|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
25.10.2013 14:44:24   
lorelaj
poslala sam ti pp...user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1926
25.10.2013 14:45:14   
Caciki
Nema je user posted image

(odgovor članu lorelaj)
Direktna veza do poruke: 1927
25.10.2013 14:48:03   
Caciki
Pošalji mi opet user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1928
25.10.2013 14:48:15   
lorelaj
xexex nemam pojma ni gde mi sad nestade ta poslata user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1929
25.10.2013 14:49:33   
Caciki
Hahhahaaaa...e al smo se našle user posted image

(odgovor članu lorelaj)
Direktna veza do poruke: 1930
25.10.2013 14:57:23   
lorelaj
pakao napolju..pakao u kuci...a hormoni me drmaju..pa kako da ne poludim user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1931
25.10.2013 15:00:49   
Caciki
hhahahaaaa...znam,znaaaam...moj dragi se zavukao u sobu i sredjujeuser posted image je,kreči,farba prozore...kaže samo da se meni skloni iz vidokruga...user posted image user posted image

(odgovor članu lorelaj)
Direktna veza do poruke: 1932
25.10.2013 15:08:50   
lorelaj
udjes na svoj pp pa tu ima opcija primljene poste...jer ja ne vidim da drugacije mogu da vidim pp

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1933
25.10.2013 15:09:42   
lorelaj
tj.ides na opciju kao da mi saljes ppuser posted image

(odgovor članu lorelaj)
Direktna veza do poruke: 1934
25.10.2013 15:24:38   
Štetica
Caciki pregnil se prima i u nestimulisanom ciklusu,da bi oni znali u koliko sati i kog dana da planiraju iui. A klomifen ima takozvano produzeno dejstvo,pa zato ide svaki drugi mesec. A za te ciste od klomifena prvi put cujem,znam da od njega moze biti dosta folikula ali loseg kvaliteta,tj bez jajne celije.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1935
25.10.2013 15:32:22   
Caciki
Ја сам то чула и прочитала на више места да што би се рекло једно поправлја а друго може да поквари...нажалост,зато се и дозира и ИУИ се несме радити више од три пута

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1936
25.10.2013 21:03:29   
Štetica
Caciki iui mozes raditi i 33puta a ne samo tri, jer je neinvazivna metoda za razliku od vto,ali se smatra da nema efekta da se radi vise od tri puta. Isto je i za klomifen,femaru i te lekove koji se koriste za stimulaciju,trose se jc pa se nepreporucuje vise od 3 meseca.
Ja sam cist primer toga,posle stimulacije femarom 2× i klomifenom,meni je odnos hormona fsh,lh i amh bio kao da ulazim u menopauzu iako imam 30god. A pre toga je bilo super. Sad posle vto su se ti svi hormoni vratili u normalu.
Nekazem da ce se tebi ili nekoj drugoj to isto desiti,ali ipak treba voditi racuna i o zalihama jc, a i ti lekovi nisu opste naivni. E da i klomifen mi je prvi put napravio laksi oblik hiperstimulacije,gde sam imala 17folikula. A na stimulaciji za Vto ih je bilo 5. Iako ga dr dele kao bombone ipak i mi reba da znamo njima da kazamo sad je dosta.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1937
25.10.2013 21:22:45   
Caciki
Slažem se štetica,ali upravo zbog svega toga što si i sama napisala i za hiperstimulaciju i sve ostalo nije baš preporučljivo više od tri puta...upravo zato što može doći do raznih disbalansa i primer na kraju krajeva iz moje bliže okoline je cista prouzrokovana klomifenom ( verovatno i još nečim )...nisam to tek tako napisala...svaki organizam reaguje drugačij...
Mene baš živo zanima sada u ovom mom prirodnom pokušaju da li će biti neki dobar folikulčić user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1938
28.10.2013 15:23:08   
gale77
Danas mi je 13 dan od inseminacije i stigla je user posted image . Nisam morala ni da sacekam 14 dan za test...user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1939
28.10.2013 20:17:15   
marigogi

IZVORNA PORUKA: degu

Marigogi bravo, evo suze mi krenuše, baš me ozbiljno dirnu ovakve priče i takvo čudo user posted image Neka ti je laka trudnoća!!! Šta je kod vas bio problem?
Ja se još nadam da će me strefiti to čudo pre VTO user posted image

kod MM je bio problem , ali ni sama ne znam kako nam je ovo uspelo, sve u svemu bili smo ohladili glave do Januara 2014 to je bio plan kada bi ponovo pripremali papire za VTO. Sutra idem na moju drugu kontrolu i polako praćenje našeg malog čuda user posted image JA još uvek neverujem i imam strah da se nešto jel..... zbog svih loših dešavanja poslednjih desetak godina , ali se uzdam u Boga da će sve biti dobro user posted image aš Vam svima želim da se obradujete i iznenadite kao mi user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1940
29.10.2013 11:25:51   
nata11
Gale zao mi je user posted image nisam pratila redovno temu gde si radila insemenaciju?

(odgovor članu marigogi)
Direktna veza do poruke: 1941
29.10.2013 13:13:21   
Caciki
Gale ne odustajemoooo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1942
29.10.2013 15:23:25   
gale77
Ne odustajemo mara i nama doci taj dan!!!
Radila sam privatno u Nisu. Imam jedno dete pa drzavno nisam prioritetan slucaj.

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1943
30.10.2013 17:48:09   
misika
Gale hvala na podrsci i puno srece sledeci put!!

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1944
30.10.2013 21:24:27   
degu

IZVORNA PORUKA: marigogi

IZVORNA PORUKA: degu

Marigogi bravo, evo suze mi krenuše, baš me ozbiljno dirnu ovakve priče i takvo čudo user posted image Neka ti je laka trudnoća!!! Šta je kod vas bio problem?
Ja se još nadam da će me strefiti to čudo pre VTO user posted image

kod MM je bio problem , ali ni sama ne znam kako nam je ovo uspelo, sve u svemu bili smo ohladili glave do Januara 2014 to je bio plan kada bi ponovo pripremali papire za VTO. Sutra idem na moju drugu kontrolu i polako praćenje našeg malog čuda user posted image JA još uvek neverujem i imam strah da se nešto jel..... zbog svih loših dešavanja poslednjih desetak godina , ali se uzdam u Boga da će sve biti dobro user posted image aš Vam svima želim da se obradujete i iznenadite kao mi user posted image user posted image

E Marigogi verovala ili ne čudo se i meni desilo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu marigogi)
Direktna veza do poruke: 1945
3.11.2013 18:42:55   
nata11
Degu ja tek sada shvatih da ja tebi nisam ni cestitala. BRAVO!!user posted image user posted image Nisam pratila ovu temu redovno jel uspela insemenacija ili.... ?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1946
4.11.2013 21:51:20   
Caciki
Evo i mene...danas na folikulometriji dva folikula i u levom i u desnom mada kaže dr. da je u desnom obećavajući ali mora još da poraste,danas je malo preko 16 mm...u četvrtak idem opet pa da vidimo...user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1947
11.11.2013 21:02:20   
nata11
Caciki sta je bilo sa folikulima_ Jesi radila ins_

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1948
11.11.2013 21:19:24   
Caciki
Nisam draga user posted image 14-og dana sam bila ponovo na folikulometriji i na UZ kaže dr da ovog sa desne strane više nema,ili je pukao ili ... ne znam šta mu se desilo...kaže da je verovatno opet preskočila ovulacija

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1949
11.11.2013 22:02:28   
nata11
user posted image Bedak. Ali tu je sledeca O user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here