|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
23.11.2012 12:20:58   
Jole84
Onda nek stigne na vreme,da te ne muči više curkanje...user posted image user posted image pa u nove pobede sa probuđenim jajnikom!
Ma nije mi to to,jedan dan samo pokriven,ovo posle mi ne znači. A obično mi bude kasnije pa sam čuvala mm user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1801
23.11.2012 12:49:53   
jole82
Jole dovoljan je samo jedan X pa da postane + user posted image
Vucem te i prasim draga user posted image
Daco mila user posted image da se sto pre ovaj "ciklus" zavrsi i da se radujemo sa tim probudjenim jajnikom
Nitrogirl slazem se sa Verkom
Ed da ovaj bude dobitni navijam jako user posted image
Son cekamo te da se vratis, pa da nas obradujes user posted image
Verka ne zabusavaj..vidis da i Daca ''oce da te bije user posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 23.11.2012 12:54:30 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1802
23.11.2012 13:05:38   
mala.bebica
ajde son stavi graf pa da se radujemo :)

kod mene jos nije stigla user posted image a i nesto sam prehladjena pa pijem defrinol.
user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1803
23.11.2012 15:42:49   
Sonreir
Verka, gde nadje ratnu nogu u sred plodnih dana?! Pa ti bas ne znas kada se treba svadjati sa muzem user posted image E pa, evo ja cu da ti kazem - sa muzem se svadjaj tek kada dobijes II na testu a ako moras pre onda moze svadja dan, dva pred M pa jos narednih 4 dana user posted image
Jole, mozda je ovo pravi recept za bebu. Probala si da pokrivas svaki dan i nije islo, mozda je ovako bolje user posted image I gledaj na ovu O pozitivnije, manje dana ce ti trajati ciklus i pre ces znati na cemu si user posted image
Ed, ti si imala lep graf i proslog ciklusa, mrzi me da ga trazim, koliko bese dana povisene temp si imala posle O dok ti nije stigla M?
Nitro, ja se ne razumem u grafove sa cistom ili grafove bez O, ako te to muci prelistaj galeriju grafova na FF pa uporedi sa tvojim.

Evo i mog grafa za danas (danasnja temp je providan kruzic jer sam jutros merila temp ranije nego sto uvek merim):
user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 23.11.2012 15:48:00 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1804
23.11.2012 16:01:50   
Meisje
Son,ja mislim da nije problem ako ranije izmeris,vazno da si dobro spavala i bar 5 sati i sigurno je relevantna!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1805
23.11.2012 16:03:30   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Sonreir

Verka, gde nadje ratnu nogu u sred plodnih dana?! Pa ti bas ne znas kada se treba svadjati sa muzem user posted image E pa, evo ja cu da ti kazem - sa muzem se svadjaj tek kada dobijes II na testu a ako moras pre onda moze svadja dan, dva pred M pa jos narednih 4 dana user posted image

Ha ha hauser posted image
Inace, ti si trudna k'o dva i dva sto su cetiri!

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1806
23.11.2012 16:05:04   
jole82
Sonuser posted image za graf
Koliko ranije si merila? Koliko se ja razumem..nek me isprave ako gresim...al to sto ti je sa ranijim merenjem visoka je super, jer ranije T moze samo niza da bude...sto znaci da si merila u svoje vreme bila bi visa...
Ja sam merila u 6 svako jutro..od pola 6 do pola 7, uglavnom nije bilo razlike...al ako merim u 5 ili u 7 bude razlika..
Naravno nismo sve iste, pa ni nasi metabolizmi, a i razlika je ako se meri u 6 i u 9 ujutru(zbog onog cirkadijalnog ritma)..Maslacak bi ovo bolje obrazlozilauser posted image ja znam samo "ulicarski" user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1807
23.11.2012 16:08:15   
Verolina

IZVORNA PORUKA: jole82

Sonuser posted image za graf
Koliko ranije si merila? Koliko se ja razumem..nek me isprave ako gresim...al to sto ti je sa ranijim merenjem visoka je super, jer ranije T moze samo niza da bude...sto znaci da si merila u svoje vreme bila bi visa...

