Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.9.2013 23:15:31
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Verus DHEA dodatak ishrani povecava kvalitet jajasaca i vecu sansu trudnoce u procesu IVFa. Pije se 4 mesec pre kolekcije jajasaca, 25mg 3x na dan. Verus imamo temu DHEAS i kvalitet jajne celije,bas se dosta pisalo o tome. Ja sam koristila 2 meseca pre vto(AMH 0,2 i FSH 11.56) ponovila nalaze i AMH je 0.57 a FSH 7.5. Od 5folikula koliko sam imala dobila 4jc i sve se oplodile.
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.9.2013 0:56:23
|
|
|
|
gemi
|
ne brini,hvala na upozorenje,samo me zanima jer hocu da prenesem svom doktoru.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.9.2013 14:13:53
|
|
|
|
zeksi
|
Gemi...srecno !!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.9.2013 22:49:45
|
|
|
|
gemi
|
Zeksi hvala!nadam se da ce sada uspeti Povecao mi dozu klomifena,kaze da jos jednom probamo sa njim.Sada mi reko da pijem 8 dana,znaci 16 tableta da popijem ali isto 2 po 1 tableta na dan.Amh nesmem vise ni da vadim ko zna koliko se sada smanjio posle prve doze klomifena pa sada
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.9.2013 20:46:24
|
|
|
|
Nature
|
Pozdrav devojke! Da li mozete da mi preporucite gde je najbolje uraditi inseminaciju i da li postoji razlika (sem cene) u samom postupku, izmedju privatnih klinika koje to rade? Mislim pre svega na obradu sperme, da li to neko radi na malo ozbiljniji nacin koji moze da poveca sansu za uspesno zacece? Kakva su vasa iskustva?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.9.2013 9:38:30
|
|
|
|
Caciki
|
Ja sam danas davala krv za hormonski status u Frontu ali su me načisto zbunili,jer na mom uputu piše AiH a po svemu sudeći treba da piše AMH pa su se ovi iz heksalaba našli u čudu šta je to( Front nema reagense za taj hormon,pa šalju u privatne laboratorije)...da li je neko imao iskustva sa tim i da li AMH analiza traje 6 dana,jer meni su rekli da će tek u subotu biti gotovi rezultati
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.9.2013 15:16:49
|
|
|
|
gemi
|
Ceciki,zavisi od laboratorije,ali najduze se ceka dva tri dana.Na bogoslovije su rezultati istog dana.Ja sam na bogosloviji radila AMH i dobila rezultat po podne.mogu da ti posalju rezultate i mejlom
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.9.2013 19:59:14
|
|
|
|
Caciki
|
Jaoooj...pa ja sam se očigledno zeznula sa heksalabom,mada nisam imala izbora obzirom da je nedelja a danas mi je drugi dan ciklusa pa meni će to poremetiti planove ovog meseca po svemu sudeći,jer koliko sam razumela svi hormoni moraju isti dan da se donesu kako bih dobila klomifen ili već šta...uffff
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.9.2013 19:07:52
|
|
|
|
Caciki
|
Ipak mi nije trebao AMH za danas to će naknadno pogledati,počela sam danas sa Klomifenom i sada kreće žurka
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.10.2013 18:18:20
|
|
|
|
Nature
|
A koje su normalne vrednosti AMH? ja sam ga radila pre godinu dana i bio je 1.48 ng/ml, inhibin B 64.9 pg/ml
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.10.2013 22:43:48
|
|
|
|
lepao
|
Nature-radi ITI tip inseminacije...ja sam odmah ostala trudna tako...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.10.2013 12:58:57
|
|
|
|
Nature
|
lepao, a gde si ti radila ITI? Pokusavala sam da pronadjem da li to neko radi kod nas, ali nisam uspela...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.10.2013 22:53:59
|
|
|
|
lepao
|
poliklinika ivf zagreb IZVORNA PORUKA: Nature lepao, a gde si ti radila ITI? Pokusavala sam da pronadjem da li to neko radi kod nas, ali nisam uspela...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.10.2013 22:43:11
|
|
|
|
Caciki
|
Ja od sutra na folikulometriju...nadam se četvrtak,petak moja prva inseminacija
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 15:42:49
|
|
|
|
cuda
|
Srecno! gde radis IUI?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 15:59:30
|
|
|
|
Caciki
|
Hvala draga u Frontu sam od početka problematike kod dr. Jovanovića...mada mi je danas folikulometriju radio dr. Stojanović...ma tamo su u principu svi ekstra,inače sutra mi je inseminacija tako da...držim palčeve,iako je prva možda i uspe ko zna
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 16:02:28
|
|
|
|
Caciki
|
P.S. zaboravih da pitam da li se nekom spava i da li ima blagu mučninu od pregnila,ja sam ga jutros dobila i ceo dan sam kao pijana...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 21:48:10
|
|
|
|
zeksi
|
Caciki...srecno.... za pregnil neznam da ti kazem, jer sam ga ja primala u ponoc i posle sam svakako spavala.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 22:00:09
|
|
|
|
Caciki
|
Zeksi...hvala ouno Mada pravim grešku što sam počela puno da se opterećujem i pročitala sam sve i svašta i po forumima i na još milion strana,mislim danas bez obzira što mi je dr.dao zeleno svetlo za inseminaciju konstatovao mi je takodje i blagi hidrosalpinx levog jajnika a sada mi je folikul na toj strani 22mm...i mislim da je pukao pre jedno sat vremena jer me baš žignula cela leva strana... koliko sam videla to može da spreči nastanak trudnoće u velikoj meri...mada čuda se dešavaju,meni su preskočili laparo a sve mi se čini da možda nisu trebali...šta znam...ma sva sam danas sludjena...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 22:06:58
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Caciki P.S. zaboravih da pitam da li se nekom spava i da li ima blagu mučninu od pregnila,ja sam ga jutros dobila i ceo dan sam kao pijana... Primala sam ga isto uveče, ali nisam imala neke tegobe. Pregnil jeste zapravo hcg ( hormon trudnoće) pa se možeš malo čudno osećati verovatno, mada mučnina i pospanost koji se javljaju u trudnoći su od povišenog nivoa progesterona koji ti sada nemaš. Moguće da te je samo ovo vreme malo smlatilo, malo stres, ma sve se skupi
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.10.2013 22:32:53
|
|
|
|
Caciki
|
Biće da je to... danas mi je jedan od onih dana kada ne znam gde udaram...malo mi je inače niži pritisak pa se valjda sve nakupilo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.10.2013 10:45:24
|
|
|
|
Nature
|
Caciki srecno!!! Da li neko zna gde mogu da se nabave Menopur ampule?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.10.2013 12:16:00
|
|
|
|
Caciki
|
Hvala puno evo sada smo stigli kući,završena je prva pa sada čekamooooo... ima menopur,tj. bilo je dole na čukaričkoj padini jedna mala apoteka tamo kod onog salona automobila,kod Ade...ne znam da li ga još uvek ima,to je privatna apoteka ja sam tamo i klomifen uzela,kuma mi je tamo farmaceut
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.10.2013 12:28:00
|
|
|
|
17 joka
|
Srecno navijam svim srcem za uspeh
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.10.2013 12:34:39
|
|
|
|
Caciki
|
veliki poljubav od mene za sve!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
Deca su najveće blagoanja1Koliko dece imate?1 (
44%)
2 (
35%)
3 (
15%)
4 (
2%)
5 (
1%)
6 (
3%)
Ukupan broj glasova: 580Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!