|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
4.2.2013 9:39:16   
NoraBo
Drage devojke, držim fige jako za uspešnu iui. Mene čeka ili treća ili vto, pošto sam u subotu saznala da druga nije uspela. Doktorka mi je na odmoru do aprila, pa sad mozgam šta da radim, verovatno ću se baciti na kućnu radinost, pa od aprila u nove pobede. Samo napred i pozitivno, moramo tako sve da razmišljamo, iako je često teško, moramo napred user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1076
4.2.2013 10:56:41   
Keri77
Drage Joko i Nora,hvala na podrsci,bas mi znaci.Meni je ostalo 7,8 dana do bete.

Nora,bas mi je zaouser posted image
Sad u nove pobede.Ja bih ipak pokusavala inseminaciju par puta,pa sta bude.Pa ako ne uspe iz vise puta,razmislila bih o VTO.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1077
4.2.2013 11:06:03   
NoraBo
draga Keri77, mislim se da uradim asa test, antispermatozoidna antilela, to nismo radili, pa se sad malo raspitujem, gde je najbolje da ga radim? vidim da torlak radi, mada ako je neko čuo za neku privatnu laboratoriju molim da mi javi, jer bi i na torlak išla bez uputa, pa mi je svejedno... pozzzz

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1078
4.2.2013 18:38:56   
Keri77
Nora,to je moj muz radio privatno,i bilo je u redu.Doktorka mi rekla da ne moram ja.

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1079
5.2.2013 8:33:51   
J@n@
Dobro jutro!Za sve po user posted image !
Evo i mene konacno- naporan vikend sa gostima + ludnica na poslu=user posted image !user posted image !U petak mi je stigla user posted image , dr je za jos jednu IUI pa sam pocela sa Kolomifenom!Danas mi je 5dc!Drzite mi palceve!
NoraBo,zao mi jeuser posted image !Neka bude treca srecauser posted image !
Keri,navijam za visoku betuuser posted image !Pa posle da nas vuceeees!
Milenatea,user posted image !Hajde budi ti taj svetli primer-prva IUI =user posted image !

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1080
5.2.2013 10:04:18   
Keri77
Draga J@n@,zao mi je user posted image .Koliko si ih radila do sada?
Hvala ti na podrsci!!!user posted image
Meni je takodje prva IUI .Po prvi put me grudi uopste ne bole,ali sad sam procitala da je to od progesterona.Tako da nije zbog trudnoce.Taman pomislih nesto drugacije,jer me svaki put u pms rasturaju.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1081
5.2.2013 13:15:12   
mine
Kako bi volela da znam % uspesnosti IUI kod nas...ako je 5% extra (i to posle trece)...al ovo je deprimirajuce.
Mislim svakako nije dobra ni svetska statistika ali .....

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1082
5.2.2013 13:15:53   
mine
jano...drzim fige user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1083
5.2.2013 13:40:26   
Snekile7
J@n@, bas mi je zao, bice, bice..
Norice, isto nemoj da ocajavas, bice ovako ili onako, a sto se asa tice, najbolje ti je svakako na Torlak. Oni su najkompetentniji.

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1084
5.2.2013 14:22:01   
17 joka
user posted image devojke

bice samo verujte

pa da se radujemouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1085
5.2.2013 15:46:53   
janabons

IZVORNA PORUKA: J@n@

Dobro jutro!Za sve po user posted image !
Evo i mene konacno- naporan vikend sa gostima + ludnica na poslu=user posted image !user posted image !U petak mi je stigla user posted image , dr je za jos jednu IUI pa sam pocela sa Kolomifenom!Danas mi je 5dc!Drzite mi palceve!
NoraBo,zao mi jeuser posted image !Neka bude treca srecauser posted image !
Keri,navijam za visoku betuuser posted image !Pa posle da nas vuceeees!
Milenatea,user posted image !Hajde budi ti taj svetli primer-prva IUI =user posted image !

