Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:20:20
|
|
|
|
ivekpivek
|
ok ,mada ja jos nista nekontam vidit cu da ja i danas mjesam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:22:01
|
|
|
|
Verolina
|
Shvatices vremenom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:23:25
|
|
|
|
ivekpivek
|
ah dabogda mi ovo bio zadnji mjesec da mjerim pa da mi bude na putu,i vama svima naravno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:58:58
|
|
|
|
Verolina
|
I ja ti to zelim
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:02:11
|
|
|
|
Verolina
|
E , pa toliko od mene. Ne znam sta se desilo, ali stavila sam ulozak i cekam. Grudi su prestale da bole. Pitanje je sata kad ce doci. Ocigledno, dok je pregnil davao impulse zuto telo je radilo, cim je pregnil izasao iz organizma ono je prestalo da funkcionise. Pitacu Zokija, naravno. I ovo nije dip. Cak i za to je preveliki pad. Samo ne znam kako se nisam vec probudila u lokvi krvi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:03:49
|
|
|
|
Cindarella
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:05:50
|
|
|
|
babby
|
Verka neznam sta da kazem ,mozda nije sve gotovo cekaj dok ne stigne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:06:25
|
|
|
|
Verolina
|
Sta cu. Idemo dalje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:07:09
|
|
|
|
adulence
|
kao sto kaze tvoj potpis ti si srecna zena i bices to uvek,samo osmeh...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:09:51
|
|
|
|
Cindarella
|
Sto kaze baby,sacekaj dok vesticara ne stigne. Ti najbolje znas,ali opet...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:13:33
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ...a mozda skoci sutra? Mene je nocas tako boleo stomak, kao da dolazi, ali T je malo skocila. Definitivno mi ovaj probudjen jajnik pravi smetnje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:20:49
|
|
|
|
Verolina
|
Ma krenuo je i blagi spoting . To je to.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:21:26
|
|
|
|
daca77
|
E bas bez veze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:33:29
|
|
|
|
Verolina
|
Sad sam pregledala fertiliti. Ima takvih dipova, cak i vecih. I kao veciti optimista, trebalo bih sad da kazem da nada umire poslednja i da je ovo implantacioni dip i implantacioni spotig. Ha ha ha...Sto da ne. Dok se polje ne zacrveni ostaje vera u breg
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:36:43
|
|
|
|
daca77
|
Наравно, Верка
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 8:50:11
|
|
|
|
babby
|
svi mi znamo kako je tesko boriti se sa ovim problemom i znamo sta znaci biti pozitivan cak i kada je to jako tesko sreca pa bar ovde imamo jedna drugu,a kod mene klasika za 9dpo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 9:39:09
|
|
|
|
daca77
|
babby, navijam da ovaj graf uskoro pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 9:43:16
|
|
|
|
Verolina
|
Ma da. Samo pozitivno. Babby, super je graf. Dja mi se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 9:43:38
|
|
|
|
Bebana17
|
Od ovog meseca ne očekujem ništa, osim da dodje. Moje zuto telo očito ne proizvodi progesteron. Mozda ni nemam zuto telo. Nema meni deteta bez pomoci savremene medicine, a na to cu se načekati sa obzirom na redove koji postoje u čekanju na vto. Ali, glavu gore, biće bolje, za sve nas....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 9:47:46
|
|
|
|
daca77
|
Bebana, nemoj i tebi da dodjem i Nikad se ne zna...sve je u Bozijim rukama.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 10:02:15
|
|
|
|
milenatea
|
Verka, ne razunem se u bazalnu ali cekaj i bez pesimizma. dok ne stigne ima nade. daj Boze da ne dodje. uvek postoje izuzeci i odstupanja od svega. meni je dva dana 36,2 a prvi dan merenja 36,3. okacicu jos za koji dan graf. kiss svim drugaricama.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 20:15:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Verka sta da ti kazem- sve si sama rekla. To i ja mislim da se desilo. Pregnil je drzao zuto telo i kad je on otisao iz cirkulacije ono je brzo atrofiralo. S obzirom na tvoju predistoriju i pribojavala sam se neceg slicnog. Iako je pad bas dramatican. Pa bila si pre tri cetiri dana na ultrazvuku? Ali bas zato mislim vise nego pre, da treba probati agresivno utrogestan. Kakvo god bilo zuto telo, ako lepo izgleda tim pre. Trazi da probate bar ciklus dva, nemas bas nista da izgubis. Mozda sve kao i u ovom (pregnil itd)+ utrogestan. I to najmanje 2x200mg na primer. Reci Zokiju dosta je eksperimentisao sa da moze i da ti ispuni tu zelju. Hajde nemoj da me sekiras, 2/3 forumasica i trudnih i netrudnih je high na utrogestanu a jedina koju ja vidim da ima jasnu potrebu da ga proba okleva . Nemoj da klones Verka, resenje je na dohvat ruke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 20:38:39
|
|
|
|
Verolina
|
Stvarno ne znam. Inace (ajde da se malo drzimo za slamku), postoji li nada da je to onaj sekundarni estrogenski izliv koji obara T? Pitam te, posto je ta braon tackica jutros bila pracena eggom. Ne zameri mi, protivrecim i samoj sebi, ali meni je prosto nemoguce da pored onakvog zutog tela dozivim ovakav fijasko. Bas mi je krivo . I ako T sutra skoci, je l' to znaci da mom zutom telu nije kraj ili ipak jeste bez obzira na sve. Sad zvucim kao devocica koja ne da lutku Ni ja ne dam zuto telo [sm=smiley36.gif
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 20:52:20
|
|
|
|
Maslacak15
|
Znas kako sve je moguce, Kao sto si i sama rekla, dok ne prokrvaris sve je u igri. Ali temperatura bi trebalo sutra da skoci. Drzim fige za taj scenario
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.12.2012 20:55:34
|
|
|
|
Verolina
|
Postacu (s obzirom na grafove) pravi Pedro Almodovar za bazalnu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?