Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.5.2013 16:26:03
|
|
|
|
janabons
|
NAvijamo Jole
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.5.2013 21:59:02
|
|
|
|
cicibanns
|
Jole navijam jako!!! i slazem se sa steticom da je vreme da jedna iz ove teme predje u prvi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.5.2013 22:40:42
|
|
|
|
milenatea
|
Mora da dodje, prvo ti sada a mozda i dodjemo mi za tobom da budu vrsnjaci IZVORNA PORUKA: Jole84 Štetice,Milenice red je da idemo jedna po jedna a najbolje sve odjednom. Ove teme su mi preko glave. Jedva čekam da ćaskamo o zubićima i kašicama....a doći će i taj dan!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.5.2013 11:56:16
|
|
|
|
viking
|
Jo-le! Jo-le! Jo-le!
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.5.2013 12:31:04
|
|
|
|
maca821
|
Jole
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.5.2013 14:57:23
|
|
|
|
*Maki*
|
Jole dušo navijam
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.5.2013 14:16:19
|
|
|
|
Vrabacc
|
Uclanila sam se na ovaj forum da bih vas nesto pitala o inseminaciji.Vidim ovde vase prepiske i cestitam na bebama! Interesuje me da li je za inseminaciju potrebno uraditi neke analize i koje? Zanima me da li je potrebno da se miruje i koliko,posle insimenacije? Nigde ne mogu da nadjem te podatke a doktorica kod koje se lecim nije bas za saradnju i ne pruza mi dovoljno informacija. Hvala na vremenu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.5.2013 14:32:22
|
|
|
|
Štetica
|
Vrabacc dobro dosla i sto pre postala mama. Pre IUI je potrebno odraditi sledece analize: Hormoni 2-5 dan ciklusa,vaginalni i cervikalni bris,briseve na mikoplazmu,ureaplazmu,hlamidiju,PAPA test i kolposkopiju. HSG-prohodnost jajovoda,pa tek ako je to ok onda ide inseminacija. Muz treba da uradi spermogram i spermokulturu. Ako ima vise od 5 miliona brzo pokretnih spermatozoida po ml,imate uslov IUI,ako je broj manji onda bi trebalo potraziti misljenje urologa. Koliko dugo pokusavate i sta ste do sada uradili od analiza?
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.5.2013 14:02:06
|
|
|
|
jess021
|
jole gde si?
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.5.2013 14:07:44
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice hvala na navijanju IUI nije uspela,dobila sam tačno u dan. Pokušaću još jednu,ali bez stimulacije,već ako bude u prirodnom ciklusu neki folikul,pa se i ne nadam,jer rekto kad se izdvoji neki. Ako ne,onda od septembra da skupljam papire za vto. Mislila sam da ću da prevarim tu mogućnost,ali izgleda ne mogu. Ljubim vas sve Idemo dalje
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.5.2013 15:02:10
|
|
|
|
Meisje
|
drzi se draga..ni Malenac nije uspela prva IUI pa odmah u sl ciklusu ostala spontano trudna!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.6.2013 10:05:10
|
|
|
|
janabons
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.6.2013 10:11:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Jolence
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.6.2013 15:14:00
|
|
|
|
*Maki*
|
Jole
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.6.2013 20:38:23
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, ljubim te
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.6.2013 20:46:33
|
|
|
|
branki*
|
jole,draga izgleda da nas nista u zivotu ne moze zaobici...
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.6.2013 20:48:16
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Jole ni meni nije uspela prva iui. Sledecu sam radila u nestimulisanom ciklusu i uspela je. Drzim fige! Bice sve ok!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.6.2013 19:21:05
|
|
|
|
Jole84
|
Mei,Jano,Dunjči,Maki,Milenice,Branki,Odri hvala na podršci drage,idemo dalje,možda bude druga-sreća jer treće neće biti
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.6.2013 0:33:13
|
|
|
|
srculence25
|
ima li sta novo?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.6.2013 14:09:37
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice evo mene opet,odlučila da otvaram sezonu iui pa to ti je izdvojio mi se jedan folikul iz prirodnog ciklusa i to na levom jajniku,posle mnogo godina,13dc-16mm,endometrijum 9,8mm,tako da se nadam da će ove nedelje da mi urade drugu IUI (jedino ako stane sa rastom,što nije isključeno,ne znam uopšte kako mi funkcioniše ovaj levi) Sve u svemu,obaveštavam vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.6.2013 14:41:20
|
|
|
|
17 joka
|
Kumice moja mila, znas kako radujem se unapred ovaj jun je sudjen za tvoje za tvoje najlepše leto u životu i radost svih nas zelim svom snagom i srcem da sve bude u redu i da IUI bude uspesna
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.6.2013 14:46:39
|
|
|
|
*Maki*
|
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.6.2013 17:06:07
|
|
|
|
Meisje
|
Jipi Joleee!!! Dok se ne smucka nema odmora,samo napred!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.6.2013 14:29:59
|
|
|
|
milenatea
|
Joleeeeeeee navijam ajde mora da uspe super ti je i folikul i end samo napred
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 8:12:35
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern Jole ni meni nije uspela prva iui. Sledecu sam radila u nestimulisanom ciklusu i uspela je. Drzim fige! Bice sve ok! Gde si radila IUI?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
IZLAZAK IZ PORODILISTAPoisonEvePorodilje, u cemu ste izasle iz porodilista?U trenerci (
56%)
U farmerkama i majci (
13%)
U haljini (
18%)
U suknji (
2%)
Drugo* (
10%)
Ukupan broj glasova: 208Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!