RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.9.2015 21:23:35)

Mod oni što ne idu pod lampu se skidaju acetonom,kao drugi normalni lakovi a oni što idu pod lampu ima tečnost za njih alu malo duže traje skidanje.Uglavnom nema turpijanja.

Modessty -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 9:41:55)

hvala emice. Evo Trca mi reče da isprobam neki essence gel lak.
Ovi obični mi stvarno ne traju ni dva dana. Nemam vreme za lakiranje svaki dan. Zato i razmišljam dal da dajem pare kozmetičarki ili da to sama radim, bez lampe naravno
nekad sam sam crtala po noktima, a sada nemam vreme ni kremu da stavim nalice, a kamo li da mažem lak. Kad krenem sa mazanjem laka obavezno se Nikola probudi ili plače ili se Danilu piški......

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 9:45:29)

Evo ga dva dana kako sam nalakirala i na desnoj ruci upola spao [sm=zz_banghead.gif]
Mod ja lakiram tek naveče kad Dora zaspi ,ovako nema šanse.

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 10:31:47)

Ja juce skinula gel lak. Neznam ni zasto ga stavljam kada mi posle njega treba 3 meseca da ocitavim nokte. Dobijem tako volju da imam uglancne nokte ali se ne isplati [sm=smiley13.gif]

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 11:11:11)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Evo ga dva dana kako sam nalakirala i na desnoj ruci upola spao [sm=zz_banghead.gif]
Mod ja lakiram tek naveče kad Dora zaspi ,ovako nema šanse.

Jel??? Onaj??? Ja ako dnevno ne operem dve mašine sudova, ne operem ni jednu (ručno) pa mi stoji. Biće da je do nokta. Jer meni ni jedan ne drži na rukama, osim ovog.

Jesi mazala podlak? Meni se ljuštio sa podlakom, ja sinoć namazala jedan sloj, pa danas drugi. Tako jedino uspe da mi se osuši kako valja [sm=jezicek.gif]

Inače, mala caka - mrzim šljokice, ali one se najteže skidaju i sa acetonom, kamo li ovako. Pa ako lak to dozvoljava, onda tresnite neke najmanje upadljive šljokice perko laka.
Oni sedef isto duže drže.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 11:15:29)

Taj taj ali ruku na srce po cjeli dan nešto perem,ili kući ili na poslu moram stalno nešto oprati.Nisam stavljala podlak.Večeras ću opet stavit iako mi na lijevoj ruci još izgleda kao friško nalakirani.

wivern -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 11:46:38)

Ja ga jos nisam kupila :(. Danas bih mogla, pa da ga isprobam.
I ja mislim da je do nokta, meni ni jedan ne drzi ni dan. Osim ovog poslednjeg koji stoji po nedelju dana . Neki rimelov 60 seconds. Kupila u lilly-ju za 100 din.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.9.2015 19:34:46)

Ja nemam pojma do čega je ali me nervira,a još više me nervira da dajem svako dviće sedmice pi 35 franaka da mi oni rade gel lak a pitanje je i da li bi i on držao toliko.

Modessty -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (10.9.2015 9:30:06)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ja juce skinula gel lak. Neznam ni zasto ga stavljam kada mi posle njega treba 3 meseca da ocitavim nokte. Dobijem tako volju da imam uglancne nokte ali se ne isplati [sm=smiley13.gif]

e tako je bilo meni! zato sam i u nedoumici da li da ga uopšte stavljam

NadaR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (10.9.2015 9:54:10)

Ja i dalje furam ombre nokte u svim bojama[sm=smiley36.gif] Trenutno imam bordo- ljubicasto. Premazem nekim bezbojnim sa sitnim sljokicama i mirna sam 4-5 dana dok mi ne dosadi.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (10.9.2015 10:58:57)

Meni evo stoji već treći dan čini mi se. A perem sudove minimum 4 puta dnevno. Ruke su mi suve užasno, počela je već i koža sa strane nokta da mi puca [sm=smiley13.gif]

