|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
27.11.2012 9:13:39   
Verolina
Son, mozda si prehladjena. A cak i da nisi, desava se. Ne zavisi nasa T samo od progesterona, vec i od niza drugih stvari.
Meni je zabelezio ovulaciju.
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1851
27.11.2012 9:18:03   
Sonreir
Nisam prehladjena sigurno, pitala sam to samo zato sto mi je temp tokom tih dana uvek dosta niza, pa sam mislila da mozda ima razloga zbog kojeg temp ne pada. Poklapaju ti se dr-ove i FF-ova O user posted image Sad ja navijam narednih 2 nedelje za tebe a ti uzivaj i ponasaj se trudno user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1852
27.11.2012 9:42:39   
Verolina
user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1853
27.11.2012 10:11:45   
daca77
Verka, user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1854
27.11.2012 11:13:52   
lalojedac
evo i mene,i potrebna mi je pomoc...kad mi je bila O????user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1855
27.11.2012 11:17:28   
lalojedac
ovo su od 21 pa na ovamo a ovo je sinocni test...a inace ovaj od 21.11 sam slikala tek jutros tako da je malo ispario ali tad je bio jasan...medjutim odmah sutradan negativan,e sad se opet pojacava lh...user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1856
27.11.2012 11:33:41   
Verolina
Lalo, po grafu ti nisi imala ovulaciju ili si je imala, a ona je bila nekvalitetna. Medjutim, graf ume da pogresi, tako da bi najbolje bilo da za 4 dana uradis progesteron i videces tacno da li je bilo ili je izostala. LH trake nisu pokazatelji da li je O bilo. One samo pokazuju porast LH hormona bez obzira da li se O desila ili nije. Najpouzdanije ti je da izvadis progesteron. Ako se ovulacija desila, desila se 23. novembra.

Direktna veza do poruke: 1857
27.11.2012 11:51:27   
Meisje
Verka,verovatno i sama vidis,po grafu bas leeeepa Ouser posted image
Lalo samo ti muckaj redovno kad tako nisi sigurna kad je O i nema omasaja!

< Poruku je uredio Meisje -- 27.11.2012 11:52:24 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1858
27.11.2012 11:53:23   
Verolina
I meni se cini Mei. Jos samo Zoki da potvrdi, pa da pocnem sa progesteronom.user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1859
27.11.2012 12:08:24   
daca77
Verka, a kad ides kod Zokija?user posted image
Lalo, samo udaraj xuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1860
27.11.2012 12:09:52   
Verolina
U petak vece idem.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1861
27.11.2012 12:11:23   
daca77
Cekam lepe vesti, od tebeuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1862
27.11.2012 12:30:19   
lalojedac
pa problem je sto nema vise x jer pocinje post sutra,tako da je to to,do Bozica...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1863
27.11.2012 13:19:46   
Sonreir
Koja bese od vas bazalki je imala povisenu temp i kada je dobila M? Baby ili ko? Nemam vremena da trazim, a interesuje me user posted image Kako onda izgleda temp u lutealnoj fazi ako je sada 36,7-36,8? Da li ta povisena temp moze biti zbog nekog poremecaja hormona ili zbog neke ciste?

Direktna veza do poruke: 1864
27.11.2012 13:39:11   
babby
Son ja sam imala povisenu t. ali nije cista meni ona padne nekada na taj dan a nekad pasle 2-3 dan,a u lutealnoj fazi je normalna evo trenutno kako jeuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1865
27.11.2012 14:34:13   
Sonreir
Meni je 4dc a temp jos nije redovno pala, mericu i dalje pa ce valjda pasti user posted image Za sada ti lepo ide i temp i X user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1866
27.11.2012 19:32:28   
Maslacak15
Sonreir dragaa,

Ja bih rekla da to nije nista dramaticno, ne mora da znaci da je u pitanju bilo kakav poremecaj. Bila ti je jako jako visoka u lutealnoj fazi, mozda ti stitna trenutno radi punom parom. Mislim da ce pasti. Hladjenje dodatno u folikularnoj fazi, sledi kad krene estrogen da raste znaci od 5 og 6 og da ciklusa bi trebalo da bude ispod 36,5 ( pretpostavljam) i da ostane niska do ovulacije. Ja sam imala i ciklusa gde padne sa dolaskom m na 36,2 i takvih de je postepeno padala na 36,6 i slicno dok traje vestica. Prati pa ces videti.
Lalo O sigurno nije bila do danas. Ovaj poslednji deluje najubedljivije. OD juce. Taj prvi od 21. og zaboravi i ostavi se sporta slikanja stapica (cak i LH) vise od par sati posle radjenja testa. A narocito par dana! Nisu pravljeni da bi stajali.... JA mislim da je pozitivan test prilicno siguran znak ovulacije , osim kod zena koje imaju PCOS i povisen nivo bazalnog LH. Ali ti za sada nemas ni jedan nedvosmisleno pozitivan test. OVaj jucerasnji je blizu, linije su slicnog inteziteta, tesko je oceniti. Testiraj i sutra i nastavi sa pracenjem temperature.user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1867
27.11.2012 21:30:33   
Sonreir
Hvala Maslacak, pa ja ne znam sta bismo svi bez tebe user posted image Mazi stomak umesto svih nas user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1868
27.11.2012 22:34:40   
lalojedac
hvala maslacak...znas kad nesto jako zelis a imas pored toga trista problema i uslova pa ne znas sta ces vise,pa eto pocnes i da slikasuser posted image ne znam,samo sam imala jaku zelju da mi O bude pre posta,da zatrudnim i ne moram na vto,eto rekla sam to i glasno i sad mi je lakse...sta je tu je,muckanja nema do Bozica a do tad ko zna kako ce biti,mozda se odradi i vto,jos 2 nedelje pa idemo za Le...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1869
28.11.2012 8:54:16   
Zell
Daco, Verka, Son, Lalo, Mejsije, Babby i ostale meracice navijam user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1870
28.11.2012 9:55:00   
Nitrogirl
Son, ovo je moj chart od avgusta, isto mi se desilo, nijesam uspjela dobiti objasnjenje.....cista nije sugurno, jer mi je na pregledu bilo sve ok ali nijesam radila hormone, mozda je tu caka.....

user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1871
28.11.2012 10:07:04   
Nitrogirl
A evo ga i moj danasnji....

user posted image

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1872
28.11.2012 14:47:07   
lalojedac
user posted image

sta mislite???

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1873
28.11.2012 14:52:00   
maca821
Ako i sutra nastavi da rastze onda je verovatno bila O na 16dc.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

Direktna veza do poruke: 1874
28.11.2012 15:11:35   
lalojedac
hvala maco,ja sam bila ubedjena da je bila 12 dc,medjutim nijeuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here