Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 9:03:13
|
|
|
|
daca77
|
Son, sta reci...pu pu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 9:05:15
|
|
|
|
Sonreir
|
Pu, pu, hvala vam Daco, Jano Samo kad se setim koliko si ti imala lepih grafova sa visokom temp koji su licili na trudnicke pa si ipak dobila, to me ipak malo spusta na zemlju
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 9:07:59
|
|
|
|
jole82
|
Son sto kaze Daca...kraj ce pokazati...ja navijam za Tad si verovartno imala neku cistu zutog tela..to se i meni desavalo..ostaje povisena T jos nekoliko dana(jer se i dalje luci progesteron) pa ipak dodje vestica...al nije mi tolika bila T... Uradi kako osecas da je najbolje...cekamo sa tobom
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 9:10:59
|
|
|
|
Sonreir
|
U pravu ste, videcemo Da, i ja mislim da mi je temp dosta visoka, ali nema veze, jos malo cekanja me nece ubiti. Odoh da probudim klinca i dam mu da doruckuje.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 11:14:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Tako da si verovatno i ti normalan sto se tice ciklusa, a za ostalo ne smem da garantujem Ha ha ha ha ha......
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 11:37:03
|
|
|
|
Jole84
|
Sani kakvo je stanje danas,jel si još vrela Ja sam zgranuta,O mi nikada nije bila 13dc Varira između 16-18...šta sad ovo bi a nisam ni dobro pokrila,to je bilo zalufavanje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 11:43:41
|
|
|
|
Meisje
|
Son ovaj tvoj je bas resen da pozeleni Verka mirises mi mirises... Ivekpivek gde koci? Mada za kacenje grafa svi znaju da objasne,ides na dodaj.rs ili slikomat.com koji ti od slike napravi link koji insertujes ovde u poruci,prosto ko pasulj! Svi su se prvi put mucili ali posle to ide ko podmazano! Jano,ne mora da znaci da je graf u pravu,meni lici i na 15dc da je bila,pomerice ti on jos,ne brini! Daco opet ta vesticara..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 11:54:03
|
|
|
|
Sonreir
|
Mei, hvala draga, jos cekamo Jole, eno ti moj graf na prethodnoj strani (ne zabusavaj sa citanjem) Slazem se sa Mei, i ja mislim da ce ti FF jos pomeriti O na 15dc ili mozda cak i 17dc, videcemo narednih dana A sto se tice pokrivanja, za to ne brini, i samo jedan je dovoljan
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 12:27:09
|
|
|
|
Jole84
|
Sanjiva sam,preskočila celu stranu Graf je divan samo da ostane takav pa da se radujemo Mei
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 15:15:25
|
|
|
|
mamica3
|
a gdje se može naci graf da se skine
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 15:36:12
|
|
|
|
ivekpivek
|
mamice ukucaj fartyliti friend.com i loguj se tu ,ja sam skontala nesto logirala sam ,dosla sam do grafa e sad kako npr staviti graf u poruku
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 15:44:51
|
|
|
|
jole82
|
Desni klik misem na sliku grafa na sajtu..."save image as"...sacuvas u kompu... odes na www.dodaj.rs i tamo kliknes na "browse", odaberes sliku tj graf koji si sacuvala u kompu.. kad ucita sliku kliknes na dugme "dodaj"... izbaciti ti sa desne strane 4 linka...ti misem na 3 po redu..desni klik "copy" i u poruku gde kucas na RR isto desni klik "paste" I graf svi vide
< Poruku je uredio jole82 -- 22.11.2012 15:48:26 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 16:04:24
|
|
|
|
ivekpivek
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 16:07:46
|
|
|
|
ivekpivek
|
jeeeeeeeeee uspjela sam jole 82 hvala puno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 16:25:07
|
|
|
|
jole82
|
Nema na cemu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 7:51:28
|
|
|
|
Verolina
|
Ipak je izgleda danas O.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 8:12:37
|
|
|
|
daca77
|
Verka, a ti se ohladi? Udaraj x-ice, nemoj da se zezas Ja ocekujem svakog trena , ali ne znam da li ce stici, posto je sve otislo u aut
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 8:15:09
|
|
|
|
Verolina
|
Daco, sto je bilo bilo je. Od sinoc sam na ratnoj nozi sa muzem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 8:17:03
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ma pusti r.nogu, vec se baci na muckanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 8:19:14
|
|
|
|
Verolina
|
A necu. Preterao ga je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 10:25:19
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, bazalkeee.... Petaaak, juhuuu..... Nemam puno vremena (kao i uvek, na poslu sam), pa evo mog grafa.. http://postimage.org/image/ew9skh42z/ Son, draga, navijam jako jako Verka, ma hajde, jedan ili mozda dva x posle svadje uvek dobro dodje ;) Joj, pisala bih malo vise, ali stvarno nemam vremena, svakog casa bi trebao sef da dodje, imam posla preko glave, a ja na rr.. Ljubac za sve, pa se kuckamooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 11:19:23
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Verka, slozila sam se sa tobom proslog puta da ce mi, zbog ovih ogromnih temp razlika, ovo biti anovulatoran chart, ali evo ipak je obiljezio O :-) Nikad ranije nije bilo ovakvih razlika, nikako da se umiri temp :-) Son, cestitke ma ovo je 100 % pozitivan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 11:29:43
|
|
|
|
Verolina
|
Meni graf i dalje deluje anovulatorno. Ali misteriju ces resiti ako izvadis progesteron. Inace i meni je FF obelezavao ovulaciju 4 meseca, a imala sam cistu. On ume da gresi. A mozda gresim i ja. Izvadi prog i bices sigurna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 12:12:01
|
|
|
|
Jole84
|
Verkić mani se ratne noge,nego se bacaj na posao,još danas! Ed Daco stvarno ti je čudno sve ovog meseca...nek to čudo ide na dobro Sani danas nije okačila graf? Ja sam i dalje besna što sam pokrivala pogrešne dane,al dobro ionako mi je ovaj mesec "tek onako"..
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 12:16:22
|
|
|
|
daca77
|
Jole, sve je cudno i jedva cekam da stigne prava , jer ovo curkanje me ubi u pojam. A ti si pokrila dane...to je sasvim dovoljno za jednu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?