|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
11.11.2013 22:53:04   
Caciki
Daaa user posted image i počinjem opet sa klomifenom

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1951
15.11.2013 15:43:27   
mrsbg
Da se upišem ovde kod vas.

Spremam se za svoju prvu IUI, na klomifenu sam.
user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1952
16.11.2013 15:45:13   
gale77
I ja sam ovog meseca kristila klomifen, prva tri dana po dve pa dva dana po jednu tabletu i imala sam jedan od 23x22 i 20x19 i samo veci je pukao. Radila sam ponovo inseminaciju pa sad cekam da vidim da li ce uspeti. Vidim da je uspesnost inseminacija bas mala...user posted image

(odgovor članu mrsbg)
Direktna veza do poruke: 1953
16.11.2013 20:08:46   
ivancica_
Pozdrav i od mene. Ja sam takodje radila inseminaciju prvi put. Meni su jajnici policisticni. Bio je jedan folikul, pred inseminaciju je uradjen UZ preko trbuha i konstatovano je da je pukao. Sada navijam i nadam se da ce biti dobro.user posted image

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1954
18.11.2013 23:14:55   
Jole84
Gale,Ivančice navijamo jako user posted image
nadam se da ćete da povećate procenat uspešnosti IUI svojim primerom,srećno user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu ivancica_)
Direktna veza do poruke: 1955
18.11.2013 23:21:21   
viking
Gale, ne obaziri se na statistiku, čak i da je jedan prema milion, neko mora da bude i taj milioniti, pa zašto to ne bi bila ti?

Srećno vam svima!user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1956
19.11.2013 19:30:36   
ivancica_
Hvala puno na podrsci. Iskreno ja kada sam na poslu onda i nemam vremena toliko da razmisljam ali zato cim dodjem kuci odma pocnem da se osluskujem da li me ziga stomak, kakves su mi grudi ma znate vec i same.user posted image I onda cim osetim nesto ja se ucutim smracim pa opet sama sebi kazem ma ne mora da znaci svi kazu da su simptomi PMS-a i trudnoce slicni pa se kao ohrabrim i sve tako dok ne dodje vreme da se radi beta ili test.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1957
19.11.2013 21:09:33   
Caciki
Srećno svima,javljajte rezultate user posted image ja čekam da stigne user posted image pa da krenem sa klomifenom...

Direktna veza do poruke: 1958
20.11.2013 10:17:38   
ivancica_
Caciki i mi navijamo za tebe.user posted image  Gde ti radis inseminaciju?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1959
20.11.2013 15:49:36   
Caciki
Ja draga u Frontu...evo čekam svoj drugi pokušaj user posted image

Direktna veza do poruke: 1960
20.11.2013 17:13:02   
nata11
IZVORNA PORUKA: viking RR

Gale, ne obaziri se na statistiku, čak i da je jedan prema milion, neko mora da bude i taj milioniti, pa zašto to ne bi bila ti?

Srećno vam svima!user posted image

Tako je! user posted image user posted image

Ja sam malo zbunjena. Negde vidim spermu ''ciste'' a meni u dz rekli da samo ubaceuser posted image
Jel pravilo da se uvek cisti ili ne?

< Poruku je uredio nata11 -- 20.11.2013 17:14:25 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1961
20.11.2013 17:21:10   
Štetica
Nato nije pravilo. Negde rade sa neobradjenim uzorkom negde sa obradjenim,zavisi od ustanove do ustanove,tj od opreme koju labaratorija poseduje. Meni je sva tri puta radjeno sa obradjenim uzorkom pa nije uspelo.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1962
20.11.2013 17:26:30   
nata11
OK, tnx. Kontam da u privatnim klinikama rade sa obradjenom, kad vec uzimaju 350 Eura user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1963
20.11.2013 21:45:39   
ivancica_
Caciki navijamo da drugi pokusaj bude uspesan.user posted image Ja sam radila u Visegradskoj i iskreno od ovog prvog puta se i ne nadam previse. Tako mi je i doktorka rekla da se ne bi razocarala jer prvi put retko kome uspe, vec drugi pokusaj ili treci su dosta uspesniji gde nema nekih vecih prepreka. Bila je otvorena i meni je drago zbog toga. Meni su radili sa obradjenom spermom vidim da na nalazu pise swim up metoda. Suprug je dao uzorak i cekali smo dva sata. Ja sam stimulisana sa puregonom posto na klomifen lose reagujem.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1964
23.11.2013 7:21:20   
gale77
Danas mi 27 dan ciklusa i 15 dan posle inseminacije i test negativan. Pokusacu da pronadjem neku labaratoriju da uradim iz krvi. prosli mesec dobila sam 13 dan posle inseminacije, a 14 posle pregnila.
Bas sam nervozna. Najgore je ovo cekanje....user posted image

Direktna veza do poruke: 1965
23.11.2013 8:33:23   
gale77
Ni u jednoj laboratoriji u mom i okolnim gradovima rezultat ne moze pre ponedeljka, tako da necu da radim test iz krvi.

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1966
23.11.2013 9:30:52   
Caciki
Gale,test ne mora da bude tačan,krv je ipak 100% garancija!!! Navijam!!! user posted image
Ja sam od danas na klomifenu pa da vidimo šta će biti...

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1967
23.11.2013 11:39:21   
gale77
verovatno cu sutra opet test, jednostavno ne mogu da izdrzim da ne znam!

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1968
24.11.2013 0:03:50   
ivancica_
Gale navijamouser posted image . I ja bi trebala za dva dana da uradim betu ako ne dobijem ma da imam sve simptome user posted image . Idi ti uradi betu to je sigurnije i ja te testove ne volim bas, svi kazu kao da mogu da pokazu odma a ja bas i nisam sigurna. Sve koje ja znam da su testove radili to su cinili tek nakon sedam dana minimum od kasnjenja. Caciki bravo i ti si krenula sa stimulacijom jel ides na folikulomeriju?

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1969
24.11.2013 10:13:35   
Caciki
Ivanice,evo ja po drugi put na klomifenu,10-og dana idem na folikulometriju,prošli put sam imala samo jedan folikul od 23mm ali ništa nije uspelo...očigledno user posted image
Još 4 dana pijem klomifen pa onda na folik.

Direktna veza do poruke: 1970
25.11.2013 11:49:43   
ivancica_
Caciki navijamo da drugi pokusaj bude uspesan.user posted image  Evo i meni od jutros krenula user posted image  malo sam se razocarala ali dobro idemo dalje, danas cu da se javim doktorki pa da vidimo sta ce reci. I ja sam imala samo jedan folikul i eto i kod mene nije uspelo ali navijamo za drugi da bude ok i da ima vise folikulcica.....

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1971
25.11.2013 16:29:41   
gale77
Pocinje user posted image ludim user posted image

Direktna veza do poruke: 1972
25.11.2013 20:29:38   
nata11
Gale bas mi je zao user posted image

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1973
25.11.2013 22:06:58   
Caciki
Gale,bedak user posted image ...ali ne daj se...koji ti je ovo pokušaj?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1974
26.11.2013 0:12:44   
lepao
Koliko je cesto femare smije koristiti...neko mi je rekao 3 mjeseca za redom i onda pauza?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here