|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
9.10.2013 12:37:30   
Caciki
Poljubac user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1876
9.10.2013 16:06:36   
cuda
Caciki - ma samo opusteno. Meni je IUI uspeo iz prvog puta jos 2001 , usput je bio tog dana i petak 13 nakon IUI sam se truckala u autobusu, a imala sam samo jedan folikul od 21 mm i jedan od 19. Ni ja nisam radila laparaskopiju niti bilokakve briseve niti hormonski status. Kada sam isla na IUI isla sam opusteno bez velikog optimizma i ocekivanja jer je sve licilo na to da doktor hoce da nam uzme 1000 evrica nekoliko puta pa tek onda mozda i bude nesto od bebca. Usput i muz je bio na granici.. pa eto uspelo nam je , samo kazem kad hoce ono hoce a kad nece mozes na glavi da dubis niko nece moci da pomogne. Nisam nesto mnogo pobozna i ne verujem u prorocice ali sam kao klinka bila znatizeljna i zavirila malo u astrologiju. Astrolog mi je rekao da cu imati problema oko dece ali da cu ih ipak imati, za svo vreme u braku to mi je bilo u podsvesti i zato nisam bila opsednuta bas mnogo kada ce to biti. Najvaznije je da posle prve IUI i porodjaja moj problem je i dalje ostao isti a i mozev pa smo sa zivotom nastavili opusteno i nakon 3 godine desila se prirodna trudnoca a sto je najgore jeste da pre par meseci a posle 8 godina od druge trudnoce i mojim problemom sa stitnom zlezdom i hormonskim katastrofalnim statusom i muzevljevom spermom gde mu je urolog sa kojim se zna u sali rekao sinko blago tebi mozes opusteno u svaleraciju nema od tebe nista ja ponovo ostala trudna ali nazalost zavrsilo se spontanim jer sam uzimala lekove za stitnu zlezdu koji nesmeju da se koriste u trudnoci da bi nakon spontanog i nove kontrole hormona stitne zlezde doktorka rekla da sam izlecena. Upala sam u toliku depresiju jer pomalo krivim sebe zasto nisam uradila analize ranije vec nesvesno izasvala spontani

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1877
9.10.2013 18:10:36   
Caciki
user posted image baš mi je žao što ti se to desilo,mislim na spontani...pročitala sam i pre tvoju priču,svaka čast....pazi ne opterećujem se ni ja mnogo sada,mislim nada je uvek tu ali ne polažem prevelike u ovaj prvi put a opet sa druge strane bilo bi...uuuuuhhhhhhhhhh...ne smem ni da pomislim...to si u pravu,ako je sudjeno biće u nekom trenutku ... user posted image

(odgovor članu cuda)
Direktna veza do poruke: 1878
9.10.2013 18:14:52   
viking
Srećno, caciki user posted image
Jesi li radila "običnu" ili ITI inseminaciju? Vidim da se dosta priča o njoj na temi....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1879
9.10.2013 18:40:37   
Caciki
Hvala svima puno...e mnogo je lakše ovako prolaziti kroz sve ovo,ipak se negde mi ženske najbolje kapiramo user posted image
Vidim i ja da se dosta piše i o ITI i oIUI...iskreno nisam čitala o razlici ali ITI svi nešto hvale,ja koliko znam u Frontu rade IUI jer tako mi i piše na uputu

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1880
9.10.2013 18:44:23   
Caciki
Ma mene samo brine taj hidrosalpinx jer tek juče mi je konstatovan a IUI je uradjena bez obzira na sve...valjda oni znaju šta rade

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1881
22.10.2013 16:12:41   
gale77
Evo i mi uradismo prvu inseminaciju prosle srede i sad cekamo. Imala sam stimulisan ciklus i tri folikula svi od 20 do 23mm od kojih su dva pukla (pod dejstvom pregnila).

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1882
22.10.2013 17:58:51   
Caciki
Srećnooooo gale 77!!!
Ja bi trebala sutra-prekosutra test ili betu...malo mi je frkica moram priznati,meni je sutra tačno 14 dana od inseminacije user posted image

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1883
22.10.2013 18:26:05   
viking
Devojke, srećno! Navijamo da uspe, pa vas čekamo u trudničkim temama user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1884
22.10.2013 18:37:11   
dunja RR

Srećno davojke, navijamo za lepe vesti user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1885
22.10.2013 18:43:34   
Caciki
Ja uskoro javljam!!! user posted image user posted image user posted image
Ljubaaaaac!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1886
23.10.2013 15:03:12   
Štetica
Caciki jesi li radila betu ili test?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1887
23.10.2013 15:46:39   
Caciki
Nisam još draga,nije mi još ni tajming za user posted image ne kasni ali kapiram da bih 14 dana posle insm.mogla  jer ako jeste već jeste... user posted image ... frka mi je iskreno a još nikako da se odvučem do apoteke još me i temperatura neka zalepila,37.2...samo mi još treba neki virus

