Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.1.2013 11:09:58
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Nato,Jess !Divne ste!Zavrsice se i ovaj glupavi mesec pa onda u nove akcije! !Sta se desava kod vas? ja sam ti u pripremama za VTO, ali PRL mi je na gornjoj granici, a endokrinolog kaze da je to ok, a maslacak kaze da bi trebala terapija, a i ja isto mislim tako, pa sam pomalo sludjena od svega, Ali valjda cu se izboriti I za tebe veliki
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 13:15:04
|
|
|
|
plašljiva
|
I ja sam Jess021 u postupku prikupljanja analiza za VTO pa pravac komisija. Veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 13:50:15
|
|
|
|
jess021
|
plasljiva, posto smo posle teme IUI otisle na VTO, nadam se da nam je sledeca neka tema za trudnice!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 14:13:47
|
|
|
|
plašljiva
|
I ja se nadam draga. Samo da što pr udjemo u program i konačno ugledamo naše . veliki pozdrav.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:25:19
|
|
|
|
viking
|
Zdravo devojke :) Izvinjavam se unapred što ću da postavim "neuko" pitanje, ali da li je uzimanje klomifena na početku ciklusa neophodno i da li može da se uzima na svoju ruku (što inače nikada nikada nikada nisam radila). Evo u čemu je stvar - mi smo odlučili da idemo na inseminaciju i zakazala sam prvi kontrolni pregled sledećeg petka (25. januara) jer iz mnogih objektivnih razloga nisam mogla ranije. Trebalo bi da dobijem sutra (ciklus mi traje oko 5 dana), pa se plašim da kad dođem na pregled u sledeći petak ne bude previše kasno i ne ostavi me za mart. Zato mi je "grešnoj" palo na pamet da počnem sama da ga pijem, da ne propustim ceo mesec zbog toga. Iskreno, glupo mi je što ovo i pitam, jer sam ja prva koja je protiv uzimanja lekova bez naloga lekara, ali eto, muka čoveka natera...
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:39:29
|
|
|
|
Štetica
|
Moje misljenje je da nijedan lek netreba uzimati na svoju ruku. Ipak kod stimulacije je obavezno pracenje na UZ,folikumetrija,i svaki dr ima plan kada i koliko prepisuje stimulaciju i kada radi IUI. A znam dosta slucajeva gde je IUI radjena iz prirodnog(nestimulisanog)ciklusa jer su folikuli bili ok. Moj savet je da ipak sacekas do 25-og,da cujes misljenje dr.
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:40:33
|
|
|
|
viking
|
I ja se slažem sa tobom, ali me je baš zanimalo kakava su vaša mišljenja, pošto mnoge od vas (nažalost) imaju dosta iskustva s tim. Hvala
< Poruku je uredio viking RR -- 17.1.2013 16:44:47 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:40:56
|
|
|
|
mine
|
Nemoj nikako a jedini razlog je sto neces znati da li imas neku zaostalu cistu koja nije otisla sa ciklusom. Mozes napraviti haos sebi sa klomifenom. Ne, nikako.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:45:43
|
|
|
|
viking
|
Sad me sramota što sam pitala
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:46:58
|
|
|
|
mine
|
ja se vodim parolom "nema glupih pitanja" srecno IZVORNA PORUKA: viking RR Sad me sramota što sam pitala
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:52:00
|
|
|
|
Štetica
|
Ja sam radila dve IUI,stimulisana femarom i pregnil 5000i.j. Imas moje postove na temi klomifen,negde od juna meseca,imala sam 1001 nezeljeni efekat i ceo mesec bila na Baralginu jer sam imala nenormalne bolove i 14folikula. A sto se tice IUI meni je dr odredio u kom ciklusu ce raditi,zbog njegovih obaveza(radjeno u bolnici,nisam isla privatno),tako da nije se zezati sa stimulacijom.
