Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.11.2013 22:53:04
|
|
|
|
Caciki
|
Daaa i počinjem opet sa klomifenom
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.11.2013 15:43:27
|
|
|
|
mrsbg
|
Da se upišem ovde kod vas. Spremam se za svoju prvu IUI, na klomifenu sam.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2013 15:45:13
|
|
|
|
gale77
|
I ja sam ovog meseca kristila klomifen, prva tri dana po dve pa dva dana po jednu tabletu i imala sam jedan od 23x22 i 20x19 i samo veci je pukao. Radila sam ponovo inseminaciju pa sad cekam da vidim da li ce uspeti. Vidim da je uspesnost inseminacija bas mala...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.11.2013 20:08:46
|
|
|
|
ivancica_
|
Pozdrav i od mene. Ja sam takodje radila inseminaciju prvi put. Meni su jajnici policisticni. Bio je jedan folikul, pred inseminaciju je uradjen UZ preko trbuha i konstatovano je da je pukao. Sada navijam i nadam se da ce biti dobro.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.11.2013 23:14:55
|
|
|
|
Jole84
|
Gale,Ivančice navijamo jako nadam se da ćete da povećate procenat uspešnosti IUI svojim primerom,srećno
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.11.2013 23:21:21
|
|
|
|
viking
|
Gale, ne obaziri se na statistiku, čak i da je jedan prema milion, neko mora da bude i taj milioniti, pa zašto to ne bi bila ti? Srećno vam svima!
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.11.2013 19:30:36
|
|
|
|
ivancica_
|
Hvala puno na podrsci. Iskreno ja kada sam na poslu onda i nemam vremena toliko da razmisljam ali zato cim dodjem kuci odma pocnem da se osluskujem da li me ziga stomak, kakves su mi grudi ma znate vec i same. I onda cim osetim nesto ja se ucutim smracim pa opet sama sebi kazem ma ne mora da znaci svi kazu da su simptomi PMS-a i trudnoce slicni pa se kao ohrabrim i sve tako dok ne dodje vreme da se radi beta ili test.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.11.2013 21:09:33
|
|
|
|
Caciki
|
Srećno svima,javljajte rezultate ja čekam da stigne pa da krenem sa klomifenom...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2013 10:17:38
|
|
|
|
ivancica_
|
Caciki i mi navijamo za tebe. Gde ti radis inseminaciju?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2013 15:49:36
|
|
|
|
Caciki
|
Ja draga u Frontu...evo čekam svoj drugi pokušaj
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2013 17:13:02
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Gale, ne obaziri se na statistiku, čak i da je jedan prema milion, neko mora da bude i taj milioniti, pa zašto to ne bi bila ti? Srećno vam svima! Tako je! Ja sam malo zbunjena. Negde vidim spermu ''ciste'' a meni u dz rekli da samo ubace Jel pravilo da se uvek cisti ili ne?
< Poruku je uredio nata11 -- 20.11.2013 17:14:25 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2013 17:21:10
|
|
|
|
Štetica
|
Nato nije pravilo. Negde rade sa neobradjenim uzorkom negde sa obradjenim,zavisi od ustanove do ustanove,tj od opreme koju labaratorija poseduje. Meni je sva tri puta radjeno sa obradjenim uzorkom pa nije uspelo.
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2013 17:26:30
|
|
|
|
nata11
|
OK, tnx. Kontam da u privatnim klinikama rade sa obradjenom, kad vec uzimaju 350 Eura
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.11.2013 21:45:39
|
|
|
|
ivancica_
|
Caciki navijamo da drugi pokusaj bude uspesan. Ja sam radila u Visegradskoj i iskreno od ovog prvog puta se i ne nadam previse. Tako mi je i doktorka rekla da se ne bi razocarala jer prvi put retko kome uspe, vec drugi pokusaj ili treci su dosta uspesniji gde nema nekih vecih prepreka. Bila je otvorena i meni je drago zbog toga. Meni su radili sa obradjenom spermom vidim da na nalazu pise swim up metoda. Suprug je dao uzorak i cekali smo dva sata. Ja sam stimulisana sa puregonom posto na klomifen lose reagujem.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.11.2013 7:21:20
|
|
|
|
gale77
|
Danas mi 27 dan ciklusa i 15 dan posle inseminacije i test negativan. Pokusacu da pronadjem neku labaratoriju da uradim iz krvi. prosli mesec dobila sam 13 dan posle inseminacije, a 14 posle pregnila. Bas sam nervozna. Najgore je ovo cekanje....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.11.2013 8:33:23
|
|
|
|
gale77
|
Ni u jednoj laboratoriji u mom i okolnim gradovima rezultat ne moze pre ponedeljka, tako da necu da radim test iz krvi.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.11.2013 9:30:52
|
|
|
|
Caciki
|
Gale,test ne mora da bude tačan,krv je ipak 100% garancija!!! Navijam!!! Ja sam od danas na klomifenu pa da vidimo šta će biti...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.11.2013 11:39:21
|
|
|
|
gale77
|
verovatno cu sutra opet test, jednostavno ne mogu da izdrzim da ne znam!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.11.2013 0:03:50
|
|
|
|
ivancica_
|
Gale navijamo . I ja bi trebala za dva dana da uradim betu ako ne dobijem ma da imam sve simptome . Idi ti uradi betu to je sigurnije i ja te testove ne volim bas, svi kazu kao da mogu da pokazu odma a ja bas i nisam sigurna. Sve koje ja znam da su testove radili to su cinili tek nakon sedam dana minimum od kasnjenja. Caciki bravo i ti si krenula sa stimulacijom jel ides na folikulomeriju?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.11.2013 10:13:35
|
|
|
|
Caciki
|
Ivanice,evo ja po drugi put na klomifenu,10-og dana idem na folikulometriju,prošli put sam imala samo jedan folikul od 23mm ali ništa nije uspelo...očigledno Još 4 dana pijem klomifen pa onda na folik.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.11.2013 11:49:43
|
|
|
|
ivancica_
|
Caciki navijamo da drugi pokusaj bude uspesan. Evo i meni od jutros krenula malo sam se razocarala ali dobro idemo dalje, danas cu da se javim doktorki pa da vidimo sta ce reci. I ja sam imala samo jedan folikul i eto i kod mene nije uspelo ali navijamo za drugi da bude ok i da ima vise folikulcica.....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.11.2013 16:29:41
|
|
|
|
gale77
|
Pocinje ludim
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.11.2013 20:29:38
|
|
|
|
nata11
|
Gale bas mi je zao
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.11.2013 22:06:58
|
|
|
|
Caciki
|
Gale,bedak ...ali ne daj se...koji ti je ovo pokušaj?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.11.2013 0:12:44
|
|
|
|
lepao
|
Koliko je cesto femare smije koristiti...neko mi je rekao 3 mjeseca za redom i onda pauza?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?