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1888
23.10.2013 15:56:25   
viking
Neću da ti dajem lažnu nadu, ali povišena temperatura može da bude jedan od simptoma trudndoće. A ako ideš u apoteku po test, najbolje je raditi ga s jutarnjom mokraćom (nije obavezno, ali kažu da je pouzdanije). Kupi test danas i obraduj nas sutra user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1889
23.10.2013 16:04:47   
Caciki
Ooooooooooooo user posted image jao pa ništa onda ja lepo odoh kasnije po test i javljam sutra,znači nisam uopšte ovih dana bila nešto u fazonu da se nadam niti bilo šta jer znam da se procenat povećava nekih 15 do 30 % sa IUI ali sad kad treba da kupim test ili da radim betu uopšte mi nije svejedno 

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1890
23.10.2013 16:14:02   
viking
Ma znam sve, zato i rekoh neću da te palim i dajem ti lažnu nadu, naravno da treba biti optimističan, ali i realan. U svakom slučaju, srećno!

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1891
23.10.2013 16:17:39   
Caciki
Ma kako god hvala u svakom slučaju,ja se realno nadam user posted image
Javljam sutra,idem po test definitivno!!!user posted image user posted image dršte fige!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1892
23.10.2013 16:26:07   
viking
Želim ti da ti se nade ostvare što pre! Ja sam VTO trudnica, tako da sve razumem. Čekamo te ovde sutra user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1893
23.10.2013 16:31:38   
Caciki
user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1894
23.10.2013 18:46:11   
lorelaj
caciki pozz....ja sam danas radila drugi put iui....i pobesnela sam u frontu...frku sam napravila jer se sestre kikocu unutra pola sata dok ja cekam u cekaonici sa materijalom...bas sam bila user posted image
vidim da si i ti radila iui...jel uspela?...kazu dr.da je uspesnost oko 20%...ali ja verujem da bi bila veca da doktori rade kako treba....eto juce mi je jedan dr.u frontu na moje pitanje koliko materijal sme da stoji..rekao treba odma da se uradi iui...po mogucstvu...a najkasnije pola sata nakon gotovog uzorka...pod uslovom da je spermogram odlican...a ja sam ga pitala zasto onda ja radim iui kad cekam vec 45min..na sta je on mrtava hladan rekao:pa da udjes u program za vantelesnu...aaaaa...poludela sam....doktori......user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1895
23.10.2013 22:52:51   
Caciki
Lorelaj draga,veruj mi da je strpljenje jedino što imaš kao oružje u ovom ratu...nažalost to je jedino čime moraš da se naoružaš i da te takve stvari ne dovode do ludila jer to je prosto procedura i put ako zatreba i do te čuvene VTO.
Ja sam imala sreću pa pre dve nedelje kada sam radila IUI bukvalno sam odmah bila na stolu čim smo uzeli uzorak ali koliko je to pomoglo videću sutra ujutro kada uradim test user posted image
A što se tiče sestara koje rade u frontu veruj mi da su retko ljubazne i nasmejane skoro uvek...samo da vidiš kakvi skotovi rade po drugim bolnicama...da ti lepo dodje da plačeš ili da ih sve oteraš znaš već gde...
Javljam se sutra...poljubac!!!user posted image

(odgovor članu lorelaj)
Direktna veza do poruke: 1896
24.10.2013 9:33:07   
Caciki
Od mene ništa ovaj put user posted image sada mi se čini kao da nikada neću ugledati tu drugu crticu...biću bolje popodne,idemo dalje...user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1897
24.10.2013 11:33:42   
lorelaj
caciki...bez nerviranja i tugovanja...bicemo i mi mame user posted image
znaci i ti radis u frontu?..kod kog si doktora?...mozda smo se i srele xexxexe

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1898
24.10.2013 11:48:16   
Caciki
Ma naravno...pre ili kasnije bićemo user posted image
Pa ja sam u principu pacijent dr. Jovanovića....ali...folikulometriju mi je radio dr. Stefanović a IUI dr. Hadžović...tako da...user posted image

(odgovor članu lorelaj)
Direktna veza do poruke: 1899
24.10.2013 13:34:23   
lorelaj
eee i ja sam njegov pacijent...dr.jovanovoc...onda smo se mozda i videle user posted image
i uvek mi je on radio sve...samo juce drugu iui odradio dr.stojanovoc....

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here