|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
29.10.2012 13:39:38   
Zell
pa da, od proslog ponedeljka - danas 7 dpo user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 426
29.10.2012 18:25:09   
branaV
Zell jos malo pa cemo da slavimo tvoju betu, da bude sto veca user posted image
Jess bice sigurno lepi i veliki folikuli, bez straha samo napred,
J@n@ jel kreces sa stimulacijom? Ja cekam ciklus pa cu videti da li idem ili pauza jos jedan mesec, ali vama zelim user posted image , pa da sve povucete i mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 427
29.10.2012 19:37:31   
maca821
Zell jesi radila na Betaniji IUI?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 428
29.10.2012 20:47:39   
plačljiva
maco821 user posted image  pa gde si ti?Šta ima?Ostadosmo ja i ti večite crtice user posted image .

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 429
29.10.2012 23:36:23   
bany86
Drage moje.. Ja sam radila tri IUI.. Prve dve sa stimulacijom,trecu bez.. Imala sam odlicne folikule,prohodne kanale,mm odlicne plivace,sve tri radjene posle 30min.od davanja uzorka i nije uspela nijedna.. Ovim ne zelim da vas obeshrabrim,vec da morate biti spremne na sve.. Mnogo smo opterecene,a i same znamo da kad nesto mnogo zelis,bas i ne dobijes tako lako..
Sutra predajemo za vto||(svi nalazi su nam u redu).. Ali smo bas zbog dobrih nalaza krenuli na psihoterapiju(da se malo opustimo),i verujte mi,ja se nikada u mom zivotu nisam bolje osecala.. I svakoj od vas bih preporucila.. Dovoljne su samo dve seanse da pocnes normalno da razmisljas i gledas na mnoge stvari.. Meni je jako pomoglo,sto zelim svakoj od vas..
Zelim vam svima da vam uspe IUI,i da se zakace user posted image user posted image ..user posted image user posted image

A da,ako nekome treba klomifen,ja imam jednu kutiju koju bih rado poklonila-da ne bacate pare u "Igor-u".. Kome treba,neka mi posalje pp..
Jos jednom,puno srece i user posted image user posted image

“Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš u ono što radiš i koliko to daruješ drugima.”

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 430
30.10.2012 9:58:33   
jess021
Bila na folikulometriji i imam jedan folikul od 20mm, katastrofa, bas sam se razocarala.
Prosli put je bilo tri, a nije uspelo, tako da valjda nema pravila, ali nije mi jasno kad je vec treca stimulacija za redom.user posted image
Bas iz tog razloga sam i pristala da idem na trecu privatno, ali sta da se radi.
Danas lh test, ako bude pozitivan primicu Pregnyl, pa u cetvrtak IUI, ili sutra pregnyl, pa u petak IUI.
user posted image za sve!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bany86)
Direktna veza do poruke: 431
30.10.2012 11:10:24   
mina@
Drage moje ja cekam da dobijem user posted image ... cini mi se da je nikad nisam vise cekala user posted image , pa da krenem sa klomifenom i da radim inseminacije.... Iskreno da vam kazem, ne nadam se necemu preterano, ali da zavrsim i to pa da krenem u postupak za VTO.... sad sam bas onako cvrsto resena, nema odustajanja, a i godine mi bas ne idu u korist....
Zelim vam puni srece u postupcima i puno, puno user posted image user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 432
30.10.2012 13:16:17   
jess021
Sutra cu primiti pregnyl, pa u petak u 6:30h(ujutro), da donesemo uzorak, pa cemo u 7:30h raditi IUI.
mm se jako obradovao sto ce akcija biti od rane zoreuser posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 433
30.10.2012 13:18:51   
branaV
jess nema pravila, dobar je folikul, uzdaj se u njega, bice sve ok user posted image
mina@ i ja sam mislila da je inseminacija gubljenje vremena i para ali sam pogresila, uspela mi je prva IUI, zelim ti puno srece i samo napred ka user posted image user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 434
30.10.2012 13:36:46   
Meisje
Jess srecno,jedan dobar je dovoljanuser posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 435
30.10.2012 14:29:04   
mickybap
Zanima me koliki je procenat da iz prvog puta uspe inseminacija? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 436
30.10.2012 14:49:08   
jess021
branoV, meisje, da znate da se uzdam u njega.
Cuvam ga jos dva dana ko malo vode na dlanuuser posted image .
Jutros sam se iznervirala, a sad sam bas raspolozena.
Bice to jedna, ali velikaaaaaaaa bebauser posted image
mickybap, generalno je uspesnost IUI mala, s obzirom da je prilikom ubrizgavanja sve skoro idealno, i folikuli, i tajming, i obradjena sperma, ali nazalost tako je.
Moja dr mi kaze da jos niko ne zna zasto je to tako, sem da je za user posted image potrebno mnogo vise od gore navedenog.
IUi ima kumulativan uspeh, tako da svka naredna ima vecu uspesnost.
Nemoj o tome uopste da mislis, sve i da je uspesnost 1%, mozda bi bas to bila ti.
Samo treba verovati!!!

