata sa turpijom kao neka manikirka[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 13:58:10)

Manja lampa kosta do 1500 din, i par gel-lakova i mirna sam. Mazem nokte na svakih 7-10 dana. Vise mi se isplati nego stalno da trcim na manikir. Mada se tamo lepo istracarim [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 14:00:58)

Nisu skupe te lampe za kucno koriscenje.Ja isto volim da idem kod manikira ali kako mi je bas daleko,sat vremena kolima,onda sam prinudjena da sama sredjujem nokte.Mada nije ni to lose izvestila sam se bas.

Bibilib -> RE: Lak za nokte (12.3.2015 14:47:00)

Volim da su mi nokti uredni i namazani....

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.3.2015 14:50:22)

Ja kad stanem pored China Glaze police, ne mogu da se odlucim, meni se sve svidja, ja bih kuci sigurno otisla sa najmanje 10 komada [sm=smiley36.gif] Essie sam videla samo na par mesta.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.3.2015 15:15:45)

Essence gel povukli iz prodaju,ja ću za dupe da se ugrizem,da sam bar znala pa da sebi na vrijeme uzmem rezervi.Zna li iko od vas koja marka ih još ima.

Adriana83 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.3.2015 15:26:31)

Ja sam sebi sad skoro uzela lampu i gelove.Sama sebi i samo sebi radim nokte.Do sad mi se vec sve isplatilo. Nokti su mi uvek uredni,a sad mi vec i dosta brzo ide.Prvi put kad sam radila trebalo mi je 45 minuta za jedan nokat [sm=jezicek.gif] sad mi treba 10-tak minuta.Obicno radim uvece kad klinci polezu i to ne sve od jednom nego po potrebi.Uvek imam obican frenc,to mi ide uz sve,najjednostavnije mi je i ne primeti se toliko ako ne uradim sve nokte od jednom.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 21:50:15)

Sto sam nabasala na lepu boju laka,ja ni ne znam koja je to boja.Malopre sam namazala i samo se divim [sm=jezicek.gif]Moje dete kupilo u Liliju,marka je Malena platila sam ga 145 dinara a ovde kod nas su 0,50 e. Super jeftin lak a boje prelepe.
Evo,moj je broj 11 klik

QueenJ -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 21:58:08)

Ja ne mogu da vidim koja je boja, piše mi page not found. [sm=smiley13.gif]
Ja godinama idem kod jedne devojke, otprilike jednom mesečno i stavljam gel na svoje nokte.
Nokte na nogama mažem sama, tj. pokušavam, jer sm toooliki antitalenat za lakiranje noktiju, da me nekad sramota što sam žensko.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 22:28:21)

Queen popravila sam udji sad [sm=smiley1.gif]
Imam i broj 14 mnogo lepa boja,mat plava sa dobrim nadlakom traje mi i nekoliko dana.

QueenJ -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 22:32:38)

ooo, čega sve tu ima, da se raspametiš.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 22:38:18)

A kod mene su samo 0,50 e kazi koliko komada da ti saljem[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 22:44:09)

Jaooo Veselice,jel ti znaš da sam zaludjena lakovima,od ovih mi se možda desatak ne svidja a sve drugo može [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 22:55:04)

Emice jel si probala ovu marku?Ja slucajno jos zimus nasla kod deteta u torbici ovaj lak broj 14(kupila joj strina) a sada kupila br 11,lakovi su odlicni za tako male pare.

vikiveki -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 23:03:39)

Veselice,ja do sada nisam čula a ni videla ovu marku laka za nokte,ali izgleda da je baš kvalitetan.[sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 23:12:04)

Sad ces vesilice svima da saljes. Bolje da nisi rekla. [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 23:31:20)

Sanjice ti samo kazi,tebi saljem odmah [sm=smiley31.gif]
Evo i slike,zanemarite sto sam malo umazala zanoktice nemam ni kap acetona u kuci,kupicu sutra[sm=smiley36.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0717/y9v-117032.jpg[/img]

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 23:41:45)

Wow kakva boja. Ja ne vidim nigde umazano. Ali lep ti je ovaj dezen gde si stavila ruku.

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.7.2015 23:52:07)

Dezen je sa haljinice [sm=smiley9.gif]

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.7.2015 7:25:53)

Imam Malena lak br. 33. Super mi izgleda iz bocice, ali kad ga nalakiram nije to to, ne slaze mi se uz mene [sm=smiley36.gif] Tih lakica ima u Lilly.
Poslednji lak sto sam uzela je China Glaze, neki neonac, i biser, tek kad mi se oljustio posle 2 dana skontam da to ide preko krec belog laka. A one base i top lakove mi je mama urnisala. I pre neki dan kupim i krec beli, i nikako da sednem i odradim.
Nego, videla sam da Deborah ima neki lak-gel, sto ne mora pod lampu, ako je neko probao, nek javlja utiske.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.7.2015 7:48:22)

Veselice nisam još ni čula za njih,šteta [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.7.2015 11:51:58)

Mali mis china glaze lakovi su super,ja ih bas volim.Nisam koristila te Deborah gel lakove ali jesam max factor oni su super.Deborah senke i rumenila su odlicna.

choopa choops -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.7.2015 1:10:47)

Imaju ti Malena lakovi i kod nas, jeftini su. Ja sam uzela žuti, ali nije nešto. E sad možda je do boje...

Inače, ne znam jesam li pisala, ali meni su najbolji lakovi od Avona (jedino što me nervira što moraju da se poručuju, a ja ne znam nijednu Avon damu[sm=jezicek.gif] /ovo mi zvuči grzno kao animir dama/ pa onda mi je problem da ih poručim). I dobri su mi još KIKO Milano, nema ih kod nas nažalost, ali su odlični.[sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>