|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
19.10.2012 8:25:06   
jess021
Drage moje, user posted image stigla jutros, tj. najavila da stize. Nisam ni vadila krv.
Idemo dalje!!
Ne znam sta da radim, kontala sam da ovaj mesec pauziram, a mislim da je bolji efekat kad se rade jedna za drugom, jer sam prvi put imala samo jedan vodeci folikul, a drugi tri.
Ako se odlucim da idem, trebala bi sutra krenuti sa Klomifenom, a tek cu u ponedeljak moci kod dr.
j@n@, branaV, izgleda da cemo zajedno cekati user posted image ili visoku betuuser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 351
19.10.2012 8:58:15   
J@n@
Jess021,zao mi je!user posted image !Nema user posted image vec odmah u akciju-novi ciklus i nova sansa za user posted image !Mislim da je najbolje da se konsultujes sa tvojim dr.!Moj dr. ne praktikuje IUI ciklus za ciklusom zbog stimulacije klomifenom tj. da ne bi doslo do hiperstimulacije bla,bla,bla i kao klomifen ima produzeno dejstvo....A ja bih bas radila ciklus za ciklusom sve dok ne bude user posted image !Srecno i javljaj sta se desava!Ljubim te!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 352
19.10.2012 9:04:09   
jess021

IZVORNA PORUKA: J@n@

Jess021,zao mi je!user posted image !Nema user posted image vec odmah u akciju-novi ciklus i nova sansa za user posted image !Mislim da je najbolje da se konsultujes sa tvojim dr.!Moj dr. ne praktikuje IUI ciklus za ciklusom zbog stimulacije klomifenom tj. da ne bi doslo do hiperstimulacije bla,bla,bla i kao klomifen ima produzeno dejstvo....A ja bih bas radila ciklus za ciklusom sve dok ne bude user posted image !Srecno i javljaj sta se desava!Ljubim te!

Ma ok sam, vise me izludjivalo to iscekivanje, bar znam na cemu sam.
Javicu sta sam uradila, iako bi ja ipak ovaj mesec opet.
Ljubim i ja tebe, uzivaj za vikend!!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 353
19.10.2012 9:31:46   
ivalina

Jess021, samo danas je bzv osećaj, od sutra iz početka....znaš već user posted image

Ja sam krenula u Front ponovo na folikulometriju, 3 IUI, danas je tamo bilo ludilo....nastavljam u ponedeljak, mada ni jednom nikakvu stimulaciju nisam imala.

Plašljiva, ko tebi radi u Frontu?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 354
19.10.2012 11:42:13   
branaV
jess021 samo hrabro, u dogovoru sa dr ti odluci kada nastavljas sa borbom za user posted image , meni je dr rekla da pravim pauzu ovog meseca, a i malo psihicki da se oporavim, prijace mi . Nema odustajanja samo napred, odmorimo malo pa opet akcija user posted image !

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 355
19.10.2012 11:46:48   
jess021
Ja cu da odlepim nacisto. Jutros kad sam ustala videla sam braon iscedak na ulosku i odustala od vadjenja krvi, jer sam kontala da stizeuser posted image .
Medjutim sad vise nista nema, tako da samuser posted image .
Zakazala sam danas u 16:30 uz, pa da napokon saznam sta se desava.
Ovo je ludilouser posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 356
19.10.2012 12:11:11   
ivalina
Hihihihihi, Jess021, to može da bude i trudnoća user posted image ...

Ne bih da ti ulivam lažnu nadu, niti govorim iz ličnog iskustva, ali imala sam u okruženju dosta ženica sa takvim simptomima na samom početku trudnoće!

No dobro, danas će ti se sve kazati...da ne razbijaš glavu više....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 357
19.10.2012 12:18:20   
J@n@
Jess021,mila,user posted image !Drzim palceve najjace sto mogu da je user posted image !Javljaj!

