Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.1.2013 11:09:58
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Nato,Jess !Divne ste!Zavrsice se i ovaj glupavi mesec pa onda u nove akcije! !Sta se desava kod vas? ja sam ti u pripremama za VTO, ali PRL mi je na gornjoj granici, a endokrinolog kaze da je to ok, a maslacak kaze da bi trebala terapija, a i ja isto mislim tako, pa sam pomalo sludjena od svega, Ali valjda cu se izboriti I za tebe veliki
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 13:15:04
|
|
|
|
plašljiva
|
I ja sam Jess021 u postupku prikupljanja analiza za VTO pa pravac komisija. Veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 13:50:15
|
|
|
|
jess021
|
plasljiva, posto smo posle teme IUI otisle na VTO, nadam se da nam je sledeca neka tema za trudnice!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 14:13:47
|
|
|
|
plašljiva
|
I ja se nadam draga. Samo da što pr udjemo u program i konačno ugledamo naše . veliki pozdrav.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:25:19
|
|
|
|
viking
|
Zdravo devojke :) Izvinjavam se unapred što ću da postavim "neuko" pitanje, ali da li je uzimanje klomifena na početku ciklusa neophodno i da li može da se uzima na svoju ruku (što inače nikada nikada nikada nisam radila). Evo u čemu je stvar - mi smo odlučili da idemo na inseminaciju i zakazala sam prvi kontrolni pregled sledećeg petka (25. januara) jer iz mnogih objektivnih razloga nisam mogla ranije. Trebalo bi da dobijem sutra (ciklus mi traje oko 5 dana), pa se plašim da kad dođem na pregled u sledeći petak ne bude previše kasno i ne ostavi me za mart. Zato mi je "grešnoj" palo na pamet da počnem sama da ga pijem, da ne propustim ceo mesec zbog toga. Iskreno, glupo mi je što ovo i pitam, jer sam ja prva koja je protiv uzimanja lekova bez naloga lekara, ali eto, muka čoveka natera...
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:39:29
|
|
|
|
Štetica
|
Moje misljenje je da nijedan lek netreba uzimati na svoju ruku. Ipak kod stimulacije je obavezno pracenje na UZ,folikumetrija,i svaki dr ima plan kada i koliko prepisuje stimulaciju i kada radi IUI. A znam dosta slucajeva gde je IUI radjena iz prirodnog(nestimulisanog)ciklusa jer su folikuli bili ok. Moj savet je da ipak sacekas do 25-og,da cujes misljenje dr.
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:40:33
|
|
|
|
viking
|
I ja se slažem sa tobom, ali me je baš zanimalo kakava su vaša mišljenja, pošto mnoge od vas (nažalost) imaju dosta iskustva s tim. Hvala
< Poruku je uredio viking RR -- 17.1.2013 16:44:47 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:40:56
|
|
|
|
mine
|
Nemoj nikako a jedini razlog je sto neces znati da li imas neku zaostalu cistu koja nije otisla sa ciklusom. Mozes napraviti haos sebi sa klomifenom. Ne, nikako.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:45:43
|
|
|
|
viking
|
Sad me sramota što sam pitala
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:46:58
|
|
|
|
mine
|
ja se vodim parolom "nema glupih pitanja" srecno IZVORNA PORUKA: viking RR Sad me sramota što sam pitala
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 16:52:00
|
|
|
|
Štetica
|
Ja sam radila dve IUI,stimulisana femarom i pregnil 5000i.j. Imas moje postove na temi klomifen,negde od juna meseca,imala sam 1001 nezeljeni efekat i ceo mesec bila na Baralginu jer sam imala nenormalne bolove i 14folikula. A sto se tice IUI meni je dr odredio u kom ciklusu ce raditi,zbog njegovih obaveza(radjeno u bolnici,nisam isla privatno),tako da nije se zezati sa stimulacijom.
