Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:44:24
|
|
|
|
lorelaj
|
poslala sam ti pp...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:45:14
|
|
|
|
Caciki
|
Nema je
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:48:03
|
|
|
|
Caciki
|
Pošalji mi opet
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:48:15
|
|
|
|
lorelaj
|
xexex nemam pojma ni gde mi sad nestade ta poslata
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:49:33
|
|
|
|
Caciki
|
Hahhahaaaa...e al smo se našle
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:57:23
|
|
|
|
lorelaj
|
pakao napolju..pakao u kuci...a hormoni me drmaju..pa kako da ne poludim
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:00:49
|
|
|
|
Caciki
|
hhahahaaaa...znam,znaaaam...moj dragi se zavukao u sobu i sredjuje je,kreči,farba prozore...kaže samo da se meni skloni iz vidokruga...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:08:50
|
|
|
|
lorelaj
|
udjes na svoj pp pa tu ima opcija primljene poste...jer ja ne vidim da drugacije mogu da vidim pp
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:09:42
|
|
|
|
lorelaj
|
tj.ides na opciju kao da mi saljes pp
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:24:38
|
|
|
|
Štetica
|
Caciki pregnil se prima i u nestimulisanom ciklusu,da bi oni znali u koliko sati i kog dana da planiraju iui. A klomifen ima takozvano produzeno dejstvo,pa zato ide svaki drugi mesec. A za te ciste od klomifena prvi put cujem,znam da od njega moze biti dosta folikula ali loseg kvaliteta,tj bez jajne celije.
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:32:22
|
|
|
|
Caciki
|
Ја сам то чула и прочитала на више места да што би се рекло једно поправлја а друго може да поквари...нажалост,зато се и дозира и ИУИ се несме радити више од три пута
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 21:03:29
|
|
|
|
Štetica
|
Caciki iui mozes raditi i 33puta a ne samo tri, jer je neinvazivna metoda za razliku od vto,ali se smatra da nema efekta da se radi vise od tri puta. Isto je i za klomifen,femaru i te lekove koji se koriste za stimulaciju,trose se jc pa se nepreporucuje vise od 3 meseca. Ja sam cist primer toga,posle stimulacije femarom 2× i klomifenom,meni je odnos hormona fsh,lh i amh bio kao da ulazim u menopauzu iako imam 30god. A pre toga je bilo super. Sad posle vto su se ti svi hormoni vratili u normalu. Nekazem da ce se tebi ili nekoj drugoj to isto desiti,ali ipak treba voditi racuna i o zalihama jc, a i ti lekovi nisu opste naivni. E da i klomifen mi je prvi put napravio laksi oblik hiperstimulacije,gde sam imala 17folikula. A na stimulaciji za Vto ih je bilo 5. Iako ga dr dele kao bombone ipak i mi reba da znamo njima da kazamo sad je dosta.
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 21:22:45
|
|
|
|
Caciki
|
Slažem se štetica,ali upravo zbog svega toga što si i sama napisala i za hiperstimulaciju i sve ostalo nije baš preporučljivo više od tri puta...upravo zato što može doći do raznih disbalansa i primer na kraju krajeva iz moje bliže okoline je cista prouzrokovana klomifenom ( verovatno i još nečim )...nisam to tek tako napisala...svaki organizam reaguje drugačij... Mene baš živo zanima sada u ovom mom prirodnom pokušaju da li će biti neki dobar folikulčić
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.10.2013 15:23:08
|
|
|
|
gale77
|
Danas mi je 13 dan od inseminacije i stigla je . Nisam morala ni da sacekam 14 dan za test...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.10.2013 20:17:15
|
|
|
|
marigogi
|
IZVORNA PORUKA: degu Marigogi bravo, evo suze mi krenuše, baš me ozbiljno dirnu ovakve priče i takvo čudo Neka ti je laka trudnoća!!! Šta je kod vas bio problem? Ja se još nadam da će me strefiti to čudo pre VTO kod MM je bio problem , ali ni sama ne znam kako nam je ovo uspelo, sve u svemu bili smo ohladili glave do Januara 2014 to je bio plan kada bi ponovo pripremali papire za VTO. Sutra idem na moju drugu kontrolu i polako praćenje našeg malog čuda JA još uvek neverujem i imam strah da se nešto jel..... zbog svih loših dešavanja poslednjih desetak godina , ali se uzdam u Boga da će sve biti dobro aš Vam svima želim da se obradujete i iznenadite kao mi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.10.2013 11:25:51
|
|
|
|
nata11
|
Gale zao mi je nisam pratila redovno temu gde si radila insemenaciju?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.10.2013 13:13:21
|
|
|
|
Caciki
|
Gale ne odustajemoooo!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.10.2013 15:23:25
|
|
|
|
gale77
|
Ne odustajemo mara i nama doci taj dan!!! Radila sam privatno u Nisu. Imam jedno dete pa drzavno nisam prioritetan slucaj.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.10.2013 17:48:09
|
|
|
|
misika
|
Gale hvala na podrsci i puno srece sledeci put!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.10.2013 21:24:27
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: marigogi IZVORNA PORUKA: degu Marigogi bravo, evo suze mi krenuše, baš me ozbiljno dirnu ovakve priče i takvo čudo Neka ti je laka trudnoća!!! Šta je kod vas bio problem? Ja se još nadam da će me strefiti to čudo pre VTO kod MM je bio problem , ali ni sama ne znam kako nam je ovo uspelo, sve u svemu bili smo ohladili glave do Januara 2014 to je bio plan kada bi ponovo pripremali papire za VTO. Sutra idem na moju drugu kontrolu i polako praćenje našeg malog čuda JA još uvek neverujem i imam strah da se nešto jel..... zbog svih loših dešavanja poslednjih desetak godina , ali se uzdam u Boga da će sve biti dobro aš Vam svima želim da se obradujete i iznenadite kao mi E Marigogi verovala ili ne čudo se i meni desilo
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.11.2013 18:42:55
|
|
|
|
nata11
|
Degu ja tek sada shvatih da ja tebi nisam ni cestitala. BRAVO!! Nisam pratila ovu temu redovno jel uspela insemenacija ili.... ?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.11.2013 21:51:20
|
|
|
|
Caciki
|
Evo i mene...danas na folikulometriji dva folikula i u levom i u desnom mada kaže dr. da je u desnom obećavajući ali mora još da poraste,danas je malo preko 16 mm...u četvrtak idem opet pa da vidimo...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 21:02:20
|
|
|
|
nata11
|
Caciki sta je bilo sa folikulima_ Jesi radila ins_
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 21:19:24
|
|
|
|
Caciki
|
Nisam draga 14-og dana sam bila ponovo na folikulometriji i na UZ kaže dr da ovog sa desne strane više nema,ili je pukao ili ... ne znam šta mu se desilo...kaže da je verovatno opet preskočila ovulacija
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 22:02:28
|
|
|
|
nata11
|
Bedak. Ali tu je sledeca O
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?