Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.11.2012 15:45:34
|
|
|
|
Sonreir
|
Nitro, hvala ti mila, valjda je normalno da poneki ciklus i poludi Svidja mi se taj pad koji si imala 31dc, moze biti da je implantacija Navijam jako Ja merim temp, ali ovaj prvi deo ciklusa i nece biti bas najrealnija jer spremam ispite za sledecu nedelju pa ucim i danju i nocu, manje spavam, ali nema veze, ionako mi je vaznija druga polovina ciklusa U akciju sam krenula, pa cu svaki drugi dan X za svaki slucaj da ne omasim O, jer mi mozda ne bude validna temp ali ni to nema veze. Kad god bude O bice pokrivena
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 28.11.2012 18:35:38
|
|
|
|
babby
|
Son pogledaj ovaj graf sa f.f. koje su t. a pozitivan je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 7:53:30
|
|
|
|
babby
|
a evo mog ,od jutros mi t .otisla u podrum i izbrisao je o. koju je obelezio 12 dan sta mislite
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 7:55:31
|
|
|
|
daca77
|
babby, mozda je O danas?! Baci se na muckanje i sve lepo pokrij.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 8:01:42
|
|
|
|
babby
|
hm ko bi ga znao a moracu i danas da udaram x
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 8:03:55
|
|
|
|
daca77
|
Sto se mora, nije tesko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 8:05:46
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, meracicee Evo ga moj graf od danas.... http://postimage.org/image/suf970njp/ Ko po obicaju, nemam puno vremena, na poslu sam, ali potrudicu se na vikend sve da vas procitam.... Navijam za svaku kojoj se (ne) blizi termin za M, da Bog da nas sve zaobisla za jedno 9 meseci... Ljuubac
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 8:15:31
|
|
|
|
daca77
|
Ed83, odlican graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 11:20:06
|
|
|
|
Jole84
|
Ed,Baby,Verka,Nitro,Lalo,Daco,Sani
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 11:59:07
|
|
|
|
Nitrogirl
|
za sve vrijedne bazalke :-) Evo i danasnjeg...klasika, dpo mi je uvijek 16 dana, danas je 14, ocekujem prekosjutra naglo da padne i eto vjestice, simptomi vec svi tu...grudi ne mogu da pipnemm od bola, osjecam se kao balon, naduta, krsta boluckaju.....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 13:31:50
|
|
|
|
milenatea
|
razmisljam da krenem da merim. mrzi me i nemam vremena da citam sve, jel moram striktno u isto vreme jer ne ustajem uvek u isto vreme? toplomer se stavlja u usta , jel da? i kada da krenem da merim, danas mi je prvi dan ciklusa?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 29.11.2012 13:55:38
|
|
|
|
lalojedac
|
evo me...znaci ako se T odrzi ili jos skoci,O je bila i uboli smo je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.11.2012 8:25:15
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, navijam da ste uboli O Meni je skok opet poranio kao i u proslom ciklusu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.11.2012 11:27:41
|
|
|
|
lalojedac
|
nista daco,T je pala ali navijam za tebe da ovaj put bude dobitni...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.11.2012 12:12:44
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: milenatea razmisljam da krenem da merim. mrzi me i nemam vremena da citam sve, jel moram striktno u isto vreme jer ne ustajem uvek u isto vreme? toplomer se stavlja u usta , jel da? i kada da krenem da merim, danas mi je prvi dan ciklusa? Milenice kreni,ovo je super metoda da upoznaš svoje cikluse Meriš svako jutro u isto vreme,dok si još u krevetu,toplomer pod jezik,kreni od prvog dana ciklusa.Možeš ti i da nastaviš da spavaš,ali bitno da je u isto vreme i bez ustajanja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.11.2012 20:12:35
|
|
|
|
lalojedac
|
cakanavaspitacica ne kapiram...kad odem na link izbacuje mi moj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 30.11.2012 21:14:03
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 7:22:42
|
|
|
|
cakanavaspitacica
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac cakanavaspitacica ne kapiram...kad odem na link izbacuje mi moj graf Ups, onda nisam dobro ubacila svoju tabelu. Sorry! Mozes li mi objasniti kako se to radi? Hvala unapred!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 7:32:03
|
|
|
|
Verolina
|
Vaspitacice, taj graf koji imas u Fertiliti frendu sacuvas kao sliku na kompjuteru. Onda ides na dodaj.rs, pa u opciji browse preuzmes sliku sa kompjutera, kliknes na dodaj i onda iskopiras link gde pise kod za forum i zalepis ga ovde. To je sve. Dobrodosla draga Evo mog grafa. Lepo je videti i ovu T koju nisam imala preko godinu dana.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 7:33:14
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea razmisljam da krenem da merim. mrzi me i nemam vremena da citam sve, jel moram striktno u isto vreme jer ne ustajem uvek u isto vreme? toplomer se stavlja u usta , jel da? i kada da krenem da merim, danas mi je prvi dan ciklusa? Veruj mi da ne moras da ustajes u isto vreme. Veci ti je problem ako spavas sa otvorenim ustima, nego ako ustajes u razlicito vreme.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 9:10:53
|
|
|
|
babby
|
Verka za graf a evo mog od jutros
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 9:16:31
|
|
|
|
Verolina
|
Kakve ti to spotinge imas? Si bila kod lekara?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 9:26:41
|
|
|
|
babby
|
nisam bila jos cekam platu pa idem ,mozda posto sam pocela da pijem femisan a kapi ima oko 2 nedelje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 1.12.2012 9:28:07
|
|
|
|
Verolina
|
Idi obavezno. Hoce to od disbalansa hormona.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?