J@n@,navijamo iz sveg srca da bude treca sreca i vuuucemo te jakouser posted image
Nora Bo,Keri, Milenatea cekamo pozitivne beteuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1086
5.2.2013 16:35:24   
NoraBo
Drage moje drugarice user posted image hvala puno na podršci, vi me najbolje razumete! Moram sa vama da podelim svoje uzbuđenje, saznala sam da je moja draga koleginica, sa kojom sam inače išla na terapiju u januaru, trudna, i to posle prve vto!!! Toliko sam ushićena, ranije smo sarađivala poslovno, i slučajno se u januaru sretnemo u čekaonici Višegradske!!! Eto moje mile čekalice, ima nade, sve nas čeka bebica, samo treba biti strpljiv, što meni nikako ne ide od ruke!!!user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1087
5.2.2013 16:46:52   
17 joka
Nora Bouser posted image za nju i bice za sve nas bebica sigurno

da nas i ti obradujes velikom betomuser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 5.2.2013 16:47:37 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1088
6.2.2013 7:29:54   
J@n@
Dobro jutro devojke!Za sve po user posted image !Hvala na podrsci,zaista ste divneuser posted image !Odradila sam 2 IUI i trenutno sam na Klomifenu-stimulacija za trecu IUI!!!!I opet imam malu tremu!Od juce sam pocela sa klopanjem svezeg ananasa i brzilskog oraha(4-5 kom. dnevno)!E sad zanima me da li postoji i neki caj koji utice na debljinu endometrijuma?
NoraBo,Milenatea,Snekile,Mine neka sledeci pokusaj donese po user posted image !!!!
Keri77,drzim palceve najjace sto mogu za trcifrenu betu!user posted image !
Janabons,draga,user posted image user posted image !Kako ste mi vas dvoje?Ljubim vas a vi vucite jakoooo-trebace mi pomoc!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1089
6.2.2013 9:33:32   
NoraBo
Draga J@n@, držim fige da je treca iui uspesna, i da nas obradujes sa user posted image . Što se tiče čajeva, ja nisam baš neki stručnjak, znam za ananas, a od tebe čujem za indijski orah. Koliko čega jedeš dnevno, 3-4 indijska oraha, pretpostvljam, a ananasa koliko? Molim te da mi napišeš kolike pauze praviš između stimulacija, tj. kad si radila prošlu iui, pošto sam ja odradila prvu u novembru, pa preskočila po savetu doktorke decembar, a sad sam radila u januaru, i preskačem februar, pa me interesuje kolike su tebi pauze pravili između dve iui? Hvala unapred i uživaj ovih dana što više user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1090
6.2.2013 9:44:04   
jess021
j@n@, navijam da ova bude uspesna!!
NoraBo, ja kad sam radila IUI, radila sam sve tri jednu za drugom, i koliko znam trebalo bi da je veca uspesnost kad se rade tako, bar nam je tako dr rekla.
A zasto ti je rekla da pravis pauze?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1091
6.2.2013 9:48:01   
J@n@
NoraBo,user posted image user posted image !Hvala na najlepsim zeljama!A i kod tebe ce biti treca sreca-user posted image !Mene vec uhvatila neka frka da ce mi endometrijum biti tanak zbog Klomifena pa sam malo cituckala i devojke kazu-ananas svez sto vise,nema odredjeno i brzilski orah 4-5 komada dnevno,casa piva jednom dnevnouser posted image i to je to!I moj dr ima istu semu IUI-mesec pauze pa tako u krug!Kaze da je tako najbolje i zbog trosenja rezervi,tanjenja endom. i Klomifen ima produzeno dejstvo valjda i na sledeci mesec...Uglavnom prvu IUI sam radila 20.09. pa mesec pauze pa druga IUI 08.11. pa mesec pauze i u januaru je trebala biti treca IUI-stimulacija,uz,sve ok,folikuli rastu medjutim resili su da popucaju za vikend a oni vikendom ne rade IUI tako da su nam preporuceni ''''prirodni radovi" i konacno februar i opet stimulacija i ako dragi Bog da treca IUI negde oko 13,14.02.!Za sve tri IUI stimulacija mi je bio Klomifen 2x1 od 2dc,stop injekcija Pregnyl 36h pre IUI i od IUI folnak i utrogestan 3x100mg!Neka nam februar i 2013-ta godina budu plodonosne-user posted image user posted image user posted image i visoke bete!