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 358
19.10.2012 12:23:20   
jess021
ivalina, j@n@, divne ste user posted image , ne mogu docekati danas taj UZ.
Javljam se cim dodjem kuci, veliki poljubac obema!!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 359
19.10.2012 14:18:49   
dimnjacar
jess021
SRECNOOOOOOO ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 360
19.10.2012 17:06:51   
plašljiva
Jess 021 srećno....svi navijamo da bude user posted image
Ivalina u frontu sam prvi put bila kod dr.Vasiljevića koji mi je preporučio HSG pa insemenaciju, s obzirom da su mi na HSG-u dobri rezultati čim sam dobila došla sam u potragu za Vasiljevićem ali njega nije bilo tamo pa sam usput srela dr Hadzovića koji mi je radio HSG i koji je pogledao istoriju i prepisao mi klomifeni i rekao da dodjem na folikulimetriju izmedju 8 i 10 dana ciklusa.
17 joka Hvala draga na podršci, nadam se da ćemo sve imati što pre sreću da ugledamo user posted image .

(odgovor članu dimnjacar)
Direktna veza do poruke: 361
19.10.2012 17:45:13   
jess021
Nista, nisam trudna, a dr kaze da mi verovatno kasni zbog Utrogestana.
Idem da spavam, ovo me iscrpelo skroz.
Imam ceo vikend da razmislim sta cu dalje.

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 362
20.10.2012 10:43:02   
dimnjacar
jess021
Zao mi je user posted image bice sledeca uspjesna

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 363
21.10.2012 19:13:56   
ivalina
E, Jess021 jbg-a, baš mi žaouser posted image !
Koja je to IUI bila po redu?

Ja se spremam za još jednu, treću u Frontu, pa krećem sa pripremama za VTO. Šta se mora nije teško....

(odgovor članu dimnjacar)
Direktna veza do poruke: 364
21.10.2012 19:18:26   
jess021
ivalina, ovo mi je bila druga iui.
Ma naravno, smao pozitivno.
Ja mislim da cu sad malo napraviti pauzu, ujutro idem kod dr da se dogovorimo.
Javljam sta sam odlucila.

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 365
21.10.2012 21:15:48   
margom
Cao devojke, do sada sam vas samo citala, a evo me sada stajem u prvo borbene redove sa vama. Naime imam 36, suprug 37, u vezi smo 19 godina, a u braku 6. Do pred brak cuvali smo se trudnoce, jer eto nikako nije bilo uslova, prilike i bla bla bla, medjutim kada smo mi resili da hocemo, e onda ono nece ! Nekih narocitih problema nemamo, ja sam cak i pre par godina radila detaljne analize hormona, radila folikulometriju (sve je bilo kao u skolskom udzbeniku), ali nista.....user posted image Sada smo konacno resili da se ozbiljno pozabavimo problemom, znam da ce vecina prokomentarisati "dobro ste se setili", ali moram odmah da stanem u nasu odbranu i kazem da nas vec 12 godina prati drugi problem, a to je bolest supruga koji ima ustanovljen vaskularni poremecaj zbog koga cak i jako tesko hoda (sto se tice onih stvari sve je ok , redovno muckamo,user posted image , samo bez uspeha). E sada, mi smo odlucili da probamo sa inseminacijom, najverovatnije u privatnoj klinici (pitanje je kako bi se cela stvar zavrsila na nekoj drzavoj klinici, kao sto rekoh suprug tesko hoda-cak ponekad koristimo kolica da se ne bi maltretirao, i kako bi i gde dao uzorak, WC na zalost nije opcija user posted image )....Konkretno nas zanima Specijalna bolnica Beograd doktora Radulovica, vase iskustvo sa njima, ko je od lekara pristupacan i onako ok lik......Takodje me zanima da li je sve neophodne analize bolje raditi u privatnoj klinici za koju se odlucimo ili u domu zdravlja, bolnici, a to pitam zato sto je neko ranije pisao da se za eventualnu VTO priznaju samo izvestaji iz drzavnih institucija.
Svima vama devojke zelim da sto pre ugledate user posted image sto pre u narucje uzmete svoju user posted image ili cak i vise user posted image user posted image !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 366
22.10.2012 0:23:37   
degu
Margom dobrodošl user posted image
naravno da vas niko neće osuđivati što niste ranije krenuli u rešavanje problema, za lečenje steriliteta čovek mora da oseti da je osihički a bogami i finansijski spreman.
E sad ne mogu da ti odgovorim na sva pitanja. Uglavnom se većina analiza radi privatno, jedino spermogram što zahtevaju nekad da bude urađen u toj ustanovi ili nekoj određenoj privatnoj laboratoriji. To je bar dosadašnje moje iskustvo.
I želim vam uspešnu prvu IUI!!!user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 367
22.10.2012 13:10:00   
ivalina
Margom, dobrodošla!

