|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
1.12.2012 17:31:00   
Jole84
Cakanavaspitačice dobrodošla user posted image
evo mog grafa,ovo će mi biti zadnji negativan user posted image user posted image To je naredba! user posted image
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1926
1.12.2012 17:43:24   
Verolina
Sto poslednji negativan, ovo je sjaaaaaaajan grafuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1927
1.12.2012 17:43:27   
cakanavaspitacica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Cakanavaspitačice dobrodošla user posted image
evo mog grafa,ovo će mi biti zadnji negativan user posted image user posted image To je naredba! user posted image
user posted image

Hvala! Drzim ti fige! user posted image
Sta mislis o mom grafu? Malo sam zbunjena. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1928
1.12.2012 17:45:23   
Verolina
Cakana, kucala sam ti poruku , pa me izbacilo.
Ovako, ako ti sutra temperatura ne padne drasticno, mozes odmah da uradis test. Navijam da bude pozitivan.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu cakanavaspitacica)
Direktna veza do poruke: 1929
1.12.2012 17:47:18   
Jole84
Verkić zato što se uzdam u sledeći,oću devicu user posted image Šalim se,samo čekam vešticu i merim radi reda.Mm me zeza pošto sam tako nezainteresovana za ovaj mesec,da možda bude "neželjena" beba user posted image

Vaspitačice a jesi li radila nešto od analiza? Zašto ti je ovoliko duga lutealna faza? A bogami i kasna ovulacija.

Direktna veza do poruke: 1930
1.12.2012 17:52:18   
cakanavaspitacica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Vaspitačice a jesi li radila nešto od analiza? Zašto ti je ovoliko duga lutealna faza? A bogami i kasna ovulacija.

Imam PCOS. Ovo je prvi put da merim bazalnu temperaturu. Zanimalo me imam li uopste ovulaciju. Jer sam vec skroz bila razocarana. Doktorica mi rekla da uradim hormonalni status treceg dana ciklusa, ali sve se nadam da necu morati. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1931
1.12.2012 17:54:05   
Jole84
Držim palčeve da bude pozitivan testić user posted image
ako ne,onda sledećeg 3 dc uradi hormone,to ti je jedna od osnovnih analiza. Pridruži nam se i na ostalim temama user posted image

Direktna veza do poruke: 1932
1.12.2012 17:56:50   
Verolina
Cakana, niko ti od nas na osnovu grafa ne moze sa sigurnoscu reci da li si imala ovulaciju ili nisi. Ako se sumnja na PCOS, najbolje bi ti zaista bilo da uradis hormonalni status, kao i OGTT test sa insulinemijama, jer je insulinska rezistencija cest pratilac PCOS sindroma. Kad to sve uradis, onda ces mozda sa nekim lekicem iz grupe metformina doci do kvalitetne ovulacije koja bi rezultovala bebom.
Ipak, ja navijam da nas ti sutra nekim lepim testom obradujes.

Direktna veza do poruke: 1933
1.12.2012 18:03:27   
cakanavaspitacica

IZVORNA PORUKA: Verolina

Cakana, kucala sam ti poruku , pa me izbacilo.
Ovako, ako ti sutra temperatura ne padne drasticno, mozes odmah da uradis test. Navijam da bude pozitivan.

Hvala! :-D

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1934
1.12.2012 21:20:38   
Bebana17
Cakanavaspitačice, Nitrogirl vreme je za testove, zato sutra ujutru hoću dobre vesti da vidim ovde!
Jole, mozda nas i ti iznenadis, tvoj grafic je bas lep, nista se ne zna dok temperatura ne padne!
Lalo, ovulacija je bila 16 dc i pokrivena je, sad ostaje da sačekaš da vidiš sta ste uradili.

Navijam za sve vas!

Direktna veza do poruke: 1935
1.12.2012 21:39:59   
lalojedac
bebanauser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1936
2.12.2012 9:02:48   
daca77
Ko treba da nas obraduje zelenim graficima?user posted image
Moj izgleda ovakouser posted image ...dosadno, ali zbog Veroline ga kacim kako bi mi rekla da li ima progesterona, ciste itd.user posted image
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1937
2.12.2012 9:06:26   
milenatea
pomagajte, izbacuje mi gresku kada upisujem temp. idem na podesavanja podesim na celzijus i opet nece user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1938
2.12.2012 9:15:23   
daca77
Draga, meni se to samo par puta desilo...ali, kada se izlogujem i ponovo vratim, sve je ok.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1939
2.12.2012 9:16:04   
Verolina
Kako ti izbacuje gresku? Poslacu Meisje danas da ti sve objasni, ona je strucnjak za to. Ti samo zapamti svoju T.
Daco, bilo je ovulacije, ali spoting? Opet?user posted image
Evo i mog.
user posted image

Direktna veza do poruke: 1940
2.12.2012 9:21:03   
milenatea
ok dusice moje, evo sada cu se izlogovati. trebace mi malo vremena dok udjem u stosuuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1941
2.12.2012 9:22:37   
daca77
Verka, prelep graficuser posted image ...navijam da pozeleniuser posted image
Spotting je bio samo 5.i 7dc, vise ga nema...pu pu daleko od mene. Bas sam se bila napatila u proslom ciklusu.
O kvalitetu O i dalje je rano govoriti, jel da? Sta kaze tvoje iskustvo, tj.Zokijevo?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1942
2.12.2012 9:25:02   
Verolina
A, pa ne zna Zoki da ja merim bazalnu. On ima druge metode.
Jos je rano. Mada ja mislim da ti imas ovulacije, ali nesto skripi.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1943
2.12.2012 9:26:17   
milenatea
hoceeeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1944
2.12.2012 9:26:53   
daca77
Samo ne znamo sta je u pitanjuuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1945
2.12.2012 9:28:18   
Verolina
Idi kod Zokija. On ce ti reci sta je u pitanju.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1946
2.12.2012 9:32:25   
daca77
Definitivno cu morati da ga posetim...ali posto je nekoliko stotina km udaljen od mene, kad uzmem god.odmor, poseticu ga.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1947
2.12.2012 9:39:31   
Cindarella
Verka,meni ovo mirise na Novogodisnje iznenadjence!user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1948
2.12.2012 10:00:14   
Verolina
Cind, bilo bi zaista lepo da bude takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1949
2.12.2012 10:11:32   
Cindarella
Ne sumnjam ja u tebe,a ni u svoj san! 'ajde,cekam te ja.user posted image Sve vas cekam.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here