Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 20:49:23
|
|
|
|
degu
|
Vežite se, polećemo E i mene čeka još jedna IUI pa onda skupljanje papira i VTO, al ajde da se ne družimo i u toj temi da završimo sve u ovoj
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 20:50:47
|
|
|
|
viking
|
Ajde
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 21:41:37
|
|
|
|
cicibanns
|
Hvala na informacijama za pregnil! Veceras sam ga primila a sutra uvece na prvu IUI!! Drzite mi figice
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 10:29:40
|
|
|
|
Štetica
|
Cicibanns,degu,viking srecno i da budu uspesneIUI
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 10:43:27
|
|
|
|
zmajče
|
Degu sa srećom da uspe IUI, da prikupljanje papira za vto zaboraviš draga. Navijam za sve tri najače Cicibans,viking,Degu napred
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 14:35:17
|
|
|
|
cicibanns
|
hvala drage... i ja navijam za sve nas borce
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 14:42:07
|
|
|
|
17 joka
|
Viking,Veverive,Stetice,Zmajce,Cicabons jako za uspeh, visoke bete i
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 14:49:59
|
|
|
|
zece
|
i jas vo ponedelnikot pravev inseminacija treta po red
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 18:47:32
|
|
|
|
jess021
|
cicibanns, navijam da uspe ta prva! degu, nadam se da ti VTO nece trebati!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 19:32:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
Degu, Dosta je bilo cekanja sa cekalicama, vreme je da ova IUI uspe !!! Navijam jako jako jako
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.1.2013 23:18:00
|
|
|
|
degu
|
Joj žene hvala vam puno Baš ste me ohrabrile a ja sve nešto tu 3. IUI odlažem, prošla me istresirala, al pored ovakve podrške moram da krenem
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.1.2013 19:57:28
|
|
|
|
cicibanns
|
jess hvala! samo da prodje ovaj najgori period od 2 nedelje pa... danas ceo dan imam bolove u jajnicima kao da imam upalu ali valjda ce proci!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.1.2013 8:22:33
|
|
|
|
J@n@
|
Dobro jutro!Za sve po i !Kod mene se "radna akcija" nastavila-jos renoviranja,izbacivanja starog namestaja i konacno je zavrseno jer smo dekintirali-stek prazan a plus smo uzeli nesto na rate... !Ali sada nam je bas lepo,po nasem ukusu...ma sve je spremno za jednu ! ! Danas 27dc,ocekujem veceras ili sutra pa konacno konsultacije sa dr!Jedva cekam da cujem sta dalje!Vreme mi je i pored svih radova jako sporo prolazilo! Cicibanns,navijam da za dve nedelje beta bude trocifrena! Viking,Degu,Zmajce drzim palceve za uspesne IUI! Stetice,mila, !Bas mi je zao!Imala sam neki osecaj da ce ovog puta uspeti!Da li si razgovarala sa dr?Sta ces dalje?Videla sam da si me zvala ali bas sam bila u haosu-pre podne na poslu a popodne ribanje,premestanje...i sve kao posle cu te pozvati i tako mi prodjose dani!Verovatno si vec budna ali ipak cu pozvati malo kasnije !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.1.2013 9:26:09
|
|
|
|
J@n@
|
Janabons,BranoV, !Mazite trbice i vucite jaaaakooo!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.1.2013 10:32:28
|
|
|
|
NoraBo
|
Devojke, samo da se javim... Ovo čekanje do subote i bete me ubi, mada sam sigurna da ni ovog puta ništa od bebice, jer se osećam skroz uobičajeno za ovaj period pred ciklus, tako da mislim da nisam ubola bingo o ovoj iui. Kad bi moglo odmah da se zna, bilo bi divno, ovo čekanje ubija. Koliko god da sam sigurna da nisam trudna, ipak ima neki crv nade... I onda opet sve iznova, malo tuge prva 2 dana, pa kad se saberem ustanem, otresem tuga sa ramena i odlučno guram napred, i tako već godinama... Valjda tako mora, a kad nešto mora, sigurno ima razlog što je tako! Svim čekalicama držim fige jako, jako!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.1.2013 12:08:40
|
|
|
|
Snekile7
|
Ajde devojke, navijamo za vas.... . Norice, samo napred, mozda bas zato i bude .
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 29.1.2013 14:20:12
|
|
|
|
Štetica
|
J@no sad odmaram mozak,jajnike i hormone do marta-aprila,trecu sigurno necu raditi jer i sa dve se prolazi na fondu(proverila) tako da cu na prolece da krenem sa prikupljanjem papira za vto.
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 11:04:43
|
|
|
|
Keri77
|
Drage devojke,nadam se da me prihvatate u vas klub,posto sam nova ovde Pokusavam zatrudneti...radila sam moju prvu inseminaciju jutros iz prirodnog ciklusa i sad sledi cekanje.Inace ni muz ni ja nemamo problema,ali do trudnoce ne dolazi vec duze vreme .Hsag sam radila krajem decembra i oba jajovoda su prohodna.Da li je nekoj od vas uspela inseminacija iz prvog puta... Puno srece svima
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 11:09:56
|
|
|
|
Keri77
|
i da li neka uzima Utrogestan?Ja cu uzimati vaginalno,od 200 mg do 25. dana ciklusa....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 11:28:19
|
|
|
|
viking
|
Keri, dobro došla! Pročitaj prethodne stranice, ima devojaka kojima je uspevalo iz prve, nadamo se da si i ti jedna od njih :)
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 12:05:22
|
|
|
|
Keri77
|
Draga Viking,kako sam uspela da procitam i ti hoces da probas inseninaciju ili ces odmah na VTO?Sta si odlucila? Ja sam svesna da iz prvog puta redje uspeva,pa mi je malo lakse. Hvala ti puno na podrsci!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 12:33:09
|
|
|
|
viking
|
Ne znam, mislili smo da prvo probamo sa inseminacijom, zavisi nam od rezultata koje trenutno prikupljamo. Saznaćemo za nedelju-dve :)
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 15:35:01
|
|
|
|
17 joka
|
Viking,da uradite IUI i bude uspesno i da rezultati budu dobri
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 15:37:36
|
|
|
|
viking
|
Hvala draga Joko, nadamo se najboljem
|
|
RE: Inseminacija III deo 30.1.2013 18:46:45
|
|
|
|
17 joka
|
bice
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?