Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Ja sam juce zavrsila moju drugu IUI, radili smo dva dana. Doktorka kaze da ovo mora da uspe jer je sve bilo savrseno. Sad pijem i stavljam utrogestan i cekam 12 dana. Ali ono sto sam juce dozivela na IUI mislim da niko nije. Prekjuce, prvi dan kad smo radili, bila je guzva u ordinaciji i dr. je bila divna kao i uvek, ali je imala puno posla jos joj i sestra nije bila tu. A juce, da drugi, nas dve same, mm u dvoristu ordinacije. Zavrsimo IUI, ona me podigne na onom stolu, pa uzme onaj ubrus i pokrije me, pa ona uzme i cebenece pa mi pokrije noge i sve me mazi po glavi. Okrene monitor od UZ i prebaci na tv signal pa mi pusti Travel channel. Ja u soku...a sad slusajte. Izadje ona, vraca se i kaze "Sad popijete ovo, lepo je, sad je sve u bozijim rukama, ali vazno je da vam udobno i lepo". I dade mi savrsen kapucino, sa slamcicom...Ja je gledam i ne verujem. Mislim, znam da je zena divna, ali ovo... I sela samnom i prica kako je svoju drugu cerku rodila u 39. i da se ne stresiram, jos zvala i mm da dodje pa smo zajedno gledali neki putpis po Maliju. Skuvala i njemu kapucino (on, mukica ne pije nikakve kafe), on pije on, vidim nije mu bas, ali pije. Tako da eto...divna IUI, pracena kaficom, redom razgovora i toplim osmehom. Ako ova IUI ne uspe, ne znam koja ce. To može samo Slavica plakala je zajedno sa mnom posle spontanog, radovala se uspešnoj trudnoći koliko i mi, a kad je videla da nosim dečaka bila je srećna kao da sam joj ćerka kaže, navijala sam za dečaka svaka joj čast!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|