|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
4.12.2012 21:23:03   
nemam nick
Drage moje bazalke, nije me dugo bilo. Iskreno, malo sam nakon vjestice potonula pa se nisam javljala duze vrijeme.
Nadam se da mi imate puno toga lijepog za reci user posted image

babby, draga zelim ti da mi pozelenis user posted image
Bebana17 kao sto kaze daca sve je u njegovim rukama i nikada se ne zna, drzim fige user posted image
Verolina, draga tjeram user posted image i navijam za user posted image
ivekpivek zelim ti da ti ovo bude zadnji mjesec da mjeriz bt a ti ne foliraj i muckaj pa nam smuckaj jednu user posted image Drzim ti fige!
lalojedac navijam draga jako, jako user posted image

Kod mene, za sada, stvari stoje ovako:

user posted image

Graf je, kao sto vidite, lud totalno. Nemam pojma šta se događa.

< Poruku je uredio nemam nick -- 4.12.2012 21:33:08 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2001
4.12.2012 21:25:58   
Verolina
Jos O nije bilo.user posted image
user posted image Mozda ce uskoro.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 2002
4.12.2012 21:29:22   
nemam nick
Jos nista draga Verolina user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2003
4.12.2012 21:34:53   
Verolina
Je l' imas obicno kasne ovulacije?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2004
4.12.2012 21:39:27   
nemam nick
Ovo mi je treci mjesec da mjerim bt. Prvi mjesec ovulacija je bila 14. dan, drugi mjesec 17. dan.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2005
4.12.2012 21:41:59   
lalojedac
hvala nick,i ja navijam za sve vas i neka danasnji praznik nam svima pomogneuser posted image
ja imam neki sekret,ludilo,grudi pocele da bole,stomak kao da cu dobiti,i ne znam,nada uvek postoji ali eto simptomi drugacije kazu,hvala Bogu,bice kako mora biti

Direktna veza do poruke: 2006
4.12.2012 21:45:16   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nemam nick

Ovo mi je treci mjesec da mjerim bt. Prvi mjesec ovulacija je bila 14. dan, drugi mjesec 17. dan.

Dace bog da bude uskoro.user posted image

Direktna veza do poruke: 2007
4.12.2012 21:49:17   
milenatea
tek treci dan merim, jel oko sredine ciklusa da postavim graf? sigurno ce da bude anovulatoran ciklus, dok ne pocenm da se drogiram user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2008
4.12.2012 21:51:43   
Verolina
Huser posted image a ha ha ha ha hauser posted image user posted image
Postavi oko 6dc...

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2009
4.12.2012 21:55:54   
milenatea
hehehehe, mislim na siofor, klomifen i sl...user posted image
ok to je za dva dana. jel ozbiljno? da nije rano meni je konstano ista sada. mogu vam reci da je zanimljivo kad je nesto novo, ali malo opterecuje. nastavljam da merim, ne odustajem.user posted image
Verka, citam, pratim i ucim polako ali sigurno. a za tebe se molim Boguuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2010
4.12.2012 22:05:36   
Verolina
Nije rano. Neke zene imaju rane ovulacijeuser posted image

Direktna veza do poruke: 2011
4.12.2012 22:29:59   
milenatea
sta ja mlatim, meni je danas 6 dc graf

ne mogu da sacuvam sliku jel se vidi vas ili moj? samo mi dozvoljava kao rnr datoteku da sacuvam ne znam zastouser posted image

< Poruku je uredio milenatea -- 4.12.2012 22:30:46 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2012
5.12.2012 7:26:16   
daca77
Verka, gde si?user posted image
Ostale meraciceuser posted image

Direktna veza do poruke: 2013
5.12.2012 8:17:23   
babby
nemam nick pa gde si ti ja navikla da mi pravis drustvo znam nije lako kada stigneuser posted image ali ja na nju gledam kao na novu sansu, daco d.jutro ja i ti poranile gde je tvoj grafic mog evo zasda je dobar ali mi je 29 dc daleko rano mi je bila o. ovog meseca,user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2014
5.12.2012 8:31:06   
daca77
babby, lep graficuser posted image
A i ti imas spotting?
Moj je dosadan...narednih dana cu ga okaciti.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 2015
5.12.2012 8:57:46   
babby
ma imam ....samo nikako user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2016
5.12.2012 8:58:12   
Verolina
Evo ga. Ne znam sta da mislim. Cekam maslacka da mi kaze sto je skocila i da li je skocila dovoljno. Mozda su ovo poslednji trzaji mog zutog telauser posted image
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2017
5.12.2012 9:08:31   
daca77
Verka, meni izgleda bas lepouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2018
5.12.2012 9:24:54   
Maslacak15
Dobro jutro Verka,

U svakom slucaju dobar znak da se vratila u toplije krajeveuser posted image . A to sad dovoljno nedovoljno, mislim da je temperatura u tom smislu stvarno individualna stvar. Tek je 11 dpo. Mozda je najbolji znak taj blagi spotting od juce. U pravom je trenutku otprilike. Mogla bi da testiras recimo prekosutra na 13 dpo user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2019
5.12.2012 9:25:43   
Ed83
Dobro jutroo, meracicee....

Babby i Verka, navijam jako, super vam izgledaju grafovi.... Drzim fige obema... Verka, ono juce je sigurno bila implantacija user posted image  (pu pu, da ne ureknem)....

Moj danasnji graf.... Ja nikako da odem preko 36.8, tako mi bilo i prosli put :)

http://postimage.org/image/rcgnvvzdn/

Ajd' ljubnem vas sve, pa se kuckamo...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2020
5.12.2012 9:27:54   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Dobro jutro Verka,

U svakom slucaju dobar znak da se vratila u toplije krajeveuser posted image . A to sad dovoljno nedovoljno, mislim da je temperatura u tom smislu stvarno individualna stvar. Tek je 11 dpo. Mozda je najbolji znak taj blagi spotting od juce. U pravom je trenutku otprilike. Mogla bi da testiras recimo prekosutra na 13 dpo user posted image

E, Maslacak, problem je sto ja i danas imam taj spoting. U istoj kolicini i velicini. Kao da se odnekud izmigolji razvodnjena tackica krvi. Inace, ja spotinge nemam pre ciklusa. To mi se desava jedino kad imam cistu, a sad je nemam. Bilo kako bilo, videcemo za dva dana.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2021
5.12.2012 9:28:37   
daca77
Ed, lep graficuser posted image
Verka, dobila si strucan odgovor od moje vrsnjakinje...ja navijamuser posted image
Evo mog dosadnog grafa
user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2022
5.12.2012 9:34:08   
Verolina
Ed, fenomenalan graf.user posted image
Daco, stavi kod 5dc da si radila lh traku, da bi ti obelezio O, posto je definitivno bila 6dc.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2023
5.12.2012 9:37:45   
daca77
Verka, ne da se prevariti ff...nece da mi obelezi O i kada to odradimuser posted image
ne veruje miuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 5.12.2012 9:38:06 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2024
5.12.2012 10:10:33   
Verolina
user posted image
Pa dobro. Mi znamo, a on ni ne mora da zna.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here