Ako radiš na privatnoj klinici, onda sve može kako vama odgovrara.

Ja sam radila u Frontu inseminaciju, a pre toga sve analize radila privatno, da bih na kraju saznala da sam sve mogla u državnoj.

Dakle, ako ti nije problem da se bar malo u početku iscimaš po klinikama i dobiješ neki uput, to će ti uštedeti dosta novca i oduzeti prilično vremena. E, sada, kažu i da na državnim klinikama, ukoliko postoji problem sa ostavljanjem uzorka, mogu da pošalju muža da ostavi kod kuće, pa da donese u što kraćem roku. Moj je ostavljao u Frontu za 2 inseminacije (verovatno će i za treću sutra) i baš se smorio. Kaže da je prljavo, al uspeo je user posted image !

U privatnoj je svakako daleko veći komfor što se svega tiče, ali ovo što mi odradimo u Frontu kod iste dr privatno košta 60000-70000 dinara po jednom ciklusu, pa ti vidi....

Meni će verovatno u sledećih par dana raditi 3 IUI, pa bismo posle možda još jednom pokušali privatno kod PApića. Oni su dobri, a cene nisu strašne...

Eto, "čujemo se" user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 368
22.10.2012 14:28:10   
margom
Devojke veliki poljubac user posted image za odgovore ! Razmisljala sam i ja o Frontu, ali me najvise koci to ostavljanje uzorka, mislim da bi to mom dragom bio prilican problem ! Zato i razmisljam par pokusaja u Specijalnoj bolnici Beograd, i oni mi se kao i Papici ne cine skupima, a i imaju neku zanimljivu spravicu, zove se "kolektor sperme" za muskarce koji iz psihickih ili fizickih razloga ne mogu lako da ostave uzorak user posted image ! Zato sam i pitala za iskustva devojaka koje su tamo radile !
Ivalince tebi drzim fige sutra, i zelim ti trecu srecu user posted image , pa da ugledas user posted image ovog puta i dobijes svoju user posted image !
Degu tebi takodje puno user posted image , doklu ste ti i z-mu stigli ?
Veliki CMOK svima !

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 369
22.10.2012 16:03:32   
zeljazeljena
Ivallina, Jess i ostale devojke koje su radile vise IUI, da li ste ih radili za redom, mesec za mesecom ili je bilo neke pauze izmedju? Citala sam na forumu da neki lekari ne preporucuju za redom da se radi. Ja se iskreno nadam da mi je uspela ova IUI, ali da otprilike znam sta mogu da ocekujem ako nije? Ja sam imala stimulaciju klomifenom od 2.dc i pregnil, 14.d.c. Da li ne praktikuju vezane IUI kad je stimulisan ciklus? I kolike pauze onda prave? Da li vam je lekar rekao da nemate odnose do vadjenja bete, posle IUI?

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 370
22.10.2012 16:16:15   
ivalina
Željaželjena, ja sam 1. IUI radila u junu, pa septembar pa sada, dakle 2 u kontinuitetu, s tim što sam ja čula da je bolje da se rade za redom, jer imaju kumulativan šansu za uspeh. Dakle, 1 put npr 12%, pa sledeći 24, pa sledeći 36%... E sad, ja nisam ni jednom imala bilo kakvu stimulaciju, niti sam išta pila, tako da ja mogu u beskraj ovako... Moguće da sa klomifenom ili još nekom dodatnom terapijom mora da se pravi pauza.
Mada sa stimulacijom ima više folikula i veća je šansa, a ja imam stalno po jedan, eventualno 2....šta znam....

Mi još ovu u Frontu, onda možda odmorimo mesec-dva pa pokušamo još jednu privatno, a u međuvremenu krećem sa skupljanjem papira za VTO....

