Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:01:43
|
|
|
|
jess021
|
Bila kod dr danas i zakazali mi trecu IUI u Betaniji za april mesec , tako da smo mm i ja resili da i trecu idemo privatno, pa neka ide zivot. Tako da sutra idem na UZ i krecem sa stimulacijom, pa u nove pobede. branaV, j@n@ veliki , cekacemo opet zajedno. janabos i tebi, uzivaj u trudnoci. ivalina i ja mislim kao janabos, da bi trebala trecu da radis sa stimulacijom.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:07:59
|
|
|
|
jess021
|
branaV, j@n@ sad sam skontala da vi ovaj mesec pauzirate, pa cete sl. mesec. , ne mogu vise da pohvatam kad ko sta radi , jos malo pa necu znati ni da li sam uradila ili sam trebala, ludilo Poljubac obema!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:12:26
|
|
|
|
branaV
|
jess021 , drzim jako pesnice da ti uspe, treca sreca ! tebi ce da uspe pa ces ti j@n@ i mene jakkooo da povuces sa sobom
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:39:58
|
|
|
|
ivalina
|
E, devojke ja sutra i preksutra idem na 3. IUI. Bez stimulacije su bile sve, a mislim kada bih ja pametovala pred mojom dr i predlozila stimulaciju, da bi me izbacila napolje Ne znam zašto mi nije davala ništa do sada, premda ja imam u sat tačnu ovulaciju, sa 2 ili jednim folikulom... E, sad, mislim da je ona od onih koje ne kljukaju hormonima, ali je rekla da se posle ove 3. spremam za vto, a tu ne mogu da izbegnem raznorazna špricanja... Dakle, jutros, estradiol i hl odlični, jedan folikul na desnom jajniku 18-19mm, endometrijum oko 10. Primila pregnyl, pa sutra ranom zorom u Front... i preksutra isto... Ako ova ne uspe idem na još jednu privatno i videću da li će mi tu ponuditi neku stimulaciju, a u međuvremenu krećem sa papirima za VTO. Eto, c'est la vie....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:52:06
|
|
|
|
branaV
|
ivalina , mislim da je bolje da se IUI radi sa stimulacijom ,jer u mom slucaju se tako i pokazalo, ja sam ostala trudna kada sam prvi put radila IUI, i bila je stimulacija klomifenom, ali posle spontanog sam radila i drugu IUI ali bez stimulacije i nista, sada cekam trecu, mala pauza pa nastavljam dalje, i kod tebe ce biti treca sreca , drzim palceve i navijam jako,jako.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:56:21
|
|
|
|
jess021
|
ivalina , samo napred, nadam se da ti vise nece trebati ni IUI ni stimulacija. Navijam da uspe!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 13:58:56
|
|
|
|
17 joka
|
Ivalina, navijam jako da uspe i tebi i svim devojkama ovde
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 18:25:06
|
|
|
|
Zell
|
Ivalina, Jess, ko je jos na rasporedu za IUI ovaj mesec?? Navijam Mi smo juce uradili prvu IUI i sad sledi 2ww....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.10.2012 23:29:25
|
|
|
|
margom
|
Zell , sada samo mazi stomacic, pusti neku finu muzikicu i pevusi ! Uz dobar mjuz sve je lakse ! A devojkama koje se ovih dana spremaju na "bojno polje" drzim fige, i od vam zelim ovog puta! Sve vas jer ste tako hrabre i gurate napred sa toliko volje ! Ja imam zakazan randevu sa svojom doktorkom u ponedeljak, radicemo kompletan pregled, kolposkopiju, PAPA, vaginalni bris itd., ne znam sa li da odmah uradim i briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i hlamidiju ili da to radim na privatnoj klinici gde cemo ici na IUI? Mislim da kad se vec negliziram kod nje, sto da ne uradim odmah i to, ti rezultati ce vaziti i narednih par nedelha valjda.Inace sam je pitala sta misli o Specijalnoj bolnici Beograd u Jovanovoj i prof Radulovicu, i rekla mi je da su sasvim OK i da je i ona sa njima imala korektnu saradnju, te cemo najverovatnije sledece nedelje kada zavrsim pregled kod nje na konsultacije sa njima. E sad, ne znam da li oni preferiraju da se radi HSG pre inseminacije ili ukoliko su kod zene ultrazvuk i ostale analize (briseva) OK, idu bez toga. Meni je u sustini svejedno, pregrmecu i to ako je tada sansa za uspeh veca. Kakva su vasa iskustva, jeste li sve radile HSG pre inseminacija, ili je nekome uspela IUI i bez HSG-a ?! Sve vas puno !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 0:00:24
|
|
|
|
mickybap
|
Pozz svima,da li mi mozete preporuciti privatno negde za inseminaciju u NS-u?I kako se to radi,mislim dodjes na vrata kuc kuc ja zelim inseminaciju ili kako......
