Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.1.2013 11:36:40
|
|
|
|
milenatea
|
evo i mene ovde. radim prvu IUI sledece nedelje. danas sam pocela da pijem klomifen po preporuci dr, inace 5dc je
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.1.2013 12:29:48
|
|
|
|
NoraBo
|
Milenatea dobro došla, puno sreće
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.1.2013 13:09:16
|
|
|
|
Keri77
|
Draga Milenatea srecno!!!!Gde ces raditi IUI?Ja sam radila u Frontu. Pozdravcic svima
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.1.2013 14:46:18
|
|
|
|
17 joka
|
Milenice srecno Nora, bice visoka beta jako za sve
|
|
RE: Inseminacija III deo 31.1.2013 23:02:21
|
|
|
|
cicibanns
|
milenatea drzim fige da bude
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 10:04:13
|
|
|
|
milenatea
|
hvala zenske, takodje radim u GAK Nis sta mi Bog da. kako se ponasati posle iui?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 10:08:03
|
|
|
|
mine
|
Ponasas se normalno. Nista specijalno,nikakvo mirovanje. Bukvalno normalno kao posle bilo kog sexa :)
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 10:18:40
|
|
|
|
milenatea
|
ok, hvala
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 10:47:44
|
|
|
|
NoraBo
|
Slažem se skroz sa Mine nema potrebe za ležanjem. To je jednostavna intervencija, nije invanzivna kao vto pa nema ni potreba za ležanjem, bukvalno kroz kateter ubrizgaju spermu u matericu i to je to. Ja sam posle prvr iui ležala 2 dana i ništa, meca došla tačno na vreme, beta 0,1. Sad sam ležala samo taj dan kad su mi radili, jer mi se tako htelo, a sutradan normalno na posao! Milenatea držim fige jako jako da bude početnička sreća
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 11:56:04
|
|
|
|
Keri77
|
Milenatea,ja sam malo ipak lezala kad sam dosla kuci.A u Narodnom frontu su me ostavili takodje da lezim oko 20 min.E sad,ne znam,ne moras bas dizati neke teske stvari.Bar ja nisam,za svaki slucaj. Da li ima neka od vas koja je radila pre neki dan inseminaciju da se malo pratimo? :) Ja sam pocela da stavljam utrogestan i sve me nesto zigucka,cas stomak,cas grudi.Pretpostavljam da je od njega. Rano je za simptome trudnoce.... Pozdrav svim devojkama ;)
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 11:57:52
|
|
|
|
Keri77
|
Nora ,kad ti treba da (ne) dobijes?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.2.2013 22:42:37
|
|
|
|
milenatea
|
ok, lezacu taj dan ceo dan za svaki slucaj a sutra normalno na posao. e sada imam nekoliko pitanja: - da li posle iui smemo da imamo odnose, ne tog dana, ali recimo sutra dan, za svaki slucaj, da overimo - da li boli sama intervencija? - da li ako mi ne kaze dr uzmem sama da stavljam vaginalno utrogestan? Nora, hvala i ja tebi drzim palceve keri, hvala na savetu drzim palceve da bude visoka beta
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 7:54:17
|
|
|
|
Keri77
|
Hvala Milenatea ,da sve ugledamo visoku betu E sad ,ja sam imala odnos posle drugog dana.Verovatno ces i ti raditi dva dana zaredom inseminaciju.Nisam htela posle prvog da bi se i spermici malo obnovili za naredni dan Inace,nista ne boli,kao kad se radi papa test,toliko i traje.... Sto se tice utrogestana,ja sam sama pitala hocu li da uzimam,dr mi potvrdio da treba desetak dana.Posle sam zvala moju dr kod koje idem privatno i ona mi takodje rekla da uzimam do 25. dana ciklusa,pa da vadim krv...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 8:45:04
|
|
|
|
jess021
|
milenatea, nama je dr rekla da je preporucljivo imati odnose, cak i isti dan, jer kaze da moze da pomogne kod prskanja folikula. Mislim da je bolje uzimati Utrogestan vaginalno. i da, sama intervencija ne boli uopste, ja sam pitala jel` vec gotovo kad sam radila prvi put.
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 10:23:43
|
|
|
|
milenatea
|
Keri, draga, samo jednom ovde rade inseminaciju, ne dva dana za redom. hvala vam puno, moracu da kupim utrogestan
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 12:42:28
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice dušice moja,držim palčeve jaaako a utrogestan nigde nema od 200,pa uzmi od 100 i stavljaj odmah 2 Imaš ga u apoteci u zgradi Aleksandrije.
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 13:24:12
|
|
|
|
milenatea
|
ti si moja ljubavvvv koliko kosta? hvala dusice, ljubimm tee e znate sta vise uopste nisam uzbudjena zbog iui, samo malkice. sta mi Bog da.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 16:16:10
|
|
|
|
Jole84
|
Brzo bude gotovo,ne brigaj Ja kad sam ležala posle hsg-a,cura je završila IUI bukvalno za 5 minuta,leškarile smo zajedno. Biće sve odlično i uspešno Košta oko 600,700 dinara.
|
|
RE: Inseminacija III deo 2.2.2013 23:39:32
|
|
|
|
milenatea
|
tenk ju veri veri mac kiss
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.2.2013 15:31:07
|
|
|
|
17 joka
|
Milenice uzbudjenje ce rasti kako se bude sve priblizilo postupku i beti videces jako od srca da bude uspesno
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.2.2013 16:02:20
|
|
|
|
milenatea
|
hvala Joko, koliko se nadam da ce uspeti toliko to sve priimam sa rezervom i kazem mozda uspe, mozda ne, bolje tako, mada znam da cu posle same intervencije umisliti milion simptoma. samo kazem kako Bog kaze, tako ce biti. nemam snage da se radujem, nemam snage da tugujem, bas sam otuplela, sve mi je postalo kao dobar dan
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.2.2013 16:16:25
|
|
|
|
17 joka
|
Mico moja nije to bas tako i ja to tako kazem ali ona nada proradi negde u dubini duse,ali veruj u uspeh posle postupka se naoruzaj knjigama, filmovima poslom , setnjicama, drustvom da ti vreme sto pre prodje a ja i ostale devojke ce mo navijati za visoku betu
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.2.2013 17:03:36
|
|
|
|
Keri77
|
Draga Milenatea,ja sam nasla utrogestan od 200 mg u apoteci blizu nardodnog fronta,bas preko puta garaze... molim vas,da li utrogestan moze da izazove neke simptome,posto me zigaju jajnici?Cisto da znam,da ne umisljam trudnocu ,posto znam da tesko uspeva iz prve :( Hvala vam unapred drage devojke ...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.2.2013 17:23:10
|
|
|
|
Keri77
|
inace ,ja ta dva dana nisam isla na posao.Isla sam treci
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 3.2.2013 17:35:00
|
|
|
|
17 joka
|
Keri,svaki hormoni imaju neke smetnje,pa i to ziguckanje moze biti a i nemora znam da je tesko nerazmisljati koliko ti je ostalo do bete? jako da je uspelo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?