Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:44:24
|
|
|
|
lorelaj
|
poslala sam ti pp...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:45:14
|
|
|
|
Caciki
|
Nema je
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:48:03
|
|
|
|
Caciki
|
Pošalji mi opet
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:48:15
|
|
|
|
lorelaj
|
xexex nemam pojma ni gde mi sad nestade ta poslata
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:49:33
|
|
|
|
Caciki
|
Hahhahaaaa...e al smo se našle
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 14:57:23
|
|
|
|
lorelaj
|
pakao napolju..pakao u kuci...a hormoni me drmaju..pa kako da ne poludim
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:00:49
|
|
|
|
Caciki
|
hhahahaaaa...znam,znaaaam...moj dragi se zavukao u sobu i sredjuje je,kreči,farba prozore...kaže samo da se meni skloni iz vidokruga...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:08:50
|
|
|
|
lorelaj
|
udjes na svoj pp pa tu ima opcija primljene poste...jer ja ne vidim da drugacije mogu da vidim pp
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:09:42
|
|
|
|
lorelaj
|
tj.ides na opciju kao da mi saljes pp
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:24:38
|
|
|
|
Štetica
|
Caciki pregnil se prima i u nestimulisanom ciklusu,da bi oni znali u koliko sati i kog dana da planiraju iui. A klomifen ima takozvano produzeno dejstvo,pa zato ide svaki drugi mesec. A za te ciste od klomifena prvi put cujem,znam da od njega moze biti dosta folikula ali loseg kvaliteta,tj bez jajne celije.
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 15:32:22
|
|
|
|
Caciki
|
Ја сам то чула и прочитала на више места да што би се рекло једно поправлја а друго може да поквари...нажалост,зато се и дозира и ИУИ се несме радити више од три пута
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 21:03:29
|
|
|
|
Štetica
|
Caciki iui mozes raditi i 33puta a ne samo tri, jer je neinvazivna metoda za razliku od vto,ali se smatra da nema efekta da se radi vise od tri puta. Isto je i za klomifen,femaru i te lekove koji se koriste za stimulaciju,trose se jc pa se nepreporucuje vise od 3 meseca. Ja sam cist primer toga,posle stimulacije femarom 2× i klomifenom,meni je odnos hormona fsh,lh i amh bio kao da ulazim u menopauzu iako imam 30god. A pre toga je bilo super. Sad posle vto su se ti svi hormoni vratili u normalu. Nekazem da ce se tebi ili nekoj drugoj to isto desiti,ali ipak treba voditi racuna i o zalihama jc, a i ti lekovi nisu opste naivni. E da i klomifen mi je prvi put napravio laksi oblik hiperstimulacije,gde sam imala 17folikula. A na stimulaciji za Vto ih je bilo 5. Iako ga dr dele kao bombone ipak i mi reba da znamo njima da kazamo sad je dosta.
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2013 21:22:45
|
|
|
|
Caciki
|
Slažem se štetica,ali upravo zbog svega toga što si i sama napisala i za hiperstimulaciju i sve ostalo nije baš preporučljivo više od tri puta...upravo zato što može doći do raznih disbalansa i primer na kraju krajeva iz moje bliže okoline je cista prouzrokovana klomifenom ( verovatno i još nečim )...nisam to tek tako napisala...svaki organizam reaguje drugačij... Mene baš živo zanima sada u ovom mom prirodnom pokušaju da li će biti neki dobar folikulčić
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.10.2013 15:23:08
|
|
|
|
gale77
|
Danas mi je 13 dan od inseminacije i stigla je . Nisam morala ni da sacekam 14 dan za test...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.10.2013 20:17:15
|
|
|
|
marigogi
|
IZVORNA PORUKA: degu Marigogi bravo, evo suze mi krenuše, baš me ozbiljno dirnu ovakve priče i takvo čudo Neka ti je laka trudnoća!!! Šta je kod vas bio problem? Ja se još nadam da će me strefiti to čudo pre VTO kod MM je bio problem , ali ni sama ne znam kako nam je ovo uspelo, sve u svemu bili smo ohladili glave do Januara 2014 to je bio plan kada bi ponovo pripremali papire za VTO. Sutra idem na moju drugu kontrolu i polako praćenje našeg malog čuda JA još uvek neverujem i imam strah da se nešto jel..... zbog svih loših dešavanja poslednjih desetak godina , ali se uzdam u Boga da će sve biti dobro aš Vam svima želim da se obradujete i iznenadite kao mi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.10.2013 11:25:51
|
|
|
|
nata11
|
Gale zao mi je nisam pratila redovno temu gde si radila insemenaciju?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.10.2013 13:13:21
|
|
|
|
Caciki
|
Gale ne odustajemoooo!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.10.2013 15:23:25
|
|
|
|
gale77
|
Ne odustajemo mara i nama doci taj dan!!! Radila sam privatno u Nisu. Imam jedno dete pa drzavno nisam prioritetan slucaj.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.10.2013 17:48:09
|
|
|
|
misika
|
Gale hvala na podrsci i puno srece sledeci put!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.10.2013 21:24:27
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: marigogi IZVORNA PORUKA: degu Marigogi bravo, evo suze mi krenuše, baš me ozbiljno dirnu ovakve priče i takvo čudo Neka ti je laka trudnoća!!! Šta je kod vas bio problem? Ja se još nadam da će me strefiti to čudo pre VTO kod MM je bio problem , ali ni sama ne znam kako nam je ovo uspelo, sve u svemu bili smo ohladili glave do Januara 2014 to je bio plan kada bi ponovo pripremali papire za VTO. Sutra idem na moju drugu kontrolu i polako praćenje našeg malog čuda JA još uvek neverujem i imam strah da se nešto jel..... zbog svih loših dešavanja poslednjih desetak godina , ali se uzdam u Boga da će sve biti dobro aš Vam svima želim da se obradujete i iznenadite kao mi E Marigogi verovala ili ne čudo se i meni desilo
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.11.2013 18:42:55
|
|
|
|
nata11
|
Degu ja tek sada shvatih da ja tebi nisam ni cestitala. BRAVO!! Nisam pratila ovu temu redovno jel uspela insemenacija ili.... ?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.11.2013 21:51:20
|
|
|
|
Caciki
|
Evo i mene...danas na folikulometriji dva folikula i u levom i u desnom mada kaže dr. da je u desnom obećavajući ali mora još da poraste,danas je malo preko 16 mm...u četvrtak idem opet pa da vidimo...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 21:02:20
|
|
|
|
nata11
|
Caciki sta je bilo sa folikulima_ Jesi radila ins_
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 21:19:24
|
|
|
|
Caciki
|
Nisam draga 14-og dana sam bila ponovo na folikulometriji i na UZ kaže dr da ovog sa desne strane više nema,ili je pukao ili ... ne znam šta mu se desilo...kaže da je verovatno opet preskočila ovulacija
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 22:02:28
|
|
|
|
nata11
|
Bedak. Ali tu je sledeca O
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?