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.1.2013 19:42:04
|
|
|
|
Snekile7
|
Drage moje, nadala se ja iui ovog meseca, kad pored toga sto izgleda imam polip ili neku pregradicu ( kako rece doktorka), imam i bakterije enterokoku - vaginalni bris. Prepisali mi penicilin i vaginalete poliginax. Bila danas kod Tulica, i kaze da sledeci ciklus dodjem, posle kontrolnog vaginalnog, kada dobijem 2, 3 dan da mi uradi uz, pa da vidimo, nadam se iui, da necu morati na neku intervenciju histero ili tako nesto.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 8:11:39
|
|
|
|
J@n@
|
Jess,draga, !Naravno da ces se izboriti-uskoro ces maziti trbu i smeskati se! Plasljiva,Snekile,Viking,Mine ! Stetice,nema te sa izvestajem punim simptoma...cekam... ! Cekam sledeci ciklus pa se javljam dr i dogovaramo se sta dalje-IUI ili prikupljanje papira za VTO!Sporo mi prolazi vreme,tek 16dc!Aaaaaaaaaa !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 10:05:45
|
|
|
|
viking
|
J@n@, mogu misliti koliko ti sporo prolazi, ja sam juče zakazala prvi pregled i konsultaciju za nedelju dana, i samo se vrtim, samo što ne počnem da gledam na sat
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 12:47:54
|
|
|
|
Štetica
|
J@n@ sve simptome cu ipak ostaviti tebi . Ako neracunam sto mi se jutros smucilo od kafe i cigaru sam na pola ugasila onda drugih simptoma nemam. Mada i to mi nije neki simptom jer je tek sedmi dan od IUI,tako da je jos rano cak i za umisljanje simptoma.
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 15:25:52
|
|
|
|
plašljiva
|
Štetice, Jano navijam jako za .Srećno devojke
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.1.2013 16:36:18
|
|
|
|
viking
|
Ja ne znam koji je meni đavo, otkako sam se prijavila na ovu temu samo lupam gluposti. Sad sam shvatila da sam pogrešno izračunala, mislim da sam gledala u pogrešan meces na kalendaru... Džabe sam se blamirala s onim pitanjem
< Poruku je uredio viking RR -- 22.1.2013 11:17:33 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.1.2013 13:39:55
|
|
|
|
janabons
|
Stetice,JAno, navijam za vas i vuuucem jako Jano,jel si ti ono bese uradila jednu ili 2 iui?
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.1.2013 23:25:15
|
|
|
|
17 joka
|
Jana je uradila 2 IUI a ovo ce biti treca sreca svima vam zelim srecu i uspeh
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.1.2013 13:44:21
|
|
|
|
janabons
|
Navijamo jako da uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 8:14:07
|
|
|
|
J@n@
|
Drage moje za sve po !Zaista ste divne!!!! Janabons, !Poljubac za tebe i mrvicu!Kako proticu trudnicki dani? Joko,VikingPlasljiva ! Stetice, !Navijam najjace sto mogu za !Polako pocinju simptomcici -pisiiiiiii! Kod mene od petka ludnica-malo renoviranje kuce-rusili neki zid i produzili boravak,menjali stolariju..puno haosa i raspremanja!Nisam radila u ponedeljak i utorak i evo me danas na radnom mestu-mrtva umorna sa upalom misica ali bar je sve sredjeno!Hehehehe!A vreme i pored ovih neplaniranih radova sporo prolazi-tek 21dc!Jos 6,7 dana do i tada cu konacno znati sta dalje-treca IUI ili prikupljanje papira za VTO!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 10:17:48
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Drage moje za sve po !Zaista ste divne!!!! Janabons, !Poljubac za tebe i mrvicu!Kako proticu trudnicki dani? Joko,VikingPlasljiva ! Stetice, !Navijam najjace sto mogu za !Polako pocinju simptomcici -pisiiiiiii! Kod mene od petka ludnica-malo renoviranje kuce-rusili neki zid i produzili boravak,menjali stolariju..puno haosa i raspremanja!Nisam radila u ponedeljak i utorak i evo me danas na radnom mestu-mrtva umorna sa upalom misica ali bar je sve sredjeno!Hehehehe!A vreme i pored ovih neplaniranih radova sporo prolazi-tek 21dc!Jos 6,7 dana do i tada cu konacno znati sta dalje-treca IUI ili prikupljanje papira za VTO! J@no,pa ti si nam prava vrednica,svaka cast Mrvica i ja smo juce bile na uz, i saznali smo da je devojcica,zvace se Jana,kao sto sam oduvek zelela Od sad nas dve devojke navijamo jaaaako za sve vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 14:33:36
|
|
|
|
jess021
|
janabons, divno!! Kad ti je termin? j@n@ iskoristi ti te misice za nesto drugo, mani se kuce , nadam se da ti nece trebati ni IUI ni VTO!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.1.2013 15:10:09
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: jess021 janabons, divno!! Kad ti je termin? j@n@ iskoristi ti te misice za nesto drugo, mani se kuce , nadam se da ti nece trebati ni IUI ni VTO!! Jess,termin je 12. jun Zelim vam da svima da uspete u ovoj borbi i da ostvarite svoje snove
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 13:26:45
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke samo da vam javim da ni druga IUI nije uspela,beta 0.18. Sada 2-3ciklusa pauze da se hormoni vrate u normalu i onda prikupljanje papira za VTO.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?