Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 9:52:24
|
|
|
|
babby
|
ma ima ga jako malo samo prilikom brisanja na papiru braonkasto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 10:55:58
|
|
|
|
Verolina
|
Nije bitno koliko ga ima. Imas neko blago krvarenje kome se mora ispitati uzrok.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:03:16
|
|
|
|
lalojedac
|
slazem se sa verolinom babby,bolje proveri... evo mog grafica,sta mislite da li ima malo nade da smo uboli?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:07:13
|
|
|
|
Verolina
|
Cekaj, tebi su LH trake bile pozitivne desetog i dvanaestog dana ciklusa? Nema sanse da ti je O bila 16dc. pazi, od naglog porasta LH hormona do ovulacije protekne u najekstremnijim slucajevima 72 sata. Ne moze nikako da bude teoretski vise od toga. najcesce se O desi 24-28h posle porasta LH. tako da je tebi najverovatnije bila (ako je bila) 12dc. zasto ne izvadis progesteron. Vrlo je lako, i znaces na cemu si.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:11:07
|
|
|
|
milenatea
|
ubedile ste me ne spavam sa otvorenim ustima , tako da cu meriti ali ne mogu u isto vreme, to bi me dokrajcilo, velika sam spavalica. od ujutru pocinjem. hvala Jole,Verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:14:20
|
|
|
|
Verolina
|
Koji ti je dc? Pocinjes ili od prvog dana ciklusa ili od kraja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:24:38
|
|
|
|
lalojedac
|
od kud znam verka,tako mi je obelezio ff...nista na 28 dc radim test i to je to,nema neke mudrosti. Necu raditi nijedan test pre toga jer mi je vise dosta svih tih papira i plocica.I ja sam ubedjena da je bila 12 dc ali ff kaze nije...tad mi je ona T crta bila tamno bordo kao i C crta,a odmah sutradan svetla i tako par dana i sad ih nemam vise ali i T kaze da je bila...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:42:55
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, slazem se sa Verkom i njenom teorijom... Evo mog grafa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:43:58
|
|
|
|
lalojedac
|
sta sad mislite da nije bilo O ili zbunile ste me
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 11:47:33
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, ako je O bilo, to je onda 12 dc...ako si u prilici, mozes danas izvaditi progesteron i znati na cemu si.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 12:17:40
|
|
|
|
lalojedac
|
ako pomenem muzu jos jedno ispitivanje ima da me se odrekne,dala sam mu obecanje da cu se bar u postu opustiti i prepustiti,da necu pominjati bebu,ovulaciju,betu i sve redom...da ostavim sve u Bozjim rukama i cekam. Tako da necu raditi nista,htela sam samo da znam da li je O bila pre pocetka posta,da znam kako sad da se ponasam,tj. da li da pocnem sa fitnesom,iskreno.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 12:56:47
|
|
|
|
milenatea
|
danas mi je 3dc.mogu od sutra IZVORNA PORUKA: Verolina Koji ti je dc? Pocinjes ili od prvog dana ciklusa ili od kraja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 13:34:25
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Verka, Baby lepo napredujete Evo mog od jutros.... Pitanje: Ako je O bila kasnije da li DPO traje duze? Na 16dpo mi uvijek padne T i istog dana dodje vjestica, zadnjih 9 mjeseci je tako, od kad pratim T. Ovo je prvi put da mi je skocila na 16dpo ali.....strah me da se ponadam Jod jedna stvar mi je jako cudna, kad dubokoo udahnem cujem grgutanje u stomaku , znate ono kao da mi je stomak pun tecnosti, ako me razumijete, da li je to ipak znak
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 13:34:32
|
|
|
|
daca77
|
Trenutna T je 37,25C. Definitivno je druga faza ciklusa Nitrogirl, DPO je uvek isti, tj.priblizno isti. Navijam da ti ovaj graf pozeleni
< Poruku je uredio daca77 -- 1.12.2012 13:36:09 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 13:45:17
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Verka , radila sam progesteron, bio je 14ng/ml, cini mi se 7 ili 8 dan dpo, tako da sam sigurna da je bila. Txs na savjetu, moj dragi dr se nije sjetio ovo da pomene kao opciju, iako imam jasnih problema da utvrdim da li sam i kad imala O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 13:47:01
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Hvala Daco, nadam se i ja....moram bar malcice :-)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 13:59:34
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Nitrogirl Pitanje: Ako je O bila kasnije da li DPO traje duze? Na 16dpo mi uvijek padne T i istog dana dodje vjestica, zadnjih 9 mjeseci je tako, od kad pratim T. Ovo je prvi put da mi je skocila na 16dpo ali.....strah me da se ponadam Tako je. DPO ti je uvek 12-14 dana u proseku od momenta ovulacije. Po progesteronu si imala lepu ovulaciju. Milenatea, mozes sutra slobodno da pocnes sa merenjem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 14:00:51
|
|
|
|
Verolina
|
Nitro, sto ne uradis testic?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 14:10:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
Nitro i ja mislim da je vreme za testic Navijamo... Lalo kako bre LH stapic pozitivan 21. og. Pa jesmo rekli da se ne vazi jer si slikala test posle par dana? A i taj 23. eg je bio negativan. Rekla sam ti da je onaj poslednji (25.og 26, og najblizi pozitivnom) . Ne mogu da nadjem sad na kom topiku smo pricale ali postavila si slike. Samo zbunjujes Verolinu hihihi. Na osnovu temperature jasno je da O nije bila pre 16 og dana ciklusa, nema sanse ni dana pre. Znaci ne treba da radis test pre 32. dana, na 14 dpo. Lepo ste pokrili x icima vidim. Pozdravljam te
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 14:20:00
|
|
|
|
Maslacak15
|
I kao pojasnjenje, Lalo, misle da nije bilo O, tj nije im jasno kad je bilo jer su se zbunile posto si tako rano upisale pozitivne LH stapice skok temperature je usledio tek posle cetiri pet dana. Ali stapici nisu bili tako rano pozitivni, ja sam ih videla, barem ne ti sto si pokazala na slici A ovulacije je bilo sigurno, tj najverovatnije posle 16 dana ciklusa. Temperatura je krenula lepo da raste, verujem da ce tako da se nastavi. Navijam da se lepo iznenadis jos u 2012. oj :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 14:31:28
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, a meni ostaje iznenadjenje u 2013.god.?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 15:21:54
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala maslacak i svima! dace Bog! znaci iako je x pre O ipak ima nade?! joj,divno,nista cekam taj 32dc pa radim test,vuci maslacak molim te!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 17:20:53
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Vaspitacice, taj graf koji imas u Fertiliti frendu sacuvas kao sliku na kompjuteru. Onda ides na dodaj.rs, pa u opciji browse preuzmes sliku sa kompjutera, kliknes na dodaj i onda iskopiras link gde pise kod za forum i zalepis ga ovde. To je sve. Dobrodosla draga Evo mog grafa. Lepo je videti i ovu T koju nisam imala preko godinu dana. Nisam mogla sa tog sajta jer IP adresa mi pripada inostranstvu. Ali evo nasla sam drugi sajt za dodavanje slika. Nadam se da cu sad uspeti da pokazem svoj graf i zatrazim misljenje. http://upload.slike.com/slike/pb37n.png
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 17:25:56
|
|
|
|
Verolina
|
Moram prvo da te pitam je l' imas obicno tako duge cikluse?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 17:28:55
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Moram prvo da te pitam je l' imas obicno tako duge cikluse? Uglavnom da. U proseku mi ciklus traje od 34-42 dana. Mada tokom ove godine sam dobijala ponekad i na oko 30 dana.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?