|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
26.9.2013 23:15:31   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Verus

DHEA dodatak ishrani povecava kvalitet jajasaca i vecu sansu trudnoce u procesu IVFa. Pije se 4 mesec pre kolekcije jajasaca, 25mg 3x na dan.

Verus imamo temu DHEAS i kvalitet jajne celije,bas se dosta pisalo o tome.
Ja sam koristila 2 meseca pre vto(AMH 0,2 i FSH 11.56) ponovila nalaze i AMH je 0.57 a FSH 7.5. Od 5folikula koliko sam imala dobila 4jc i sve se oplodile.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1851
27.9.2013 0:56:23   
gemi
ne brini,hvala na upozorenje,samo me zanima jer hocu da prenesem svom doktoru.user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1852
27.9.2013 14:13:53   
zeksi
Gemi...srecno !!!

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1853
27.9.2013 22:49:45   
gemi
Zeksi hvala!nadam se da ce sada uspetiuser posted image Povecao mi dozu klomifena,kaze da jos jednom probamo sa njim.Sada mi reko da pijem 8 dana,znaci 16 tableta da popijem ali isto 2 po 1 tableta na dan.Amh nesmem vise ni da vadim ko zna koliko se sada smanjio posle prve doze klomifena pa sadauser posted image

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1854
28.9.2013 20:46:24   
Nature
Pozdrav devojke!
Da li mozete da mi preporucite gde je najbolje uraditi inseminaciju i da li postoji razlika (sem cene) u samom postupku, izmedju privatnih klinika koje to rade? Mislim pre svega na obradu sperme, da li to neko radi na malo ozbiljniji nacin koji moze da poveca sansu za uspesno zacece? Kakva su vasa iskustva?

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1855
29.9.2013 9:38:30   
Caciki
Ja sam danas davala krv za hormonski status u Frontu ali su me načisto zbunili,jer na mom uputu piše AiH a po svemu sudeći treba da piše AMH pa su se ovi iz heksalaba našli u čudu šta je to( Front nema reagense za taj hormon,pa šalju u privatne laboratorije)...da li je neko imao iskustva sa tim i da li AMH analiza traje 6 dana,jer meni su rekli da će tek u subotu biti gotovi rezultati

(odgovor članu Nature)
Direktna veza do poruke: 1856
29.9.2013 15:16:49   
gemi
Ceciki,zavisi od laboratorije,ali najduze se ceka dva tri dana.Na bogoslovije su rezultati istog dana.Ja sam na bogosloviji radila AMH i dobila rezultat po podne.mogu da ti posalju rezultate i mejlom user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1857
29.9.2013 19:59:14   
Caciki
Jaoooj...pa ja sam se očigledno zeznula sa heksalabom,mada nisam imala izbora obzirom da je nedelja a danas mi je drugi dan ciklusa user posted image pa meni će to poremetiti planove ovog meseca po svemu sudeći,jer koliko sam razumela svi hormoni moraju isti dan da se donesu kako bih dobila klomifen ili već šta...uffff

(odgovor članu gemi)
Direktna veza do poruke: 1858
30.9.2013 19:07:52   
Caciki
Ipak mi nije trebao AMH za danasuser posted image to će naknadno pogledati,počela sam danas sa Klomifenom i sada kreće žurka user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1859
2.10.2013 18:18:20   
Nature
A koje su normalne vrednosti AMH? ja sam ga radila pre godinu dana i bio je 1.48 ng/ml, inhibin B 64.9 pg/ml

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1860
2.10.2013 22:43:48   
lepao
Nature-radi ITI tip inseminacije...ja sam odmah ostala trudna tako...

(odgovor članu Nature)
Direktna veza do poruke: 1861
3.10.2013 12:58:57   
Nature
lepao, a gde si ti radila ITI? Pokusavala sam da pronadjem da li to neko radi kod nas, ali nisam uspela...

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1862
3.10.2013 22:53:59   
lepao
poliklinika ivf zagreb

IZVORNA PORUKA: Nature

lepao, a gde si ti radila ITI? Pokusavala sam da pronadjem da li to neko radi kod nas, ali nisam uspela...

