Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 14:38:33
|
|
|
|
jess021
|
stetice, jbg, bas bezveze, ali sta da radis, bice boje, mora!! Zar neces na jos jednu IUI? Kod nas u NS mora na 3 IUI, pa zato pitam. Ljubim te, nemoj biti tuzna
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 14:38:47
|
|
|
|
viking
|
Štetice, baš mi je žao... Sigurno ti je teško ali nadam se da nećeš baš mnogo da tuguješ, već glavu gore i u nove pobede
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 14:40:26
|
|
|
|
NoraBo
|
Štetice i mene to čeka sledeće nedelje radim betu, pa posle vto, nema veze guramo, to je bitno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 15:23:44
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke,hvala na podrsci,puno mi znaci. Viking nisam nesto puno tuzna,naravno da mi nije svejedno i da bih volela da je uspelo,ali vise se nenerviram,sve suze sam isplakala posle prve IUI,tako da sada se samo osecam nekako prazno,bezveze. Jess na fondu se trazi dve,tako da je dr odlucio da nema svrhe raditi trecu,2-3ciklusa prirodni radovi i onda u novu borbu,VTO. Nora nemoj da razmisljas o tome da i tebe ceka isto,sve smo mi razlicite,navijam da ce kod tebe uspeti. Viking srecno sutra kod dr.
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 15:29:01
|
|
|
|
madamme
|
Zdravo, Štetice! Samo želim da te pozdravim i da ti pružim podršku! Ti si divna osoba i želim ti da ti se tvoja želja ostvari, pa makar na koji način! Grlim te!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 15:40:55
|
|
|
|
Štetica
|
Madame hvala draga,nadam se da cu i ja uskoro za tobom u lepse teme.
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 15:42:50
|
|
|
|
madamme
|
Nego šta ćeš! Koliko se sećam, ostajala si u drugom stanju...biće opet, kad se najmanje nadaš! Šaljem ti najpozitivnije vibracije na svetu!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 15:52:40
|
|
|
|
Štetica
|
Samo ti salji vibracije i mora da uspe,kad ti na forumu budes kukala zbog bebinih grceva ja cu zbog mucnina u prvom. Cvrsto ti obecavam.
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 16:09:39
|
|
|
|
Maslacak15
|
Stetice zao mi je jako Ali cemu zurba sa VTO?? Procenat uspesnosti IUI je maksimum 15% po pokusaju. Cime je radjena stimulacija, klomifenom? Sa gonadotropinima je dosta veca uspesnost, treba i to pokusati. Mislim daleko od toga da sam protiv VTO, to je sjajna tehnologija koja je pomogla mnogima da dodju do dece ali mislim da je ipak treba ostaviti kao krajnju soluciju. Nisam kao sto rekoh u toku sa vasim rezultatima i stanjem ali sigurno da 2 neuspele IUI nisu razlog da se odustane od pokusaja spontanog zaceca. Pozdravljam te puno.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 16:45:42
|
|
|
|
Štetica
|
Maslacak daleko od toga da odustajem od spontanog zaceca,ali kod nas postoji specifican problem,a to je spermogram koji uzasno varira,od 33miliona i 65%pokretnih pao na 11miliona i 32%pokretnih,pio terapiju,u medjuvremenu odradjena jos 3spermograma i brdo analiza uzrok je nepoznat(stres),da bi posle jedne ture semenki i meda dosli do rezultata od 87miliona i 78%pokretnih. Stimulacija mi je bila femara 2,5mg 5dana,oba puta po jedan zadovoljavajuci folikul(18-20mm)i par sitnih.Inace moji nalazi su svi ok sem Amh koji je 0,97.