(odgovor članu zeljazeljena)
Direktna veza do poruke: 371
22.10.2012 16:17:17   
ivalina

Ps-Niko mi nikada nije skrenuo pažnju na odnose, premda je moja dr inače ćutolog user posted image

Direktna veza do poruke: 372
22.10.2012 20:20:20   
jess021

IZVORNA PORUKA: zeljazeljena

Ivallina, Jess i ostale devojke koje su radile vise IUI, da li ste ih radili za redom, mesec za mesecom ili je bilo neke pauze izmedju? Citala sam na forumu da neki lekari ne preporucuju za redom da se radi. Ja se iskreno nadam da mi je uspela ova IUI, ali da otprilike znam sta mogu da ocekujem ako nije? Ja sam imala stimulaciju klomifenom od 2.dc i pregnil, 14.d.c. Da li ne praktikuju vezane IUI kad je stimulisan ciklus? I kolike pauze onda prave? Da li vam je lekar rekao da nemate odnose do vadjenja bete, posle IUI?

Ja sam radila dve IUI jednu za drugom, oba puta je bio stimulisan ciklus Klomifenom od 2.dc.
Sutra idem kod dr da vidim sta cemo dalje, jer sam obe radila privatno, a ovaj mesec nemam bas para, tako da ni sama ne znam sta da radim.
Mislim da je bolje da se rade jedna za drugom, jer je bolja stimulacija. Npr, ja sam 1. put imala dva folikula, od kojih je jedan bio vodeci, a sledeci put 3 preko 20mm. Bojim se ako budem pravila pauzu da cu sledecu IUI opet imati manje folikula. S druge strane, cula sam da neki dr ne preporucuju jednu za drugom zbog hiperstimulacije.
Sto se tice odnosa, nama je oba puta dr rekla da mozemo imati odnos isti dan, da je to cak i pozeljno. Koliko se secam, mi smo imali redovno odnose i posle IUIuser posted image .
Javljam ujutro sta sam odlucila.

Direktna veza do poruke: 373
23.10.2012 11:58:42   
janabons

IZVORNA PORUKA: ivalina

Margom, dobrodošla!

Ako radiš na privatnoj klinici, onda sve može kako vama odgovrara.

Ja sam radila u Frontu inseminaciju, a pre toga sve analize radila privatno, da bih na kraju saznala da sam sve mogla u državnoj.

Dakle, ako ti nije problem da se bar malo u početku iscimaš po klinikama i dobiješ neki uput, to će ti uštedeti dosta novca i oduzeti prilično vremena. E, sada, kažu i da na državnim klinikama, ukoliko postoji problem sa ostavljanjem uzorka, mogu da pošalju muža da ostavi kod kuće, pa da donese u što kraćem roku. Moj je ostavljao u Frontu za 2 inseminacije (verovatno će i za treću sutra) i baš se smorio. Kaže da je prljavo, al uspeo je user posted image !

U privatnoj je svakako daleko veći komfor što se svega tiče, ali ovo što mi odradimo u Frontu kod iste dr privatno košta 60000-70000 dinara po jednom ciklusu, pa ti vidi....

Meni će verovatno u sledećih par dana raditi 3 IUI, pa bismo posle možda još jednom pokušali privatno kod PApića. Oni su dobri, a cene nisu strašne...

Eto, "čujemo se" user posted image

Ivalina,kako tri iui bez stimulacije,pa kod kog si dr,i ja sam prve dve radila bez stimulacije,na kraju je uspela treca sa stimulacijom.
Mislim da je mnogo bitno da bar jednu od te tri uradis sa stimulacijom?Vidi da ti dr radi jos neku iui sa stimulacijom,to stvarno nije feruser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu ivalina)
Direktna veza do poruke: 374
23.10.2012 12:02:45   
janabons
Jess,bas mi je zaouser posted image Nastavi hrabro i glavu gore,sa svakim postupkom si korak blize svojoj user posted image
Vuuuucem vas sve jakouser posted image
J@n@,Brano, navijam za vas sledeci mesecuser posted image i sve vas user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here