(odgovor članu Nature)
Direktna veza do poruke: 1863
7.10.2013 22:43:11   
Caciki
Ja od sutra na folikulometriju...nadam se četvrtak,petak moja prva inseminacija user posted image user posted image

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1864
8.10.2013 15:42:49   
cuda
Srecno! gde radis IUI?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1865
8.10.2013 15:59:30   
Caciki
Hvala draga user posted image u Frontu sam od početka problematike kod dr. Jovanovića...mada mi je danas folikulometriju radio dr. Stojanović...ma tamo su u principu svi ekstra,inače sutra mi je inseminacija tako da...držim palčeve,iako je prva možda i uspe ko znauser posted image

(odgovor članu cuda)
Direktna veza do poruke: 1866
8.10.2013 16:02:28   
Caciki
P.S. zaboravih da pitam da li se nekom spava i da li ima blagu mučninu od pregnila,ja sam ga jutros dobila i ceo dan sam kao pijana...user posted image

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1867
8.10.2013 21:48:10   
zeksi
Caciki...srecno....
za pregnil neznam da ti kazem, jer sam ga ja primala u ponoc i posle sam svakako spavala.

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1868
8.10.2013 22:00:09   
Caciki
Zeksi...hvala ouno user posted image
Mada pravim grešku što sam počela puno da se opterećujem i pročitala sam sve i svašta i po forumima i na još milion strana,mislim danas bez obzira što mi je dr.dao zeleno svetlo za inseminaciju konstatovao mi je takodje i blagi hidrosalpinx levog jajnika a sada mi je folikul na toj strani 22mm...i mislim da je pukao pre jedno sat vremena jer me baš žignula cela leva strana... user posted image koliko sam videla to može da spreči nastanak trudnoće u velikoj meri...mada čuda se dešavaju,meni su preskočili laparo a sve mi se čini da možda nisu trebali...šta znam...ma sva sam danas sludjena...

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1869
8.10.2013 22:06:58   
degu

IZVORNA PORUKA: Caciki

P.S. zaboravih da pitam da li se nekom spava i da li ima blagu mučninu od pregnila,ja sam ga jutros dobila i ceo dan sam kao pijana...user posted image

Primala sam ga isto uveče, ali nisam imala neke tegobe. Pregnil jeste zapravo hcg ( hormon trudnoće) pa se možeš malo čudno osećati verovatno, mada mučnina i pospanost koji se javljaju u trudnoći su od povišenog nivoa progesterona koji ti sada nemaš. Moguće da te je samo ovo vreme malo smlatilo, malo stres, ma sve se skupi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1870
8.10.2013 22:32:53   
Caciki
Biće da je to... user posted image danas  mi je jedan od onih dana kada ne znam gde udaram...malo mi je inače niži pritisak pa se valjda sve nakupilo

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1871
9.10.2013 10:45:24   
Nature
Caciki srecno!!! user posted image

Da li neko zna gde mogu da se nabave Menopur ampule?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1872
9.10.2013 12:16:00   
Caciki
Hvala puno user posted image evo sada smo stigli kući,završena je prva pa sada čekamooooo...user posted image ima menopur,tj. bilo je dole na čukaričkoj padini jedna mala apoteka tamo kod onog salona automobila,kod Ade...ne znam da li ga još uvek ima,to je privatna apoteka ja sam tamo i klomifen uzela,kuma mi je tamo farmaceut

(odgovor članu Nature)
Direktna veza do poruke: 1873
9.10.2013 12:28:00   
17 joka
Srecno navijam svim srcem za uspeh

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1874
9.10.2013 12:34:39   
Caciki
user posted image user posted image user posted image veliki poljubav od mene za sve!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Grickalice
jelenadunja

Da li dati bebi mladjoj od 1 god,neke grickalice,tipa smoki i slicno?

da (30%)

ne (44%)

nikako (26%)

Ukupan broj glasova: 158

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here