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 0:03:44
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Zell Ivalina, Jess, ko je jos na rasporedu za IUI ovaj mesec?? Navijam Mi smo juce uradili prvu IUI i sad sledi 2ww.... Ja tek sad vidim. Navijam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 8:46:03
|
|
|
|
Zell
|
li da odmah uradim i briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i hlamidiju ili da to radim na privatnoj klinici gde cemo ici na IUI? Mislim da kad se vec negliziram kod nje, sto da ne uradim odmah i to, ti rezultati c Uradi sve moguce sto mozes drzavno pogotovo sto vec ides, zasto da placas bezveze?? Ne znam kako rade IUI privatno ali ti je presudna prohodnost jajovoda moji su isto bili ok ali tek nakon dijagnostike znas... Verka, Margom hvala drage
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 9:31:26
|
|
|
|
jess021
|
Krenula danas sa stimulacijom. zell, navijam za visoku betu, pa da nas sve povuces
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 9:33:23
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: mickybap Pozz svima,da li mi mozete preporuciti privatno negde za inseminaciju u NS-u?I kako se to radi,mislim dodjes na vrata kuc kuc ja zelim inseminaciju ili kako...... Pisala sam vec da sam ja radila u ordinaciji Dr Ilic, ali preko dr iz Betanije. Zadovoljna sam bila, cena je 25 000, sa Pregnylom, ali nisam tu radila folikulometriju, pa ne znam da li to ulazi u cenu. Kontam da mozes otici ili nazvati da se raspitas, ako hoces posalji mi pp, pa cu ti dati kontakt.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 9:35:37
|
|
|
|
jess021
|
margom, prohodnost jajovoda je neophodna za IUI, pa mislim da bi trebala uraditi HSG pre inseminacije.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 9:48:17
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Krenula danas sa stimulacijom. zell, navijam za visoku betu, pa da nas sve povuces Jess, ne kazu za dzabe treca sreca!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 11:21:42
|
|
|
|
ivalina
|
Evo mene posle 3-osatnog čekanja sa sve uzorkom u ruci Gotova IUI, 10 min na stolu, sutra još jedna i onda čekanje....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 11:39:08
|
|
|
|
J@n@
|
Zell,Ivalina, !Drzim palceve najjace sto mogu za trocifrenu betu! Jess021, !Osecam da ce kod tebe biti treca sreca!Navijam ! Cekam vesticaru krajem oktobra i onda vam se pridruzujem-krece priprema za IUI!!! Janabons,mazi trbu,uzivaj i vuci nas jaaako!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 11:50:25
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Zell,Ivalina, !Drzim palceve najjace sto mogu za trocifrenu betu! Jess021, !Osecam da ce kod tebe biti treca sreca!Navijam ! Cekam vesticaru krajem oktobra i onda vam se pridruzujem-krece priprema za IUI!!! Janabons,mazi trbu,uzivaj i vuci nas jaaako!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 13:25:49
|
|
|
|
mina@
|
Drage moja, prosli mesec radila sam histeroskopiju, sad cekam da dobijem pa da krenem sa pripremama sa inseminaciju. Pacijent sam Prof. Vasiljevica i vrlo sam zadovoljna, ali je u frontu uvek velika guzva i ne stignem da pitam sve sto me interesuje pa ga posle zivkam telefonom Rekao mi je da pijem klomifen od 2-6 dana i da 10 dana dosjem na folikulometriju. Vidim ima vas koje radite inseminaciju u frontu pa vas molim da mi napisete sta jos treba, kakve su procedure, uputi...sve.... nisam iz bgd-a...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 13:46:16
|
|
|
|
J@n@
|
Jess021, !Navijam !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 14:10:25
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Jess021, !Navijam ! Koliko jos dana? Hoces raditi test ili betu?
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 20:31:43
|
|
|
|
margom
|
IZVORNA PORUKA: jess021 margom, prohodnost jajovoda je neophodna za IUI, pa mislim da bi trebala uraditi HSG pre inseminacije. jess021 draga hvala na savetu, i sama sam mislila da je tako, mada mi onda nisu jasni doktori koji rade IUI bez prethodno uradjenog HSG, jer logicno je da je veca sansa nakon toga. Samo mi je zao sto smo mi po pitanju inoviranja te vrste dijagnostike jos uvek u pecinskom dobu. Na zapadu se odavno ne radi klasican HSG, vec Histerosalpingo sonografija HSSG, nema zracenja, bezbolna metoda, samo na zalost kosta.
< Poruku je uredio margom -- 24.10.2012 20:32:32 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.10.2012 22:07:12
|
|
|
|
_Maki_
|
Evo i ja da se upišem za IUI ovaj mesec. Prošli mesec smo radili prvi put, bez stimulacije, ali bezuspešno. Promenili smo doktorku pošto nismo bili zadovoljni kako je prošla inseminacija prošla. Dr je preporučila stimulaciju, klomid 2x5 dana od trećeg dana ciklusa, ako ga nađem. Da li je problem naći klomid po apotekama i ako jeste, gde u Beogradu mogu da ga nađem?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.10.2012 11:31:34
|
|
|
|
janabons
|
Mislis klomifen? Ima ga u apoteci igor u resavskoj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?