Ma moze da bude i obrnuto. Ali njoj T ne odstupa mnogo od prethodnih dana tako da je sasvim validna. Jole, pusti si Sonrisitu, ona govori suprotno jer se boji da ne izbaksuzira. Neka je. Moze jos sutra i prekosutra.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1808
23.11.2012 16:14:09   
jole82
Eto ti ga na user posted image ja to zakljucila na svom primeru user posted image
Nego ZVerka da se bacis ti na jedan keks pomirennja...kazu da je taj sladji user posted image
Ja zaboravih na te pomirenjauser posted image ...posto me se mm plasi, pa gleda sve da ispostuje, jer sam postala mnogo za'ebana kad se razgoropadim..kaze mi on "u gadnu babu izrastas" user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1809
23.11.2012 16:15:52   
Verolina
Videcu danas sta ce Zoki da mi kaze. Ako kaze, prsnuo je danas folikul, pasce pomirenje, ako ne, ima da ga driblam k'o najgora od svih baba. Silno je zgresio sinko.user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1810
23.11.2012 17:13:07   
Sonreir
Kod mene je tako kako je Jole napisala - ako merim ranije onda mi je niza nego u ono vreme kada obicno merim, tako da iako je ranije nije nikakvo odstupanje pa smatram i danasnju temp validnom. Ne plasim se toliko da ne izbaksuziram nego sam pre 3-4 god prvo merenje BT prosla sa 17 povisenih temp i 18 dpo stigla M, samo iz tog razloga jos uvek cekam. Nemoj da me teras da ti stavim i taj stari graf pa da vidis kako tek taj izgleda, pravi skolski trudnicki, a dobila M user posted image
Verka, hvala ti na obavestenju da sam trudna user posted image Jadan taj tvoj muz ni ne zna sta ga ceka user posted image i koga je ozenio user posted image Salim se, mila, mozda ipak ulovis lavicu user posted image
Jole, Mei, samo me vi bodrite, vredite za 4 osobe a to je vec guzva user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1811
23.11.2012 21:33:41   
ivekpivek
moze jedno pitanje evo pocela sam mjeriti temp ,prvi put nikad prije nisam,e sad kako cu znati da mi se blizi ovulacija i htjela bi potrefiti da imam odnos dan dva prije ovulacije a ne na sam dan nje

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1812
23.11.2012 21:45:18   
mala.bebica
ivekpivek videcec kako pada t tad je o. a mislam da ff obelezuje kad je o. kad krene da raste to znaci da zavrsila o i pocinje druga faza ciklusa. mozda jos neko ima da ti poobjasni bolje. pozz

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1813
23.11.2012 21:58:40   
ivekpivek
valjda cu skontati

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1814
24.11.2012 8:02:41   
Verolina
Evo i mene. Juce u osam uvece primila pregnil. Ocekujem da ce najkasnije do ranih jutarnjih sati folikul puci.
user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1815
24.11.2012 8:06:46   
sandrina 85
user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1816
24.11.2012 8:10:25   
Verolina
Sandric, imas jos malo vremena da vuces :-)

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1817
24.11.2012 8:26:58   
sandrina 85
Vuceeeem jako, najace user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1818
24.11.2012 9:19:35   
lalojedac
sandrina vuci!!!
bazalke jedno pitanje,ako je lh test pozitivan pa onda sutradan negativan sta to znaci? juce mi je pozitivan,danas negativan,a T mi je pala na 36.1,ne kapiram..

Direktna veza do poruke: 1819
24.11.2012 9:22:50   
mala.bebica
Stigla i moja user posted image

Direktna veza do poruke: 1820
24.11.2012 9:25:18   
Verolina

IZVORNA PORUKA: lalojedac

sandrina vuci!!!
bazalke jedno pitanje,ako je lh test pozitivan pa onda sutradan negativan sta to znaci? juce mi je pozitivan,danas negativan,a T mi je pala na 36.1,ne kapiram..

To znaci da ti je danas ovulacija. Baci se na muckanje.
Bebice, zao mi je. Bice drugi putuser posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1821
24.11.2012 11:47:42   
Sonreir
Jutro user posted image Meni jutros temp 37,1 i krenula mi je M user posted image Totalno sam zbunjena user posted image Izgleda da je ovaj ciklus svima cudan, ali zato cemo svi dobiti II od Deda Mraza user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1822
24.11.2012 12:27:25   
Verolina
Son, kako mislis krenula ti menstruacija? Jesi sigurna da je menstruacija?Mozda je ono krvarenje koje skoro svaka zena ima na pocetku trudnoce?

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1823
24.11.2012 13:01:25   
Sonreir
Ma ovo je M, nije ni onaj braon iscedak nego je redovna crvena krv. Prvi dan mi nikada ne ide puno pa je tako i sada, ali ne sumnjam da je M. Jedino mi je krivo sto to ne pokazuje BT, kako cu sada verovati grafu user posted image Probacu da merim jos jedan mesec pa ako opet bude ovako onda se necu zamarati merenjem jer onda graf BT u mom slucaju ne znaci bas nista.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1824
24.11.2012 13:16:09   
daca77
Son, ne znam kako to kod tebe funkcionise, ali prati jos koji ciklus pa ces videti...
Ja znam da da nokon 14dana povisene T, user posted image dolazi i to onog dana kada T padne na 36,6C. Zato sam je jos juce cekala, a user posted image dosla danas.
user posted image
Verka, muckas li ili da te prebijem?user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here