Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.11.2013 14:16:01
|
|
|
|
Maraj
|
Pzdrav, evo i mene na ovoj temi... spremam se za prvu... 8. dan ciklusa sam bila na ultrazvuku endometrijum 5mm desno 2 folikula jedan od 11 i drugi 12. 10. dan endometrijum 7,7mm i rkla mi je na desnom folikul 15, drugi folikul nije spomenula... receno mi je da 12dc uradim LH i estradiol i to je to, za sad. Uzecu od danas 10 dc da pijem femibion...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.11.2013 14:46:24
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj nek ti ja srećom draga,prašim puno
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.11.2013 17:22:12
|
|
|
|
nata11
|
Maraj srecno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.11.2013 17:30:13
|
|
|
|
degu
|
Maraj navijam i prašim i vučem za nosić
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.11.2013 21:44:47
|
|
|
|
Štetica
|
Maraj vreme je da nas neko obraduje na ovoj temi. Navijam da to budes ti.
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.12.2013 11:46:58
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala drage!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2013 18:04:30
|
|
|
|
gale77
|
Caciki izvina na kasnjenju sa odgovorom dve inseminacije sam radila
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2013 18:51:54
|
|
|
|
Caciki
|
nema veze Gale...imaš još jedan pokušaj,ko zna...treća sreća Ja sam danas bila na folikulometriji i imam tri folikula,dva u desnom što je super i jedan u levom,svi su preko 18,sutra ujutro idem da primim pregnil i sreda i četvrtak inseminacijeeeeee...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2013 19:42:40
|
|
|
|
Maraj
|
i ja sam danas bila na folikulometriji, folikul je 19, najverovatnije cu sutra raditi... radila sam danas estadiol i lh, treba i sutra... 12dc LH je 18,59 (ref. vrednost 17-77) estradiol je 148 (ref. vrednost 66-411) Caciki, pa ti to radis 2 dana inseminacije?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2013 22:15:22
|
|
|
|
Caciki
|
Tako mi je dr. rekao...prvi put sam samo jedan dan radila a sada ne znam zašto i sreda i četvrtak
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2013 22:41:31
|
|
|
|
ivancica_
|
Caciki Maraj navijamo za vas da nas obradujete. Ja sam bila kod doktorke ona kaze posto prosla inseminacija nije uspela ovaj ciklus idemo prirodno posto nece da stimulise za redom. Danas mi je 8 dan ciklusa i ima jedan folikul na levom jajniku od 15, endometrijum 8mm i opet idem u sredu na ultra zvuk da vidi kada ce pregnil dati. Nama se jos jedan mali problemcic pojavio od muza spermogram jeste dobar ali kada je obrada uradjena posle swim up metode nije bas najbolji bio, pa ce pred sledecu inseminaciju ponoviti opet njegov rezultat da vidi da li je to zbog antibiotika sto je pio jer je bio bolestan ili se to nesto desava.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.12.2013 22:43:22
|
|
|
|
ivancica_
|
Caciki jos neko je pisao da u Frontu jeste praksa da se radi dva puta za redom sto je meni ok. Meni su isto samo jednom radili ali mi je receno da naredni dan mi sami ponovimo.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2013 10:19:51
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj,Caciki,Ivančice navijamo jako Ivančice napravi ti mužiću pred IUI,onu mešavinu sa medom i raznim semenkama,ne može da škodi a može da pomogne u poboljšanju spermograma
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2013 12:31:51
|
|
|
|
Caciki
|
Drage moje ženskice,hvala svima na podršci,danas sam dobila pregnil od 10000 i sutra u 8 idemo na insm i u četvrtak drugi dan da se potvrdi I ja sam čula da se radi obično dva puta ali meni je prvi put radjen samo jedan dan a mi smo posle potvrdjivali ali...bezuspešno medjutim evo ovaj put idu dva dana za redom