< Poruku je uredio J@n@ -- 6.2.2013 9:54:40 >

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1092
6.2.2013 9:56:47   
NoraBo
Jess021 tako mi je savetovala Spremovićka, kaže nema potrebe da bombardujem organizam hormonima, i da treba da se prave pauze minimum 1 mesce između stimulacija... Mada je sad na odmoru pa nemama pojma kad ću raditi sledeću iui, moraj da je ujurim privatno. J@n@ super, sledeći put idem i ja po tom receptu, a ponajviše mi se sviđa 1 čaša piva dnevno user posted image Ja sam prvi radila sa klomifenom i jednom Merional injekcijom, pa stop injekcija pregnil 5.000, i to je to, nisam imala nikakvu terapiju posle iui. U drugoj sam imala isto klomifen od 2 do 6 dana cilkusa, a uz njega od 5 do 10 dana i po jedna Merinal injekcija, pa opet Pregnil, i iui, bez terapije posle intervencije. Sad uživaj i odmaraj, ja sam uvek bila užasno napeta pred iui, pa čekanje rezultata... Sledeću sam odlučila da skroz kuliram, da se zabavim nekim lepim stvarima, i da se što manje opterećujem , ako uspem tako user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1093
6.2.2013 10:03:55   
J@n@
NoraBo,dragauser posted image !Od juce sam pocela sa ananasom,brazilskim orahom a od danas dodajem i casu piva i virak!Trudicu se da bar do IUI budem koliko je moguce opustenauser posted image a posle cu da vas udavim sa simptomima!!!!Hehehehehe!

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1094
6.2.2013 10:13:19   
Snekile7
Ja sam cula da je bolje raditi jednu za drugom iui, pa sta je tacno ne znam.
A za sta pijete i jedete  virak, ananas i brazilski (brazilski ja jedem zbog tsh, ustvari antitela na tsh, za to je dobar cula sam, ima valjda cinka).???

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1095
6.2.2013 11:46:43   
jess021
NoraBo, Snekile, ne znam sta da kazem vise za nase doktore, kad se oni ne mogu dogovoriti sta je bolje i uspesnije.
Jedni kazu da je bolje raditi jednu za drugom, a jedni da treba praviti pauzu.
Ja bi volela samo da mi neko kaze zasto je bolje raditi jednu za drugom, jer je moja dr insistirala da radimo tako.
Kontala sam da je zbog cesce stimulacije uspesnost veca, ali kod mene su prvo bila 2 folikula, pa 3, a za poslednju samo jedan, tako da stvarno nisma pametna.
Mislim da se ananas i brazilski orah jedu zbog debljine endometrijuma.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1096
6.2.2013 14:35:02   
milenatea
hehehehe, Jano, ako dodje uopste do IUI ovog meseca, ako ne sledeceg, saznacu sutra na UZ jer su mi folikuli i end bili mali/tanak user posted image

Nora, zao mi je, zelim da ne odes na drugu, da pre aprila ugledas user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1097
6.2.2013 18:37:06   
Keri77
Cure ja u ponedeljak vadim krv i malo me hvata panika.A ovamo znam,da ne uspeva bas iz prve .
Simptome neke nemam,povisena temp,ali tako je meni uvek ,a plus uzimam utrogestan.
MIlenatea,valjda ce biti inseminacija user posted image Jedi ananasa dosta ,i ja sam jela.
J@n@,srecno draga ! user posted image
Nora,jel nem sanse da radis iz prirodnog ciklusa.Ja sam radila samo sa jednim folikulom?
Drage devojke,valjda cemo uskoro sve biti trudne!!user posted image
Pozdrav svima user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1098
6.2.2013 19:47:44   
nata11
Keri drzi seuser posted image navijam jako.

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1099
7.2.2013 10:33:26   
milenatea
Dobar dan drugarice.
dosla sa UZ imam dva folikula desno 13.5 i 11mm, 12dc. end 6.5mm u ponedeljak opet na kontrolu, nadam se da ce do utorka narasti za insem. ja sam kreten pila klomifen 7 dana, nisam lepo razumela dr. strasno!!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here