Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:23:03
|
|
|
|
nemam nick
|
Drage moje bazalke, nije me dugo bilo. Iskreno, malo sam nakon vjestice potonula pa se nisam javljala duze vrijeme. Nadam se da mi imate puno toga lijepog za reci babby, draga zelim ti da mi pozelenis Bebana17 kao sto kaze daca sve je u njegovim rukama i nikada se ne zna, drzim fige Verolina, draga tjeram i navijam za ivekpivek zelim ti da ti ovo bude zadnji mjesec da mjeriz bt a ti ne foliraj i muckaj pa nam smuckaj jednu Drzim ti fige! lalojedac navijam draga jako, jako Kod mene, za sada, stvari stoje ovako: Graf je, kao sto vidite, lud totalno. Nemam pojma šta se događa.
< Poruku je uredio nemam nick -- 4.12.2012 21:33:08 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:25:58
|
|
|
|
Verolina
|
Jos O nije bilo. Mozda ce uskoro.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:29:22
|
|
|
|
nemam nick
|
Jos nista draga Verolina
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:34:53
|
|
|
|
Verolina
|
Je l' imas obicno kasne ovulacije?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:39:27
|
|
|
|
nemam nick
|
Ovo mi je treci mjesec da mjerim bt. Prvi mjesec ovulacija je bila 14. dan, drugi mjesec 17. dan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:41:59
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala nick,i ja navijam za sve vas i neka danasnji praznik nam svima pomogne ja imam neki sekret,ludilo,grudi pocele da bole,stomak kao da cu dobiti,i ne znam,nada uvek postoji ali eto simptomi drugacije kazu,hvala Bogu,bice kako mora biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:45:16
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nemam nick Ovo mi je treci mjesec da mjerim bt. Prvi mjesec ovulacija je bila 14. dan, drugi mjesec 17. dan. Dace bog da bude uskoro.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:49:17
|
|
|
|
milenatea
|
tek treci dan merim, jel oko sredine ciklusa da postavim graf? sigurno ce da bude anovulatoran ciklus, dok ne pocenm da se drogiram
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:51:43
|
|
|
|
Verolina
|
H a ha ha ha ha ha Postavi oko 6dc...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 21:55:54
|
|
|
|
milenatea
|
hehehehe, mislim na siofor, klomifen i sl... ok to je za dva dana. jel ozbiljno? da nije rano meni je konstano ista sada. mogu vam reci da je zanimljivo kad je nesto novo, ali malo opterecuje. nastavljam da merim, ne odustajem. Verka, citam, pratim i ucim polako ali sigurno. a za tebe se molim Bogu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 22:05:36
|
|
|
|
Verolina
|
Nije rano. Neke zene imaju rane ovulacije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 22:29:59
|
|
|
|
milenatea
|
sta ja mlatim, meni je danas 6 dc graf ne mogu da sacuvam sliku jel se vidi vas ili moj? samo mi dozvoljava kao rnr datoteku da sacuvam ne znam zasto
< Poruku je uredio milenatea -- 4.12.2012 22:30:46 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 7:26:16
|
|
|
|
daca77
|
Verka, gde si? Ostale meracice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 8:17:23
|
|
|
|
babby
|
nemam nick pa gde si ti ja navikla da mi pravis drustvo znam nije lako kada stigne ali ja na nju gledam kao na novu sansu, daco d.jutro ja i ti poranile gde je tvoj grafic mog evo zasda je dobar ali mi je 29 dc daleko rano mi je bila o. ovog meseca,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 8:31:06
|
|
|
|
daca77
|
babby, lep grafic A i ti imas spotting? Moj je dosadan...narednih dana cu ga okaciti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 8:57:46
|
|
|
|
babby
|
ma imam ....samo nikako
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 8:58:12
|
|
|
|
Verolina
|
Evo ga. Ne znam sta da mislim. Cekam maslacka da mi kaze sto je skocila i da li je skocila dovoljno. Mozda su ovo poslednji trzaji mog zutog tela
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:08:31
|
|
|
|
daca77
|
Verka, meni izgleda bas lepo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:24:54
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro jutro Verka, U svakom slucaju dobar znak da se vratila u toplije krajeve . A to sad dovoljno nedovoljno, mislim da je temperatura u tom smislu stvarno individualna stvar. Tek je 11 dpo. Mozda je najbolji znak taj blagi spotting od juce. U pravom je trenutku otprilike. Mogla bi da testiras recimo prekosutra na 13 dpo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:25:43
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutroo, meracicee.... Babby i Verka, navijam jako, super vam izgledaju grafovi.... Drzim fige obema... Verka, ono juce je sigurno bila implantacija (pu pu, da ne ureknem).... Moj danasnji graf.... Ja nikako da odem preko 36.8, tako mi bilo i prosli put :) http://postimage.org/image/rcgnvvzdn/ Ajd' ljubnem vas sve, pa se kuckamo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:27:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Dobro jutro Verka, U svakom slucaju dobar znak da se vratila u toplije krajeve . A to sad dovoljno nedovoljno, mislim da je temperatura u tom smislu stvarno individualna stvar. Tek je 11 dpo. Mozda je najbolji znak taj blagi spotting od juce. U pravom je trenutku otprilike. Mogla bi da testiras recimo prekosutra na 13 dpo E, Maslacak, problem je sto ja i danas imam taj spoting. U istoj kolicini i velicini. Kao da se odnekud izmigolji razvodnjena tackica krvi. Inace, ja spotinge nemam pre ciklusa. To mi se desava jedino kad imam cistu, a sad je nemam. Bilo kako bilo, videcemo za dva dana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:28:37
|
|
|
|
daca77
|
Ed, lep grafic Verka, dobila si strucan odgovor od moje vrsnjakinje...ja navijam Evo mog dosadnog grafa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:34:08
|
|
|
|
Verolina
|
Ed, fenomenalan graf. Daco, stavi kod 5dc da si radila lh traku, da bi ti obelezio O, posto je definitivno bila 6dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 9:37:45
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ne da se prevariti ff...nece da mi obelezi O i kada to odradim ne veruje mi
< Poruku je uredio daca77 -- 5.12.2012 9:38:06 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 5.12.2012 10:10:33
|
|
|
|
Verolina
|
Pa dobro. Mi znamo, a on ni ne mora da zna.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?