Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.8.2013 23:29:44
|
|
|
|
lepao
|
Da li si pila ista za stimulaciju?? Cestitam!!! IZVORNA PORUKA: ana_bg Tri godine pokusavamo da ostanemo trudni I bezuspesno...Isli smo million puta na utvrdjivanje plodnog dana I pokusavali I pokusavali I nista...S obzirom da smo sve vreme obilazili privatnu kliniku doktorica nam je predlozila da skupljamo papire polako I da udjemo u process za vantelesnu sto smo mi I prihvatili.E sad u frontu moraju bar tri puta da odrade inseminaciju pa tek onda da ides na komisiju I td.Prva inseminacija I desilo se cudo :).Ostali smo trudni totalno iznenadjeni I srecni :).Nasa doktorica je ostala u cudu,cak nam je rekla da ona pacijentima napise da su bili vec na tri inseminacije da ne bi gubili vreme vec da idu odmah na komisiju za vantelesnu...Eto htela sam da kazem svima da ne gube nadu I da veruju da ce se to desiti...P.S. ja imam samo jedan jajovod,tako sam rodjena.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.8.2013 9:41:28
|
|
|
|
Maraj
|
lepao, gde si radila ITI metodom? Ja sam radila laparo i dr mi je rekla da su mi jajovodi nesto duzi, pa se i ja zbog te cinjenice raspitujem o ITI metodi. Koliko si placala?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.8.2013 10:31:30
|
|
|
|
lepao
|
Radila sam privatno u Zagrebu u IVF poliklinici....znam da svi provatnici to rade i malo je skuplje od obicne inse....mogu provjeriti koliko je tacno ? IZVORNA PORUKA: Maraj lepao, gde si radila ITI metodom? Ja sam radila laparo i dr mi je rekla da su mi jajovodi nesto duzi, pa se i ja zbog te cinjenice raspitujem o ITI metodi. Koliko si placala?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.8.2013 17:01:16
|
|
|
|
Maraj
|
hvala ti na odgovoru. Ja bi u bg-u radila, samo nisam sigurna, da l prvo da probam IUI pa ako ne bude nista da idem na ITI
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.8.2013 23:17:42
|
|
|
|
lepao
|
ma odmah idi na iti isto ti je...znaci nije vantjelesna nego samo druga vrsta inseminacije isto nistaa ne boli a veca je vjerovatnoca puno... IZVORNA PORUKA: Maraj hvala ti na odgovoru. Ja bi u bg-u radila, samo nisam sigurna, da l prvo da probam IUI pa ako ne bude nista da idem na ITI
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.8.2013 13:38:27
|
|
|
|
Maraj
|
i odlucim se ja za ITI, zovnem sad Ivanovice, jer su mi rekli da oni rade, kad sad mi kazu da ne rade ... Ne znam ni da l iko u BG-U radi ITI metodu.. Kobajagi rade Ivanovici, sad ispade ne rade ni oni...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.8.2013 10:26:14
|
|
|
|
nata11
|
Maraj i ja sam zvala na jugu da pitam i do sada bezuspesno. Ako saznas javi. Cudi mi kako do sada nisam uopste cula za to? Zasto to retko gde rade?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.8.2013 17:36:18
|
|
|
|
Maraj
|
pa ne znam nato... meni bi ja mislim to bilo super jer mi je dr kada sam radila laparo rekla da su mi jajovodi nesto duzi. MM ima oligoastenospermiju tako da smo kombinacija samo takva... ja duze jajovode on sporije plivace, kombinacija ubitacna. Dobro, nisam probala ni IUI, pa se nadam da moze i ona da pomogne...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.8.2013 12:09:37
|
|
|
|
nata11
|
Meni su prohodni ali vijugavi poprilicno tako da bi mi to bila bolja opcija.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.8.2013 14:15:04
|
|
|
|
lepao
|
Mozete li raditi privatno? ukucajte na netu procitajte koliko je preciznija ta metoda. Ne znam sto ne rade...mozda da zene cesce dolaze ...uzasno zvuci ali nista me ne cudi.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.9.2013 22:07:59
|
|
|
|
Caciki
|
Ćao devojke,nova sam ovde ali mi je čitanje različitih iskustava ovde delovalo kao da čitam jednu vrlo interesantnu knjigu iako ovde naravno nema ništa interesantno i sve smo u istoj priči i borbi da uskoro imamo Neke od vas kao da znam ...dok čitam vaša iskustva i priče i pronalazim se u mnogima. :) Ja sam završila sa HSG-om pre tri meseca u Frontu kod dr. Jovanovića i smatram ga za vrlo ozbilnog i od mnogih rado peporučenog stručnjaka. Do sada se ništa nije desilo tako da sam od danas u pripremi za inseminaciju,sledećeg meseca idem na hormone 2.dan pa da vidimo šta će biti. Puno vam sreće želim svima i da uskoro sve budemo mame!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.9.2013 15:41:25
|
|
|
|
gemi
|
ITI radi jedna klinika kod nas,ja idem sledeci mesec,radile tri moje prijateljice svima uspelo ako nekog zanima poslacu im broj telefona,svima zelim kao i meni
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.9.2013 15:48:00
|
|
|
|
viking
|
Gemi, slobodno napiši ovde koja je to klinika, i naravno, svoje iskustvo, značiće devojkama mnogo. Srećno!
