|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
24.1.2013 14:38:33   
jess021
stetice, jbg, bas bezveze, ali sta da radis, bice boje, mora!!
Zar neces na jos jednu IUI?
Kod nas u NS mora na 3 IUI, pa zato pitam.
Ljubim te, nemoj biti tuznauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1001
24.1.2013 14:38:47   
viking
Štetice, baš mi je žao... Sigurno ti je teško ali nadam se da nećeš baš mnogo da tuguješ, već glavu gore i u nove pobede user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1002
24.1.2013 14:40:26   
NoraBo
Štetice i mene to čeka sledeće nedelje radim betu, pa posle vto, nema veze guramo, to je bitno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1003
24.1.2013 15:23:44   
Štetica
Devojke,hvala na podrsci,puno mi znaci.
Viking nisam nesto puno tuzna,naravno da mi nije svejedno i da bih volela da je uspelo,ali vise se nenerviram,sve suze sam isplakala posle prve IUI,tako da sada se samo osecam nekako prazno,bezveze.
Jess na fondu se trazi dve,tako da je dr odlucio da nema svrhe raditi trecu,2-3ciklusa prirodni radovi i onda u novu borbu,VTO.
Nora nemoj da razmisljas o tome da i tebe ceka isto,sve smo mi razlicite,navijam da ce kod tebe uspeti.
Viking srecno sutra kod dr.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1004
24.1.2013 15:29:01   
madamme
Zdravo, Štetice!
Samo želim da te pozdravim i da ti pružim podršku!
Ti si divna osoba i želim ti da ti se tvoja želja ostvari, pa makar na koji način!

Grlim te!user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1005
24.1.2013 15:40:55   
Štetica
Madame hvala draga,nadam se da cu i ja uskoro za tobom u lepse teme.

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1006
24.1.2013 15:42:50   
madamme
Nego šta ćeš! Koliko se sećam, ostajala si u drugom stanju...biće opet, kad se najmanje nadaš!
Šaljem ti najpozitivnije vibracije na svetu!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1007
24.1.2013 15:52:40   
Štetica
Samo ti salji vibracije i mora da uspe,kad ti na forumu budes kukala zbog bebinih grceva ja cu zbog mucnina u prvom. Cvrsto ti obecavam.

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 1008
24.1.2013 16:09:39   
Maslacak15
Stetice zao mi je jakouser posted image
Ali cemu zurba sa VTO?? Procenat uspesnosti IUI je maksimum 15% po pokusaju. Cime je radjena stimulacija, klomifenom? Sa gonadotropinima je dosta veca uspesnost, treba i to pokusati. Mislim daleko od toga da sam protiv VTO, to je sjajna tehnologija koja je pomogla mnogima da dodju do dece ali mislim da je ipak treba ostaviti kao krajnju soluciju. Nisam kao sto rekoh u toku sa vasim rezultatima i stanjem ali sigurno da 2 neuspele IUI nisu razlog da se odustane od pokusaja spontanog zaceca. Pozdravljam te puno.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1009
24.1.2013 16:45:42   
Štetica
Maslacak daleko od toga da odustajem od spontanog zaceca,ali kod nas postoji specifican problem,a to je spermogram koji uzasno varira,od 33miliona i 65%pokretnih pao na 11miliona i 32%pokretnih,pio terapiju,u medjuvremenu odradjena jos 3spermograma i brdo analiza uzrok je nepoznat(stres),da bi posle jedne ture semenki i meda dosli do rezultata od 87miliona i 78%pokretnih. Stimulacija mi je bila femara 2,5mg 5dana,oba puta po jedan zadovoljavajuci folikul(18-20mm)i par sitnih.Inace moji nalazi su svi ok sem Amh koji je 0,97.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1010
24.1.2013 16:51:30   
17 joka
Stetice  mila  moja  evo  jedan  velikiuser posted image

mora  uspeti  sledeci  put  slazem  se  sa  Maslackom

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1011
24.1.2013 17:18:48   
branaV
Stetice zao mi je sto nije uspelo, i ja i mm smo imali lose rezultate pa nam je uspelo posle druge neuspele IUI prirodno, moj savet je da tm ne prestaje sa terapijom, mm je pio PROFERTIL i pomoglo je bas, zelim vam puno srece user posted image !