Sad ću turim i sliku. Da na pomenem da ribam žicom isto.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0910/doe-DSC-21.jpg[/img]

wivern -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.10.2015 0:02:55)

Zene ja kupila neki Zoya lak, mat sivi. EEekstra je kad se namaze, samo jos da vidim koliko ce mi stajati na noktima.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.10.2015 8:43:17)

Ja nikako da ispišem da su oni lakovi šit [sm=jezicek.gif]

One koje sam prvi put kupila su trajali, posle uzela neki mat teget i neki crveni i skidaju se užasno [sm=smiley13.gif]

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.10.2015 18:17:40)

I meni su mat uzas sto se tice trajnosti. Namazes uvece ujutru ga vec nema na pocetku nokta.

wivern -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (19.10.2015 18:26:30)

Moj jos uvek netaknut, stoji. Ribala sam i sudove i patose danas . Namazala sam ga u subotu uvece [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.11.2015 22:47:19)

Ja koristim najčešće Essie lakove, omiljena boja mi je bahama mama [sm=smiley1.gif] upravo ga namazah i sad ima da dreždim dok se potpuno ne osuši [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 9:07:27)

Deborah gel effect lak mi traje pa bar 5 dana, essence mi se iskrza na vrhovima vec posle 1 dan [sm=hudicek1.gif]
Nokti su mi stradali dok sam radila, svaki put kad uhvatim prokleti kofer ode jedan nokat. Sad cekam da mi malo porastu, pa odoh da turim gel i ne razmisljam [sm=smiley1.gif]

Animsaj9 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 10:42:35)

Mali mis jel ima tih deborinih sa gel efektom u dm ili Lilly i koja je cena?

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 11:02:11)

Kad se već tema malo aktivirala da vas nešto priupitam.
Jeste li vidjale na videima prije nego što počnu sa lakiranjem ili šaranjem nokta da kožicu okolo namažu nečim kao sjaj za usne i posle kad lak predje na to samo ogule okolo.Jeste li isprobavale to?

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 11:07:14)

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Mali mis jel ima tih deborinih sa gel efektom u dm ili Lilly i koja je cena?

U dm ima, u subotu je cena bila 505 din, tako nesto, mislim da je neka akcija, valjda vazi jos uvek. A u lilly nesto u poslednje vreme nisam videla deborah.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 11:10:45)

Kad se već tema malo aktivirala da vas nešto priupitam.
Jeste li vidjale na videima prije nego što počnu sa lakiranjem ili šaranjem nokta da kožicu okolo namažu nečim kao sjaj za usne i posle kad lak predje na to samo ogule okolo.Jeste li isprobavale to?

Emice, to možeš i sama da napraviš. Skoro sam gledala na YouTube kako žena napravila od lepka to. Nisam isprobavala.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 11:25:06)

Trćo sjećaš li se možda kako se zove?

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (16.11.2015 11:45:50)

Jok, ali sad ću potražim pa ću staviti link

Našla! Klik

bebironcic -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (10.1.2016 20:37:41)

Dunja možeš otići u salon da ti stavi gel lak da ne kupuješ i lampu i gel lak bez veze ali za skidanje ne moraš ići.Ja ga imam i radim sama sebi ali lampu imam već tri godine.
Mogu se sad kupiti i neki gel lakovi koji ne idu u lampu ali ne znam koliko oni drže.

Evo mene na RR posle 100 godina...vidim da sama radis gel lak pa me interesuje koje gel lakove koristis tj.kog proizvodjaca.[sm=smiley20.gif]

wivern -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (11.1.2016 7:17:17)

Ja sam na kraju otišla i uradila nokte. Nije moglo drugačije, kkrnje mi se nenormalno i rascvetavaju, do mesa. Organizam mi je otišao u aut od stresova i nejela.
I sad sam baš zadovoljna, barem mi ruke lice na nešto.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>