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2013 20:38:18
|
|
|
|
Maraj
|
Evo ja uradila moju prvu IUI. Endom. je bio 9,a folikul 20,jos nije pukao. dr predlaze da ponovimo i sutra,al ne znam da l cu uspeti da zakazem obradu sperme sutra. Malo smo se smorili. Spemogram nikad los iji. Br spe 6.10, ukupan. br 23.18. Nakon swimu up-a ukupan br 15.0, ukupan br pokretnih 7.50. Kako vama ovo izgleda?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2013 20:47:33
|
|
|
|
madre
|
maraj, ja se ne razumem bas u te brojke, ali navijam jako
< Poruku je uredio madre -- 3.12.2013 20:48:02 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2013 20:56:59
|
|
|
|
jole82
|
Maraj navijam da uspe Evo teme Spermogram i spermokultura pa pitaj tamo, sigurno će neko znati da ti protumači bolje
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.12.2013 21:17:30
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Evo ja uradila moju prvu IUI. Endom. je bio 9,a folikul 20,jos nije pukao. dr predlaze da ponovimo i sutra,al ne znam da l cu uspeti da zakazem obradu sperme sutra. Malo smo se smorili. Spemogram nikad los iji. Br spe 6.10, ukupan. br 23.18. Nakon swimu up-a ukupan br 15.0, ukupan br pokretnih 7.50. Kako vama ovo izgleda? Maraj nama je zadnji spermogram 7mil/ml pa smo uspeli prirodno, ništa nije nemoguće
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2013 7:34:46
|
|
|
|
Maraj
|
Drage, da li vas je boleo stomak nakon IUI? Meni je dr stavila gazu i rekla da je izvadim pred spavanje. Kad am je izvadila, bilo je sukrvice na njoj. Jer to normalno? Malo me i zaboleo sam postupak tj ulazak katetera pa predpostavljam da je krv od toga...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2013 10:42:02
|
|
|
|
degu
|
Mene je boleo stomak od IUI, pa sve do e sad nek tebe boli, a nek veštica izostane a malo su ti zakačili grlić verovatno, ništa strašno.
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2013 11:41:17
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj i mene je isto bolelo prvi put (ih kako ovo zvuči ) ,drugi put nisam ni osetila kad su ubrizgavali,valjda zavisi što kaže Degu od glića (a kod mene je sužen zbog neke ranije upale). Navijamo jako da bude ovog puta i da otvoriš sezonu uspešnih IUI
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2013 13:51:33
|
|
|
|
Caciki
|
Evo i mene,završili smo za danas,sutra potvrdjivanje Dobila sam utrogestan 12 narednih dana... Mene stomak nije boleo ni prvi put a ni sada ali kažu da može malo da bolucka ali je sve to normalno,takodje može i malo da bude krvi ali to je zbog takvog pristupa,nije ništa što se ne dešava... Mene ubi ovaj utrogestan,baš mi se pajki...samo kunjam...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2013 13:56:50
|
|
|
|
degu
|
Caciki, navijam mene je boleo svaki put, čak i onda kad je bila biohemijska trudnoća, bez ikakve razlike, tako da je u svakom slučaju normalno
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.12.2013 14:49:46
|
|
|
|
ivancica_
|
Caciki, Maraj navijamo da bude sve u redu . Jole84 moracu nesto muzu da smuckam za spermogram da bude sledeci put u redu posto mi ovaj put idemo iz prirodnog odnosa. Mene nije stomak boleo posle inseminacije nisam ni krvarila, ali sve to zavisi od osobe do osobe. Ja sam danas bila na UZ 10 dan ciklusa endometrijum 10,5 mm i folikul na levom jajniku 20 i dali su mi pregnil od 10 000 tako da cetvrtak i petak uvece muckamo sami. U ponedeljak kontrola da vidi da li je pukao folikul.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.12.2013 13:45:40
|
|
|
|
Caciki
|
Završili smo ovaj drugi dan e da vam kažem da me danas ubi stomak,kao kada treba da dobijem,utrogestan izgleda dosta zatvara pa su se malo pomučili danas baš me boli a dod sada nikada nije. Sada čekamoooo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?