|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
18.10.2012 12:11:52   
branaV
Ja sam se cula sa svojom dr i sledeceg meseca opet najverovatnije na IUI, trecu, bankrotiracu skroz na skroz, bolje da sam platila jednu vantelesnu nego ovako, ali kako da povecam ovog meseca sansu za user posted image , mozda uspe kad mi malo vise muckamo user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 326
18.10.2012 12:18:12   
J@n@
Jess021,meni je dr rekao da Utrogestan korisitm 13dpo,onda prestajem i 14dpo vadim betu-na zalost dobila sam to jutro pre vadjenja bete!!!!Meni terapija Utrogestanom nije odlozila ciklus!Mozes li posle posla da odradis betu?Drzim palceve jako da beta bude trocifrena!user posted image
BranoV,ovo ce biti treca sreca-kao kod Janebons!Navijam od srca!I ja cu sledeceg meseca na IUI-zajedno cemo da brojimo dane do bete i ako Bog da da se radujemo!!!!

< Poruku je uredio J@n@ -- 18.10.2012 12:20:33 >

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 327
18.10.2012 12:18:47   
branaV

IZVORNA PORUKA: jess021

Sutra ujutro cemo resiti dilemu.
Jesi ti krenula sa stimulacijom?

Nisam, tek sledeceg meseca jer mi je malo krvna slika losija, gvozdje se srozalo, trombociti su pali zbog terapije koju sam primala, pa dr hoce da malo odmorim ovog meseca pa da krenem narednog,
Ja mislim da si ti user posted image jer ti kasni toliko, bas bih volela da nas obradujes !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 328
18.10.2012 12:20:16   
jess021

IZVORNA PORUKA: J@n@

Jess021,meni je dr rekao da Utrogestan korisitm 13dpo,onda prestajem i 14dpo vadim betu-na zalost dobila sam to jutro pre vadjenja bete!!!!Meni terapija Utrogestanom nije odlozila ciklus!Mozes li posle posla da odradis betu?
BranoV,ovo ce biti treca sreca-kao kod Janebons!Navijam od srca!

Ni meni posle prve inseminacie nije kasnilo, iako sam koristila Utrogestan. Iako citam sad na neut da Utrogestan moze izazvati kasnjenje.
Mogu i posle posla, ali su sutra rezultati, a sutra ce biti ako izvadim krv i ujutro, tako da cu ujutro.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 329
18.10.2012 12:22:03   
J@n@
Jess021,kao sto vec rekoh drzim ti palceve jako da beta bude trocifrena!Javljaj ujutru lepe vesti!user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 330
18.10.2012 12:23:11   
jess021

IZVORNA PORUKA: branaV

Sutra ujutro cemo resiti dilemu.
Jesi ti krenula sa stimulacijom?

Nisam, tek sledeceg meseca jer mi je malo krvna slika losija, gvozdje se srozalo, trombociti su pali zbog terapije koju sam primala, pa dr hoce da malo odmorim ovog meseca pa da krenem narednog,
Ja mislim da si ti user posted image jer ti kasni toliko, bas bih volela da nas obradujes !!!!!!!!!!!!!!!

branaV, ma ne znam ni sama vise, do jutros sam se bas nadala, sta vise bila sam ubedjena, tako da sam sad katastrofa. Ali jbg, ako nisam, bice sledeci put. Ako beta bude negativna mislim da ni ja ovaj mesec necu raditi IUI, sto zbog para, sto psihicki malo da iskuliarm.
Posle prve mi nije bilo nista, a ovo sad me psihicki rasturauser posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 331
18.10.2012 12:24:03   
branaV
Kako li sam ovaj prethodni post napisala nemam pojma user posted image user posted image user posted image
jess021 razumeces valjda user posted image
j@n@ nadam se, volela bih da smo sve u prvom tromesecju do Nove Godine !

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 332
18.10.2012 12:24:51   
jess021

Jess021,kao sto vec rekoh drzim ti palceve jako da beta bude trocifrena!Javljaj ujutru lepe vesti!user posted image user posted image

J@n@, pravo si user posted image , javicu cim saznam, nadam se da moze da se sazna ako zoves telefonom.
Jesi ti krenula sa stimulacijom? Navijam da ovaj put ugledas user posted image , pa da seuser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 333
18.10.2012 12:28:28   
jess021
opet ja, reklo bi se da ja nemam danas poslauser posted image
Sad mi je dr odgovorila da ponovim test, ali ja cu ipak ujutro da radim betu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 334
18.10.2012 12:30:29   
branaV
jess021 samo pozitivno, jel imas nekakvih simptoma, ja sam prvi put znala po grudima, toliko su me bolele a nikad me ne bole pred ciklus, a i piskila sam po tri puta nocu

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 335
18.10.2012 12:33:35   
jess021
ma otkud znam, mene uvek pred user posted image stomak rastura, a sad me bolucka tek-tek, a grudi su mi osteljive, i piskim, ali pijem i puno cajauser posted image
Aaaaaaaaaa...poludecu, jutros sam bial ubedjena da nisam, a sad se opet malo nadam.