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 19:42:04
|
|
|
|
Snekile7
|
Drage moje, nadala se ja iui ovog meseca, kad pored toga sto izgleda imam polip ili neku pregradicu ( kako rece doktorka), imam i bakterije enterokoku - vaginalni bris. Prepisali mi penicilin i vaginalete poliginax. Bila danas kod Tulica, i kaze da sledeci ciklus dodjem, posle kontrolnog vaginalnog, kada dobijem 2, 3 dan da mi uradi uz, pa da vidimo, nadam se iui, da necu morati na neku intervenciju histero ili tako nesto.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 8:11:39
|
|
|
|
J@n@
|
Jess,draga, !Naravno da ces se izboriti-uskoro ces maziti trbu i smeskati se! Plasljiva,Snekile,Viking,Mine ! Stetice,nema te sa izvestajem punim simptoma...cekam... ! Cekam sledeci ciklus pa se javljam dr i dogovaramo se sta dalje-IUI ili prikupljanje papira za VTO!Sporo mi prolazi vreme,tek 16dc!Aaaaaaaaaa !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 10:05:45
|
|
|
|
viking
|
J@n@, mogu misliti koliko ti sporo prolazi, ja sam juče zakazala prvi pregled i konsultaciju za nedelju dana, i samo se vrtim, samo što ne počnem da gledam na sat
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 12:47:54
|
|
|
|
Štetica
|
J@n@ sve simptome cu ipak ostaviti tebi . Ako neracunam sto mi se jutros smucilo od kafe i cigaru sam na pola ugasila onda drugih simptoma nemam. Mada i to mi nije neki simptom jer je tek sedmi dan od IUI,tako da je jos rano cak i za umisljanje simptoma.
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 15:25:52
|
|
|
|
plašljiva
|
Štetice, Jano navijam jako za .Srećno devojke
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 16:36:18
|
|
|
|
viking
|
Ja ne znam koji je meni đavo, otkako sam se prijavila na ovu temu samo lupam gluposti. Sad sam shvatila da sam pogrešno izračunala, mislim da sam gledala u pogrešan meces na kalendaru... Džabe sam se blamirala s onim pitanjem
< Poruku je uredio viking RR -- 22.1.2013 11:17:33 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.1.2013 13:39:55
|
|
|
|
janabons
|
Stetice,JAno, navijam za vas i vuuucem jako Jano,jel si ti ono bese uradila jednu ili 2 iui?
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.1.2013 23:25:15
|
|
|
|
17 joka
|
Jana je uradila 2 IUI a ovo ce biti treca sreca svima vam zelim srecu i uspeh
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.1.2013 13:44:21
|
|
|
|
janabons
|
Navijamo jako da uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 8:14:07
|
|
|
|
J@n@
|
Drage moje za sve po !Zaista ste divne!!!! Janabons, !Poljubac za tebe i mrvicu!Kako proticu trudnicki dani? Joko,VikingPlasljiva ! Stetice, !Navijam najjace sto mogu za !Polako pocinju simptomcici -pisiiiiiii! Kod mene od petka ludnica-malo renoviranje kuce-rusili neki zid i produzili boravak,menjali stolariju..puno haosa i raspremanja!Nisam radila u ponedeljak i utorak i evo me danas na radnom mestu-mrtva umorna sa upalom misica ali bar je sve sredjeno!Hehehehe!A vreme i pored ovih neplaniranih radova sporo prolazi-tek 21dc!Jos 6,7 dana do i tada cu konacno znati sta dalje-treca IUI ili prikupljanje papira za VTO!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 10:17:48
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Drage moje za sve po !Zaista ste divne!!!! Janabons, !Poljubac za tebe i mrvicu!Kako proticu trudnicki dani? Joko,VikingPlasljiva ! Stetice, !Navijam najjace sto mogu za !Polako pocinju simptomcici -pisiiiiiii! Kod mene od petka ludnica-malo renoviranje kuce-rusili neki zid i produzili boravak,menjali stolariju..puno haosa i raspremanja!Nisam radila u ponedeljak i utorak i evo me danas na radnom mestu-mrtva umorna sa upalom misica ali bar je sve sredjeno!Hehehehe!A vreme i pored ovih neplaniranih radova sporo prolazi-tek 21dc!Jos 6,7 dana do i tada cu konacno znati sta dalje-treca IUI ili prikupljanje papira za VTO! J@no,pa ti si nam prava vrednica,svaka cast Mrvica i ja smo juce bile na uz, i saznali smo da je devojcica,zvace se Jana,kao sto sam oduvek zelela Od sad nas dve devojke navijamo jaaaako za sve vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 14:33:36
|
|
|
|
jess021
|
janabons, divno!! Kad ti je termin? j@n@ iskoristi ti te misice za nesto drugo, mani se kuce , nadam se da ti nece trebati ni IUI ni VTO!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 15:10:09
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: jess021 janabons, divno!! Kad ti je termin? j@n@ iskoristi ti te misice za nesto drugo, mani se kuce , nadam se da ti nece trebati ni IUI ni VTO!! Jess,termin je 12. jun Zelim vam da svima da uspete u ovoj borbi i da ostvarite svoje snove
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 13:26:45
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke samo da vam javim da ni druga IUI nije uspela,beta 0.18. Sada 2-3ciklusa pauze da se hormoni vrate u normalu i onda prikupljanje papira za VTO.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?