|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
3.12.2012 9:20:20   
ivekpivek
ok ,mada ja jos nista nekontam user posted image vidit cu da ja i danas mjesam user posted image user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1976
3.12.2012 9:22:01   
Verolina
Shvatices vremenomuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1977
3.12.2012 9:23:25   
ivekpivek
ah dabogda mi ovo bio zadnji mjesec da mjerim pa da mi bude user posted image na putu,i vama svima naravno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1978
3.12.2012 9:58:58   
Verolina
I ja ti to zelimuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1979
4.12.2012 8:02:11   
Verolina
E , pa toliko od mene. Ne znam sta se desilo, ali stavila sam ulozak i cekam. Grudi su prestale da bole. Pitanje je sata kad ce doci. Ocigledno, dok je pregnil davao impulse zuto telo je radilo, cim je pregnil izasao iz organizma ono je prestalo da funkcionise. Pitacu Zokija, naravno. I ovo nije dip. Cak i za to je preveliki pad. Samo ne znam kako se nisam vec probudila u lokvi krvi.user posted image
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1980
4.12.2012 8:03:49   
Cindarella
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1981
4.12.2012 8:05:50   
babby
Verka user posted image neznam sta da kazem ,mozda nije sve gotovo cekaj dok ne stigneuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1982
4.12.2012 8:06:25   
Verolina
Sta cu. Idemo dalje.user posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1983
4.12.2012 8:07:09   
adulence
kao sto kaze tvoj potpis ti si srecna zena i bices to uvek,samo osmeh...

Direktna veza do poruke: 1984
4.12.2012 8:09:51   
Cindarella
Sto kaze baby,sacekaj dok vesticara ne stigne. Ti najbolje znas,ali opet...user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1985
4.12.2012 8:13:33   
daca77
Verka, user posted image ...a mozda skoci sutra?user posted image
Mene je nocas tako boleo stomak, kao da user posted image dolazi, ali T je malo skocila. Definitivno mi ovaj probudjen jajnik pravi smetnje.
user posted image

Direktna veza do poruke: 1986
4.12.2012 8:20:49   
Verolina
Ma krenuo je i blagi spoting . To je to.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1987
4.12.2012 8:21:26   
daca77
E bas bez vezeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1988
4.12.2012 8:33:29   
Verolina
Sad sam pregledala fertiliti. Ima takvih dipova, cak i vecih. I kao veciti optimista, trebalo bih sad da kazem da nada umire poslednja i da je ovo implantacioni dip i implantacioni spotig. Ha ha ha...Sto da ne. Dok se polje ne zacrveni ostaje vera u breguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1989
4.12.2012 8:36:43   
daca77
Наравно, Веркаuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1990
4.12.2012 8:50:11   
babby
svi mi znamo kako je tesko boriti se sa ovim problemom i znamo sta znaci biti pozitivan cak i kada je to jako tesko sreca pa bar ovde imamo jedna drugu,a kod mene klasika za 9dpouser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1991
4.12.2012 9:39:09   
daca77
babby, navijam da ovaj graf uskoro pozeleniuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1992
4.12.2012 9:43:16   
Verolina
Ma da. Samo pozitivno.
Babby, super je graf. Dja mi seuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1993
4.12.2012 9:43:38   
Bebana17
user posted image

Od ovog meseca ne očekujem ništa, osim da user posted image dodje. Moje zuto telo očito ne proizvodi progesteron. Mozda ni nemam zuto telo. Nema meni deteta bez pomoci savremene medicine, a na to cu se načekati sa obzirom na redove koji postoje u čekanju na vto. Ali, glavu gore, biće bolje, za sve nas....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1994
4.12.2012 9:47:46   
daca77
Bebana, nemoj i tebi da dodjem i user posted image
Nikad se ne zna...sve je u Bozijim rukama.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1995
4.12.2012 10:02:15   
milenatea
Verka, ne razunem se u bazalnu ali cekaj i bez pesimizma. dok ne stigne ima nade. daj Boze da ne dodje. uvek postoje izuzeci i odstupanja od svega. meni je dva dana 36,2 a prvi dan merenja 36,3. okacicu jos za koji dan graf.
kiss svim drugaricama.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1996
4.12.2012 20:15:12   
Maslacak15

user posted image Verka sta da ti kazem- sve si sama rekla. To i ja mislim da se desilo. Pregnil je drzao zuto telo i kad je on otisao iz cirkulacije ono je brzo atrofiralo. S obzirom na tvoju predistoriju i pribojavala sam se neceg slicnog. Iako je pad bas dramatican. Pa bila si pre tri cetiri dana na ultrazvuku? Ali bas zato mislim vise nego pre, da treba probati agresivno utrogestan. Kakvo god bilo zuto telo, ako lepo izgleda tim pre. Trazi da probate bar ciklus dva, nemas bas nista da izgubis. Mozda sve kao i u ovom (pregnil itd)+ utrogestan. I to najmanje 2x200mg na primer. Reci Zokiju dosta je eksperimentisao sa da moze i da ti ispuni tu zelju. Hajde nemoj da me sekiras, 2/3 forumasica i trudnih i netrudnih je high na utrogestanu a jedina koju ja vidim da ima jasnu potrebu da ga proba oklevauser posted image . Nemoj da klones Verka, resenje je na dohvat rukeuser posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1997
4.12.2012 20:38:39   
Verolina
Stvarno ne znam.user posted image
Inace (ajde da se malo drzimo za slamku), postoji li nada da je to onaj sekundarni estrogenski izliv koji obara T? Pitam te, posto je ta braon tackica jutros bila pracena eggom. Ne zameri mi, protivrecim i samoj sebi, ali meni je prosto nemoguce da pored onakvog zutog tela dozivim ovakav fijasko. Bas mi je krivouser posted image . I ako T sutra skoci, je l' to znaci da mom zutom telu nije kraj ili ipak jeste bez obzira na sve.
Sad zvucim kao devocica koja ne da lutkuuser posted image Ni ja ne dam zuto telo [sm=smiley36.gif

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1998
4.12.2012 20:52:20   
Maslacak15
Znas kako sve je moguce, Kao sto si i sama rekla, dok ne prokrvaris sve je u igri. Ali temperatura bi trebalo sutra da skoci. Drzim fige za taj scenariouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1999
4.12.2012 20:55:34   
Verolina
Postacu (s obzirom na grafove) pravi Pedro Almodovar za bazalnuuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here