Ognjenka
|
Ja sam juce zavrsila moju drugu IUI, radili smo dva dana. Doktorka kaze da ovo mora da uspe jer je sve bilo savrseno. Sad pijem i stavljam utrogestan i cekam 12 dana. Ali ono sto sam juce dozivela na IUI mislim da niko nije. Prekjuce, prvi dan kad smo radili, bila je guzva u ordinaciji i dr. je bila divna kao i uvek, ali je imala puno posla jos joj i sestra nije bila tu. A juce, da drugi, nas dve same, mm u dvoristu ordinacije. Zavrsimo IUI, ona me podigne na onom stolu, pa uzme onaj ubrus i pokrije me, pa ona uzme i cebenece pa mi pokrije noge i sve me mazi po glavi. Okrene monitor od UZ i prebaci na tv signal pa mi pusti Travel channel. Ja u soku...a sad slusajte. Izadje ona, vraca se i kaze "Sad popijete ovo, lepo je, sad je sve u bozijim rukama, ali vazno je da vam udobno i lepo". I dade mi savrsen kapucino, sa slamcicom...Ja je gledam i ne verujem. Mislim, znam da je zena divna, ali ovo... I sela samnom i prica kako je svoju drugu cerku rodila u 39. i da se ne stresiram, jos zvala i mm da dodje pa smo zajedno gledali neki putpis po Maliju. Skuvala i njemu kapucino (on, mukica ne pije nikakve kafe), on pije on, vidim nije mu bas, ali pije. Tako da eto...divna IUI, pracena kaficom, redom razgovora i toplim osmehom. Ako ova IUI ne uspe, ne znam koja ce.