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 16:51:30
|
|
|
|
17 joka
|
Stetice mila moja evo jedan veliki mora uspeti sledeci put slazem se sa Maslackom
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 17:18:48
|
|
|
|
branaV
|
Stetice zao mi je sto nije uspelo, i ja i mm smo imali lose rezultate pa nam je uspelo posle druge neuspele IUI prirodno, moj savet je da tm ne prestaje sa terapijom, mm je pio PROFERTIL i pomoglo je bas, zelim vam puno srece ! J@n@ kakvi su simptomi ? Koji ti je dpo? Volela bih da je ovog puta uspelo prirodno, vucem te jako
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.1.2013 23:49:11
|
|
|
|
zece
|
kolku kosta profertilot kaj vas vo makedonija go nema a maz mi prethodno piese profertil i dade rezultati no sega pak mu se vlosi sostojbata so spermogramot vo ponedelnikot pravevme inseminacija i imase samo 1 milion zdravi spermatozoidi
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 10:19:52
|
|
|
|
Snekile7
|
Stetice, bas mi je zao, ali bice, verujem. Noro, ajde, ajde, drzim ti palceve .... ja evo cekam ove moje bakterije da izlecim i sledecu mecu, pa da idem kod Tulica da vidim sta i kako, iui ili neka intervencija ili sta vec. Ubija me ova neizvesnost.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 11:56:38
|
|
|
|
cicibanns
|
zenice iz novog sada gde kupujete pregnil???
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 12:55:14
|
|
|
|
jess021
|
cicibanns, ne znam sta da ti kazem. Ja sam IUI radila u ordinaciji Ilic, pa su oni imali tamo. Ne znam da li ga Ne znam da li da probas da nadjes Ovitrelle amp, to je zamena za Pregnyl. Mozda da potrazis u apoteci Flos, u Novosadskog sajma, ja sam kod njih nasla Klomifen, kad ga nigde nije bilo
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 13:04:57
|
|
|
|
NoraBo
|
Cicibanns, ja sam iz BGD pa ako nema u NS probaj u apoteci Igor u Resavskoj BGD, tel 0113340618, pozovi možda imaju dilera u NS. Ja sam prošle godine nabavljala u Banja Luci, mada sam za obe iui u Višegradskoj dobijala u bolnici. Ova apoteka ima što nigde nema, ja sam tamo nabavljala i dostinex, kojeg nigde u zemlji nema... nadam se da ćeš nači pregnil i dobiti željeni rezultat
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 13:05:20
|
|
|
|
Gagicaaa
|
Evo mene opet novi mesec,nova IUI.Spermogram se polako vratio u normalne parametre,kao sto sam pisala u odgovarajucoj temi ali nam je preporuceno da nastavimo jos par puta IUI...tako da sam malopre primila pregnil i popodne radimo IUI...pa sta nam Bog da
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 13:07:13
|
|
|
|
NoraBo
|
Gagice držim fige
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 19:43:44
|
|
|
|
viking
|
Evo ja da se javim, bila sam danas kod doktorke, izložila joj našu situaciju. Urolog je suprugu rekao da mu je super spermogram za inseminaciju, da čak može i prirodno, ali moja doktorka nije bila baš odušvljena. Dala mi je još par nalaza da uradim koji mi fale, pa da se javim za nedelju dana sa svim rezultatima. Rekla je da u našem slučaju ona ne bi pokušavala više od dve inseminacije, a vidim i po analizama koje treba da radimo da su to analize za VTO. Bez veze, malo sam se izbedačila zbog toga, u stvari, preterano sam se obradovala kad je urolog rekao je spermogram dobar. No, dobro, šta je tu je, sad jurim te analize pa ćemo da vidimo gde ćemo da završimo.
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 19:55:16
|
|
|
|
17 joka
|
Viking, puno srece i uspeha
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 20:13:58
|
|
|
|
nata11
|
Viking srecno!
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 20:17:19
|
|
|
|
viking
|
Hvala puno, takođe!
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 20:36:47
|
|
|
|
degu
|
Viking srećno Tebe baš nisam puno ispratila, nisam te baš puno viđala na ovim temama, al kako god da se brzo preseliš u vedrije teme
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.1.2013 20:44:53
|
|
|
|
viking
|
Degu, u pravu si, nisam ih ni posećivala, mm je imao operaciju pre godinu dana pa smo čekali da se oporavi, tako da smo imali tu pauzu... Ali, evo nas, krećemo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?