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.9.2013 16:34:06
|
|
|
|
janabons
|
Caciki, i meni je dr Jovanovic radio HSG i inseminacije, vodio trudnoci i porodio me Sve pohvale za njega i njegov rad! Za sterilitet je odlican Zamerka je samo sto je uvek velika guzva,pa nema toliko vremena da se posveti svakom pacijentu Zelim ti puno uspeha
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.9.2013 20:27:28
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: gemi ITI radi jedna klinika kod nas,ja idem sledeci mesec,radile tri moje prijateljice svima uspelo ako nekog zanima poslacu im broj telefona,svima zelim kao i meni Mene zanima, a i Viking je dala blagoslov da delis informacije javno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.9.2013 21:55:35
|
|
|
|
Caciki
|
Janabons draga,tvoju sam priču pomno pratila i navijala da ti uspe kada sam konačno pročitala da si trudna kao da se meni desilo jeste priličo je velika gužva ali ne znam zašto taj doktor kada god dodjem nekako me ugura u ordinaciju sa izgovorom " ona već dugo čeka " hhahaaaaa...mnogo je drag ovako kao osoba i vrlo pažljiv,kao da sam mu se nešto dopala...naravno da me neko ne razume pogrešno,dopala u smislu,moj teleći pogled i prvi put kada sam bila uplašena sam bila kao iš pa me valjda zapamtio..ja evo jedva čekam da dobijem pa da krenem u akciju
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.9.2013 23:51:13
|
|
|
|
gemi
|
Dace bog da sve imamo cestitam svima koje su postale mame
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.9.2013 0:08:39
|
|
|
|
spajas78
|
može li mi neko od vas reći proveravaju li AMH prilikom inseminacije
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.9.2013 0:47:28
|
|
|
|
gemi
|
meni je reko dr Jovanovic da izvadim,ja ga uradila i jako je los o19,medjutim nije ga posle ni trazio da vidi.Inace imam 41 godinu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.9.2013 14:16:22
|
|
|
|
gemi
|
Draga buduce mame,ordinacija koja radi ITI iseminaciju zove se TERAZIJE,ulica Trg Nikole pasica
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.9.2013 14:17:46
|
|
|
|
gemi
|
Imali jos neko problem sa niskim AMH,meni je on 019
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.9.2013 18:53:42
|
|
|
|
spajas78
|
meni u 35-oj godini < 0,10 inače sam sasvim normalno (bukvalno prvog meseca kada se nismo pazili) u 31-oj godini rodila sina ... ali već dve godina ništa ... na kraju su mi dali da vadim amh ... i rezultat
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.9.2013 0:50:57
|
|
|
|
gemi
|
Spaja78 jesili radila inseminaciju neku? ma sve dok su vrednosti do 05 ima sanse,ja sam cula da zene i sa 01 ostajale trudne,nadam se da je to istina
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.9.2013 1:48:21
|
|
|
|
spajas78
|
pa ne nisam, jer sam tek prije nedelju dana saznala poražavajući rezultat ... moj dr predlaže da ponovim nalaz, jer ne može da veruje da je tačan ... maada kaže da na UZ jajnici deluju umanjeni/povučeni/da miruju ... i da ako se ispostavi da je nalaz tačan, moramo oprezno i dobro razmisliti koji je sledeći korak i kako najracionalnije iskoristiti preostale zalihe j. ćelija ... a ti? koliko dugo pokušavate? mislim na inseminaciju ... jeli sa stimulacijama ili u prirodnom ciklusu ...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.9.2013 14:18:45
|
|
|
|
gemi
|
radjena jedna inseminacija,12 i 13 sa klomifenom 2 po 1 i dobila gonal injekciju,sada cekam mada mi je temperatura niska 36,7 ako nista ne bude idem sledeceg meseca na ITI,jer mi je amh mali pa da ne trosim i to malo na obicnu inseminaciju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Biramo ime za decakabensPomozite nam u izboruDimitrije (
60%)
Bogdan (
40%)
Ukupan broj glasova: 187Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!