RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 10:17:01)

Ja i dalje gl lak i led lampu i zadovoljna sam.
Drži mi desetak dana i super, lako se skida i nema turpijanja.
Čak sam probala što je ovdje neko rekao, samo lak obični, na njega top-coat gel i pod lampu, djeluje[sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 16:41:46)

lu gde si uzela to? mene izludjuje sto mi se lak skida za 2 dana. a ne bih na ono turpijanje i przenje noktiju?

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 16:44:14)

IZVORNA PORUKA: mati

Da li neka od vas ima lampu, mislim da se ne bavi time profesionalno vec samo za svoje potrebe... Ja sam se bas popalila i rekla mm sta da mi pokloni. On se cudi, nista mu nije jasno... Prijateljice misle da bi mi super islo i da privatno radim, ali mene to ne zanima, zelim samo za sebe...
Jer ima neko da me uputi sta, kako za pocetak?

LU pisi... Vidim da ti dobro ide, sve me zanima... Sta je potrebno od pocetnickog pribora, procedura, sve sve sve...[sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 16:55:07)

Lu....a kako posle skines taj gel?kad vec izraste nokat?ja jesam pre isla na korekciju,ali mi je uvek sa turpijom skidala taj gel,ili malom brusilicom.....

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 16:55:47)

Lu, koje gel lakove koristis ? Koliko su i gde nabavljas ? Pisiiiii [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 17:30:20)

IZVORNA PORUKA: Lu

Ja sebi kupila ovo, nanijela na nokte i sad da vidim koliko će da traje.
Sviđa mi se što nema tipsi, nema turpijanja do bola, jednostavno samo ojačani nokti i uživancija je raditi s ovim...zvučim kao s reklame[sm=smiley36.gif]
Inače ja nemam strpljenja za salone ljepote, ni frizerske ni kozmetičke, nikakve, nego kad ja imam vremena i kad mi se hoće e onda žu da se uljepšavam[sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1106/ee8-Gewinn.jpg[/img]

Skida se jednostavno malo natopite vaticom sa acetonom i odgulite sa nokta.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 17:33:44)

IZVORNA PORUKA: Lu

Ja ovako najčešće skidam
[img]http://www4.slikomat.com/13/1106/5sg-Entfer.jpg[/img]

Sanjalicaaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 17:34:30)

LU postavi sliku noktica da vidimo.

Gde si kupila?

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 17:50:53)

Pa ja debil imam ovaj komplet ali sam ga uvjek turpijala,nisam imala pojma da se tako lako skida,oštetiš li svoj nokat kad ga tako guliš?

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 18:22:26)

Emice pa ne hvalis se [sm=smiley36.gif] koliko je i sta sve sadrzi taj set?

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 18:35:43)

Pa glupson ja kako ću se hvalit [sm=jezicek.gif]
Ja imam lampu odavno kad sam prije gelirala sebi nokte a ovde se to sve odvojeno kupuje ali je strašno jeftino,ova mala lampica kao na slici možda 5 ura da košta.

Mala Elena -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 18:47:41)

[sm=smiley36.gif] radi li na struju ?

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 18:49:51)

Ne ostetis ako ne turpijas. Samo umotas nokat faticom pa preko alu folija i onda skines stapicem ili prstima.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 21:13:08)

Elena lampa je na struju,ali kod mene je prava lampa,ali malo manja nego u kozmetičkom.

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 21:33:38)

gde kupiti to u srbiji?

Peace* -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 21:43:39)

Taj gel lak sto traje 10-14 dana a skida se kako je Lu pokazala na slici, sam ja imala letos. Raj i milina. Skids se bukvalno sto se natopi vsta, stavi na nokat i sastruzes. Ne steti se nokat, nema turpijanja.
Ova moja radi to za 900 din.

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 21:53:42)

KLIK
evo ga link, moze i kod nas da se kupi.. meni deluje ekstra, ali mi je malo puno, treba dati 4500 hiljade u startu... mada kad pogledas kad bih radila nokte, toliko bi me kostalo da odem 4 puta

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (17.10.2014 21:59:20)

stavlja se i prajmer... onda se ostecuju nokti. prajmer je kao neka kiselina.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.10.2014 7:53:32)

Ja sam to kupila u cm marketu u BiH, to je nešto kao dm...
Uglavnom nije skupo lampa je bila 25 eura a ovi gelovi po 2-3 eura.
Kao što rekoh stavljala sam i bez baznog laka da probam i funkcionira.
Znači obični lak po želji namažem ipreko top coat pa pod lampu.
Takođe može se staviti i taj gel lak u boji, ja imam recimo sa šljokicama[sm=smiley1.gif]
Inače po pravilu ide: primer- bazni lak-pod lampu-lak-top coat-po lampu.
Naravno ima onaj clienser kojim se samo obriše gel kad se osuši da ne bude ljepljiv.
Primer nije kiselina, to je baza s kojom se bolje primi bazni gel(kao što ima primer-puder) ali eto može i bez njega[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.10.2014 10:27:52)

Ja nemam taj primer ali imam sve ostalo,sutra ću probati lak i preko gel,možda i danas ako stignem.

Didy -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.10.2014 15:21:09)

Otkako je počela škola, svake dve nedelje odem kod sestre koja je kozmetičarka da mi namaže gel-lak. I hvala joj do neba. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image] I hvala onome ko ga izmisli. Nokti su mi baš uredni i ne opterećujem se time da li se lak zgulio, kad se suši, kad ga skidam... Prst u uvo i milina. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 0:06:58)

Ja sam pre par nedelja otkrila ovaj Evelin 8in1... I preprezadovoljna sam. Noktici mi bas sijaju i traje oko pet dana, mozda bi i vise ali ja skidam pa opet.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/oba-evelin.jpg[/img]

Azra_ -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 0:17:04)

Mati, ovo je neki završni sloj, ili početni...? Ne razumem se.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 0:24:09)

Ne, ovo je samo kao za negu noktiju... Maze se 1+2+3+4 dana, skida se pa opet...
Ali moja drugarica ga maze i preko obicnog laka...
Meni je bas super na moje nokte i prosto mi neverovatno da se ne ljusti...

Azra_ -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (20.10.2014 0:26:30)

A dok imam to na noktima ne mažem nikakav lak?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>