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 336
18.10.2012 12:52:00   
branaV
user posted image daj boze da je user posted image , sve izgleda da jeste !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 337
18.10.2012 17:08:12   
janabons

IZVORNA PORUKA: zeljazeljena

I jos nesto. Mene je i sam postupak IUI uzasno boleo. Ja jesam osetljiva i plasljiva ali i ono je bilo bas bolno i neprijatno. Mada je dr rekla da je sve super proslo, ja mislim da je ona necim sirila grlic da bi ubacila cevcicu -kateter i to je bilo meni strasno. Mislim da je pored spekuluma ubacila jos nesto, nisam videla, nego tako mi je izgledalo. Nije dugo trajalo, ali bas, bas boli. Ustvari izgleda da sam i ja bila stegnuta, mada sam pokusavala da se opustim (brojanjem i nekom pesmom u sebi) ali nije mi uspevalo. Da li je tebe bolelo? Devojke su ovde rekle da ne boli, ne znam sto je mene tako bolelo?

Nije me bolelo,postupak nisam ni osetila,kazem ti ,posle me je bolelo,ali nista strasno,par sati i to je to.Ili si bila stegnuta ili kazu da sve mi imamo razlicite grlice,pa su neki malo komplikovaniji za proces iui

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu zeljazeljena)
Direktna veza do poruke: 338
18.10.2012 17:14:47   
janabons

ma otkud znam, mene uvek pred user posted image stomak rastura, a sad me bolucka tek-tek, a grudi su mi osteljive, i piskim, ali pijem i puno cajauser posted image
Aaaaaaaaaa...poludecu, jutros sam bial ubedjena da nisam, a sad se opet malo nadam.

Imas iste simptome,koje sam i ja imalauser posted image
Potpuno te razumem kako se osecas,jeste to neka vrsta ludila.A kad si radila test,pa je bio negativan?
Ajde javljaj nam lepe ,vuuucem te jaaakouser posted image vesti

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 339
18.10.2012 19:52:36   
jess021
janabos, radila sam u nedelju i jutros, to je 13.i 17. dan. Ujutro cu da uradim betu. Kako se osecas kao user posted image ?user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 340
18.10.2012 20:02:41   
17 joka
Jess021, user posted image navijam jako za visoku betu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 341
18.10.2012 20:15:41   
mickybap
A koja privatna klinika u NS-u je najbolja????

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 342
18.10.2012 20:20:43   
branaV

BranoV,ovo ce biti treca sreca-kao kod Janebons!Navijam od srca!I ja cu sledeceg meseca na IUI-zajedno cemo da brojimo dane do bete i ako Bog da da se radujemo!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 343
18.10.2012 20:49:54   
jess021

IZVORNA PORUKA: mickybap

Ne znam sta podrazumevas pod najbolja, ali znam da Genesis i Ordinacija Ilic rade inseminacije i da tamo rade dr iz Betanije.

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 344
18.10.2012 21:04:07   
Cecana

IZVORNA PORUKA: branaV

Ja sam se cula sa svojom dr i sledeceg meseca opet najverovatnije na IUI, trecu, bankrotiracu skroz na skroz, bolje da sam platila jednu vantelesnu nego ovako, ali kako da povecam ovog meseca sansu za user posted image , mozda uspe kad mi malo vise muckamo user posted image

Koliko placate iui privatno?Ja sam radila jednu jos 2008god i bilo je oko 200 evra.
Sad nikako da stignemo do inseminacije,vrtimo se u krug,mm spermogram jako varira.
Do nove godine bi trebali da uradimo,samo da zavrsi sa Proxeedom.

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 345
18.10.2012 21:15:27   
17 joka
Cecanauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 346
18.10.2012 22:19:35   
degu
IZVORNA PORUKA: mickybap

I ja sam radila u ordinaciji Dr.Ilić, cena je bila 24000, al sama IUI, sad ne znam koliko je sa folikulometrijama, ja sam folikulometrije radila u Betaniji.
Rade dr-i iz Betanije, ja sam lično bila zadovoljna pristupom i atmosferom, a sad što nije uspelo i nije do njih.

< Poruku je uredio degu -- 18.10.2012 22:21:00 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 347
18.10.2012 23:15:14   
plašljiva
Devojke danas sam bila u frontu, dobila sam šemu za IUI, ovo će mi biti prva. Imam policistične jajnike i insulinsku rezistenciju pa neželim da se nadam previše. Ali naravno nada umire poslednja. Veliki pozdrav za sve devojke na forumu, čitam redovno vaše postove. svima vam želim puno sreće u dobijanju user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 348
18.10.2012 23:21:18   
17 joka
Plašljiva mila srećno i nemoj pričati da se nenadas previše mnoge devojke imaju PCOS pa su ostale trudne i prirodno

bice uspesno puno sreceuser posted image user posted image

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 349
19.10.2012 7:41:14   
J@n@
Jess021,user posted image !Samo da znas da sam vec pocela sa drzanjem palceva i navijanjem!Hajde javljaj trocifrenu betu-evo tipujem da je negde oko 254!!!user posted image
BranoV,ovaj mesec je kod mene pauza,muckamo za svoju dusu tako da nema stimulacije,folikulometrije....Negde krajem oktobra bi trebalo da dobijem i onda krecem sa pricom zvanom IUI!Bas imam osecaj da ce kod tebe biti treca IUI sreca-user posted image !
Plasljiva, samo pozitivno i sa osmehom i stize user posted image !
Janabons,draga nasa user posted image ,kako si?Hajde vuci nam Jess021 jako,jaako,jaaakooo!A sledeceg meseca stajemo u red BranaV i ja!
Uspeh bilo koje od vas dozivljavam kao svoj-to mi daje nadu i snagu da nastavim dalje,da ima sanse!Moju prvu neuspelu IUI sam mnogo lakse prebrodila uz lepe vesti-Janabons je uspela!!!!Zato samo napred!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here