|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
24.11.2012 13:50:54   
Meisje
Son kako to,stvarno nemoguceuser posted image ipak je zlatno pravilo dok ne zakasni vestica nistauser posted image
Daco,Verkauser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1826
24.11.2012 14:00:09   
daca77
Mei, spremi se za naredni mesec da nas sve odavde izvucesuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1827
24.11.2012 14:06:14   
Sonreir
Meni je do sada uvek padala tog dana kada mi je stizala M, i to je bio bas uocljiv pad, npr. da 36.8 na 36.2. Nije mi zao sto sam dobila M, znam da cu biti trudna, nego mi je krivo jer sam verovala da BT pada kada treba da stigne M pa mi je to bio neki orijentir. Nema veze, probacu da pratim jos 1 mesec pa ako opet bude ovako onda mislim da cu odustati od merenja. Izgleda da je jedino pravilo ono da nema M a sve ostalo je pod znakom pitanja user posted image Nadam se da je ovaj cikluis bio samo cudan i da se nece vise ponoviti user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1828
24.11.2012 15:25:25   
Jole84
Sani baš bezveze user posted image mogla sam da garantujem tvoj graf...Dobro,idemo dalje,šta je tu je user posted image
Daco i tebi stigla veštica? Na neki način ti je možda olakšanje za ovaj mesec user posted image

Meni je O ipak bila kasnije,lepo sam sračunala,pomerilo mi se danas user posted image Ranije sam mislila da je ranije ali od kako pratim bt,mogu da se zakunem u 17 ili 18dc user posted image
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1829
24.11.2012 15:40:06   
mala.bebica
devojke danas je nas dan za user posted image , ja sam bas lose prosla, imala sam strasne bolove, jedva prezivela, i mm je zvao hitnu i nisu hteli da dodju. kao ja sam trebala da idem a ja nemogu na noge da stojim. ma strasno.
nista pokusacemo opet sa T, sve ispocetka. nisam uspela da merim danas T neznam koliko je bila.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1830
25.11.2012 10:13:36   
Verolina
Joj, bebiceuser posted image
Jole, bas ti je lep grafuser posted image
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1831
25.11.2012 10:47:12   
Maslacak15
Son bas mi je zaouser posted image Ali u pravu si temepratura je bas nepouzdana, jer nekad moze da padne tek kad vestica stigne. Temperaturu mozes da korisitis da budes sigurna kad je bila O za to je stvarno najbolja metoda, i kad se popne T da mozes muzu da das da predahneuser posted image Ali bice dve crtice kad se sloze kockice znas i samauser posted image
Verka, pregnilu obicno treba 30 ak sati, ali nije iskljuceno da bude i 24. Cisto da znas da moze i duze. Pregnil bi trebalo da pomogne stabilizaciji zutog tela barem u prvoj nedelji dok je u cirkulaciji.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1832
25.11.2012 11:17:03   
Verolina
Maslacak, od primanja pregnila je proslo vec 36 sati. Mene je stomak poceo da boli na 22h od primanja. Bilo kako bilo, kontam da smo pokrili ovulaciju.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1833
25.11.2012 12:31:33   
Meisje
Verka,odlicna O,pecena si kokoskouser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1834
25.11.2012 14:39:12   
Verolina
user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1835
25.11.2012 15:19:48   
Sonreir
Jole, lep grafic, rekla sam ti da ce ti pomeriti O na 17dc user posted image Sad navijamo da ti temp poraste i prerast u trudnicku user posted image
Verka, sad je sve ispraceno, stavi tacku na i sa jednim dobrim seksom i onda navijamo user posted image Hoces pratiti BT, bas me interesuje da li ce se razlikovati graf i to sto ti dr odredio O?
Maslackonja, tako je, desice se kad se sve kockice poklope, ne brinem se, znam da cu uskoro biti trudna user posted image Neka ide i po redu, necu se ljutiti, ima ovde puno starijih trudilica i cekalica od mene user posted image Mericu BT i ovog meseca da vidim otprilike kada mi je O i da li se samo ovog meseca dogodilo to sa povisenom temp.
Mei, mazi stomace, i hvala na podrsci user posted image Od sad ne verujem ni u BT, verujem samo u ciste gace user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1836
25.11.2012 16:16:44   
Verolina
Son, pa ja se nadam da je pukao folikul. Ne znam, mislim da me ne bi ovako boleo stomak da nije pukao.user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1837
25.11.2012 16:59:42   
17 joka
Sonuser posted image
mala bebice kakvi suuser posted image

Kumo ,Verkauser posted image jako

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1838
25.11.2012 17:10:36   
Verolina
Hvala Jokiuser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1839
25.11.2012 17:57:34   
17 joka
user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1840
26.11.2012 8:35:57   
Verolina
Ovulacije je bila u noc izmedju 15. i 16. dc...
user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1841
26.11.2012 8:49:26   
daca77
Verka, sve je pokrivenouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1842
26.11.2012 9:05:38   
Ed83
Dobro jutro, bazalke...

Evo mog grafa za danas...

http://postimage.org/image/wct6k3yyb/

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1843
26.11.2012 9:11:42   
Verolina
Daco, i ja mislim da je sve pokrivenouser posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1844
26.11.2012 10:32:11   
Jole84
Verka pokrivanje regularno,zemljotres preživesmo,tako da....samo strpljenje i lavica stiže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1845
26.11.2012 10:39:28   
Verolina
user posted image user posted image
I ja se nadam. Meni treba samo jedna dooooooooooooobra ovulacija. Nadam se da je ova sad takva.user posted image
Kaci svoj graf!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1846
26.11.2012 10:45:05   
Jole84
Ova je ta! user posted image
ma da ga ne kačim bezveze,merim radi reda...sledeći mesec je moj user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1847
26.11.2012 12:42:07   
jelena1980
Već 4 dana imam povećanu temparaturu koja varira od 37,4...37,2...37,1...37,3...37,1. Nisam prehladjena, nemam grip, da bi to bio razlog povišenoj temparaturi.Meca mi kasni vec 2 dana, a test koji sam radila juče bio je negativan. Šta bi moglo biti?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1848
26.11.2012 13:33:11   
Maslacak15
Jelena moze biti kasna tj pomerena ovulacija. Onda moze doci do pomeranja ciklusa nevezano sa trudnocom. Naravno ako je bila kasnija ovulacija onda je i test mozda radjen prerano, on je pouzdan tek od 14 og dana posle ovulacije. Ako ne dobijes za par dana testiraj ponovo. Srecno!

(odgovor članu jelena1980)
Direktna veza do poruke: 1849
27.11.2012 8:22:32   
Sonreir
Zene, meni je danas 3dc i temp je jedva nesto malo pala - 36,7 i 36,8 user posted image Potpuno sam zbunjena i sad razmisljam da li treba nesto da se zabrinem jer je jos uvek povisena. Sta moze biti razlog tako povisene temp u 1.delu ciklusa? Proslog ciklusa mi je temp tih prvih dana kada sam imala M bila 36,2 do 36,4. Verka, Maslacak, pomagajte pametnice user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here