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 437
30.10.2012 14:51:56   
mickybap
Hvala veliko,ali kad god se nadam to ni ne bude,zato necu da se opterecujem sa tim..sta bude bice..... user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 438
30.10.2012 14:57:09   
Štetica
Devojke treba mi vasa pomoc.Dali je neka od vas radila IUI u ordinaciji Papic? Kakvi su vasi utisci o njima?

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 439
30.10.2012 16:06:06   
Zell

IZVORNA PORUKA: maca821

[

Jesam :)

IZVORNA PORUKA: jess021

Sutra cu primiti pregnyl, pa u petak u 6:30h(ujutro), da donesemo uzorak, pa cemo u 7:30h raditi IUI.

sto posle 2 dana? user posted image ja sam odmah sledeci dan radila...

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 440
30.10.2012 16:27:42   
mina@
devojke,

gde kupujete klomifen???? nesto ga nema....

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 441
30.10.2012 18:28:43   
_Maki_

IZVORNA PORUKA: Štetica

Devojke treba mi vasa pomoc.Dali je neka od vas radila IUI u ordinaciji Papic? Kakvi su vasi utisci o njima?

Štetice, ja sam radila tamo prvu IUI. Generalno su ok, samo mi se čini da je dr površan. Cena je ok, ali oni obično rade dve inseminacije zaredom, tako da to ide x2. Meni nekako nije prijao ceo taj proces kod njih (delimično i našom krivicom), a i ne odgovara mi njihovo radno vreme, tako da sam za drugu IUI promenila ordinaciju.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 442
30.10.2012 22:17:05   
jess021

IZVORNA PORUKA: mina@

devojke,

mina, ne znam odakle si, ali u NS ga ima u apoteci Flos, u ulici Novosadskog Sajma.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 443
30.10.2012 22:21:05   
jess021

IZVORNA PORUKA: Zell

IZVORNA PORUKA: maca821

IZVORNA PORUKA: jess021

sto posle 2 dana? user posted image ja sam odmah sledeci dan radila...

zell, i ja sam prva dva puta radila IUI dan posle pregnyla.
Kad sam je pitala zasto tek u petak, rekla je da folikul, nakon Pregnyla, prska posle 36h i od tad nam je, kako je dr rekla, jajna celija jos 24h na raspolaganju. Posto cu Pregnyl primiti sutra u 12h, 36 sati ce biti u cevtvrtak u 24h, pa u petak ustanemo u 5h, popijemo kafu i akcijauser posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 444
31.10.2012 11:18:31   
janabons
Vidis ti to,totalno drugacija logika od mog dr,on radi iui dan posle pregnila(znaci pre pucanja folikula),kako on kaze da plivaci vec cekaju jajnu celiju kad pukne, a onda sutradan ide jos jednom,oni to zovu potvrda(to je posle pucanja).Jel tebi rade samo jedan dan IUI?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 445
31.10.2012 11:19:47   
janabons

devojke,

Ako0 si iz bg,apoteka igor,resavska

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 446
31.10.2012 11:21:05   
janabons

IZVORNA PORUKA: janabons

devojke,

Ako ti je frka imam ja jednu kutiju,ostala mi od septembra,jer sam je kupila za cetvrtu iui,ali nije trebalouser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 447
31.10.2012 11:39:45   
Snekile7
Jananobs, divno, cestitam za iui. Mozes li mi reci gde si radila, kod koga i kakav je vas problem bio???
Ja planiram u Visegradskoj kod Tulica a problem je mm, 17 miliona poslednji put.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 448
31.10.2012 12:07:25   
jess021

Vidis ti to,totalno drugacija logika od mog dr,on radi iui dan posle pregnila(znaci pre pucanja folikula),kako on kaze da plivaci vec cekaju jajnu celiju kad pukne, a onda sutradan ide jos jednom,oni to zovu potvrda(to je posle pucanja).Jel tebi rade samo jedan dan IUI?
[/quote
Ma vec sam pisala jednom o tome da stvarno ne razumem toliku razlicitost u nacinu rada, ali dobro.
Da, ja sam uvek radila samo jednu IUI.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 449
31.10.2012 16:24:45   
mina@

devojke,

Ako ti je frka imam ja jednu kutiju,ostala mi od septembra,jer sam je kupila za cetvrtu iui,ali nije trebalouser posted image

O draga, tako mi je drago zbog tebe!!!!!!!!!! Ja se spremam za IUI ali cisto radi reda, samo da bi dosla do VTO, ali ti si potvrda da i IUI moze da uspe!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here