Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 10:39:00
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Drugarice evo mene opet,odlučila da otvaram sezonu iui pa to ti je izdvojio mi se jedan folikul iz prirodnog ciklusa i to na levom jajniku,posle mnogo godina,13dc-16mm,endometrijum 9,8mm,tako da se nadam da će ove nedelje da mi urade drugu IUI (jedino ako stane sa rastom,što nije isključeno,ne znam uopšte kako mi funkcioniše ovaj levi) Sve u svemu,obaveštavam vas Jolence navijam jako
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 17:10:35
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam lepojke moje 19mm,večeras pregnil i u četvrtak IUI,nadam se najboljem,mada više volim onaj NEmoderni sexić
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 17:53:07
|
|
|
|
Ana13
|
Navijamo,Jolence...Ovaj put jace nego prosli
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 23:39:01
|
|
|
|
lepao
|
Da li je iko radio ITI tip inseminacije?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 23:43:50
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, puno puno , ma svim srcem zelim da uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 23:59:31
|
|
|
|
milenatea
|
jolence moj, navijam vise nego za sebe!!! ljubim te koji je to tip Iti? prvi putcujem
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:00:44
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: lepao Da li je iko radio ITI tip inseminacije? Lepao ja nisam čula da je ovde neko to radio, al to je kolko znam intra tubarna inseminacija i mnogo je veća uspešnost.
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:06:45
|
|
|
|
lepao
|
hvala... nije mi jasno sto doktori ne objasne pacijentima opcije tipova inseminacije.... ja sam prvi put radila obicni tip i da sam znala da ovaj postoji izabrala bih ovaj....glupost...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:07:48
|
|
|
|
degu
|
Lepao ne znam da li kod nas to rade, državno mislim da ne, a privatno verujem da više košta
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:11:48
|
|
|
|
lepao
|
pa da kosta oko 200km vise ali je bolje uraditi to jednom nego drugo dva puta...onda dodje skuplje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:13:06
|
|
|
|
milenatea
|
sada sam videla, spermu ubrizgaju u jajovod. mislim da to kod nas na klinici ne rade
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:24:55
|
|
|
|
17 joka
|
nerade sigurno
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:32:49
|
|
|
|
lepao
|
proslo je sedam dana kako sam uradila iti ali evo slucajno izmjerila temp sto nikad nisam radila prije i bas bas je niska... nadam se da to nije neki los znak :(
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 15:37:38
|
|
|
|
jess021
|
jole, jole, jole!! navijam
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 17:02:46
|
|
|
|
gale77
|
Drage moje da li neka od vas radila inseminaciju u Nisu i u kojoj klinici i kakve su im cene?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 23:36:24
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam Javljam sutra kako sam prošla. Gale ja sam radila na niškoj klinici,s uputom besplatno,a privatno ide oko 300 evra,mada ti to ne bih preporučila jer je mala uspešnost a i pitanje je koji embriolozi rade privatno. Ako možeš,uzmi uput i dođi da ti urade državno,upoznala sam mnogo cura iz tvog kraja,baš na kc.
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 23:45:32
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, cekamo sutra izvestaj sa srecom
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 11:02:34
|
|
|
|
nata11
|
Ja samo da pruzim podrsku plavusici
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 14:23:12
|
|
|
|
jess021
|
Jole cekamo!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 18:52:13
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice sve završeno,super sam prošla,valjda što sam već znala proceduru pa nije bilo ni treme. Sad ostaje "samo" čekanje Ljubim vas sve
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 18:57:50
|
|
|
|
Figaro88
|
Jole navijam jako iz sve snage da ova IUI uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 18:58:29
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 20:29:55
|
|
|
|
degu
|
Sad brojimo
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 20:35:24
|
|
|
|
viking
|
Jole, kad ćeš znati? Za dve nedelje?
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.6.2013 10:50:59
|
|
|
|
Jole84
|
Viking da,smesti se ti u prvo pa da navratimo i mi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Друга трудноћа.пеперутка16Након прве трудноће и царског реза, колико дуго радити на другој трудноћи?6 месеци је довољан период. (
0%)
Отприлике 9 месеци касније. (
25%)
Најмање годину дана. (
50%)
Више од годину дана. (
25%)
Ukupan broj glasova: 4Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!