J@n@ kakvi su simptomi ? Koji ti je dpo? Volela bih da je ovog puta uspelo prirodno, vucem te jako user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1012
24.1.2013 23:49:11   
zece
kolku kosta profertilot kaj vas vo makedonija go nema a maz mi prethodno piese profertil i dade rezultati no sega pak mu se vlosi sostojbata so spermogramot vo ponedelnikot pravevme inseminacija i imase samo 1 milion zdravi spermatozoidi

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 1013
25.1.2013 10:19:52   
Snekile7
Stetice, bas mi je zao, ali bice, verujem. Noro, ajde, ajde, drzim ti palceveuser posted image ....
ja evo cekam ove moje bakterije da izlecim i sledecu mecu, pa da idem kod Tulica da vidim sta i kako, iui ili neka intervencija ili sta vec. Ubija me ova neizvesnost.

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1014
25.1.2013 11:56:38   
cicibanns
zenice iz novog sada gde kupujete pregnil???

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1015
25.1.2013 12:55:14   
jess021
cicibanns, ne znam sta da ti kazem.
Ja sam IUI radila u ordinaciji Ilic, pa su oni imali tamo. Ne znam da li ga
Ne znam da li da probas da nadjes Ovitrelle amp, to je zamena za Pregnyl.
Mozda da potrazis u apoteci Flos, u Novosadskog sajma, ja sam kod njih nasla Klomifen, kad ga nigde nije bilo

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu cicibanns)
Direktna veza do poruke: 1016
25.1.2013 13:04:57   
NoraBo
Cicibanns, ja sam iz BGD pa ako nema u NS probaj u apoteci Igor u Resavskoj BGD, tel 0113340618, pozovi možda imaju dilera u NS. Ja sam prošle godine nabavljala u Banja Luci, mada sam za obe iui u Višegradskoj dobijala u bolnici. Ova apoteka ima što nigde nema, ja sam tamo nabavljala i dostinex, kojeg nigde u zemlji nema... nadam se da ćeš nači pregnil i dobiti željeni rezultat user posted image

Direktna veza do poruke: 1017
25.1.2013 13:05:20   
Gagicaaa
Evo mene opet user posted image user posted image novi mesec,nova IUI.Spermogram se polako vratio u normalne parametre,kao sto sam pisala u odgovarajucoj temi ali nam je preporuceno da nastavimo jos par puta IUI...tako da sam malopre primila pregnil i popodne radimo IUI...pa sta nam Bog da user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1018
25.1.2013 13:07:13   
NoraBo
Gagice držim fige user posted image

(odgovor članu Gagicaaa)
Direktna veza do poruke: 1019
25.1.2013 19:43:44   
viking
Evo ja da se javim, bila sam danas kod doktorke, izložila joj našu situaciju. Urolog je suprugu rekao da mu je super spermogram za inseminaciju, da čak može i prirodno, ali moja doktorka nije bila baš odušvljena. Dala mi je još par nalaza da uradim koji mi fale, pa da se javim za nedelju dana sa svim rezultatima. Rekla je da u našem slučaju ona ne bi pokušavala više od dve inseminacije, a vidim i po analizama koje treba da radimo da su to analize za VTO.
Bez veze, malo sam se izbedačila zbog toga, u stvari, preterano sam se obradovala kad je urolog rekao je spermogram dobar. No, dobro, šta je tu je, sad jurim te analize pa ćemo da vidimo gde ćemo da završimo.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1020
25.1.2013 19:55:16   
17 joka
Viking,  puno  srece  i  uspehauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1021
25.1.2013 20:13:58   
nata11
Viking srecno!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1022
25.1.2013 20:17:19   
viking
Hvala puno, takođe! user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1023
25.1.2013 20:36:47   
degu
Viking srećno user posted image
Tebe baš nisam puno ispratila, nisam te baš puno viđala na ovim temama, al kako god da se brzo preseliš u vedrije teme

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1024
25.1.2013 20:44:53   
viking
Degu, u pravu si, nisam ih ni posećivala, mm je imao operaciju pre godinu dana pa smo čekali da se oporavi, tako da smo imali tu pauzu... Ali, evo nas, krećemo user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here