Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:25:44
|
|
|
|
Verolina
|
I juuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 10:31:32
|
|
|
|
mala.bebica
|
docice moja pala t a i imam bolove:( jos jedan neuspesan mesec
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 10:35:27
|
|
|
|
daca77
|
mala.bebice, videcemo sutra kakva ce ti biti T...mozda i skoci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 10:38:03
|
|
|
|
mala.bebica
|
ma danas treba da dobijem muci me stomak. ako ne danas mozda cu sutra. svaki mesec se nadam no beuspesno. ajde .bar neka od nas da se obraduje ovog meseca.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 11:56:40
|
|
|
|
Meisje
|
Son graf je predivan Verka petak dan za metak Bebice sto je pala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 12:05:10
|
|
|
|
Jole84
|
Sani pozeleneće ovo grafče,vidim ja vrednoća se isplati Verka,Daco evo mene u poteri za ovulejšn
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 12:07:45
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Verka petak dan za metak Ha ha ha ha.....Potrefi se tako. Ima Zoki da dozivi "orgazam" kad mi vidi folikul u pucanju
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 12:29:50
|
|
|
|
lalojedac
|
son navijam,izgleda dobro tvoj grafic,mora da je dobitni evo mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 13:09:48
|
|
|
|
Sonreir
|
Nenice, pala ti je temp, juce malo, a danas jos vise, verovatno stize M, iskreno. Mislim da ti imas problem jer ti je jako kratka lutealna faza Jole, samo ti muckaj, trud se isplati kad tad Koliko ti traju ciklusi, moguce da ti je O bila 15dc? Mei, hvala, draga, vuci nas sve jakooooo Plasim se i da se ponadam Lalo, srecno ovog puta, sada ce vam trebati puno srece zvog posta
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 13:35:25
|
|
|
|
Meisje
|
hahaha,Verka bice "prskanja",mislim folikula..e bas me interesuje sta je zamislio.. Jole,tu je ona nece da pobegne Son vucem svom snagom i necu da ureknem ali stvarno je predivan! Samo da ostane takav! Lalo navijam za dobru O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 15:01:39
|
|
|
|
bubica_mala
|
Devojke ovo mi je prvi mesec merenja bazalne temperature... Šta mislite o mom grafu... jer moguće da mi je ovulacija ovako kasno? Inače cikluse imam na oko 30-31dan, što znači za koji dan...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 15:09:00
|
|
|
|
Sonreir
|
Sve je moguce, i da ti je O bila tako kasno i da je program pogresio. Ipak ako ti je O bila 22dc onda ce ti M verovatno kasniti, jer ona stize otprilike 12-14 dana posle O, ako je zdravstveno sve ok
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 15:10:15
|
|
|
|
bubica_mala
|
E pa onda mi samo ostaje da sad čekam i vidim šta će dalje biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 21:33:07
|
|
|
|
lalojedac
|
uradila sam lh trakicu i izgleda ovako...sta mislite???
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 21:41:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
I dalje negativan Lalo draga. COntrolna linija je po meni i dalje jasno deblja i tamnija od test linije. Moraju biti u najmanju ruku podjedanko jake. Testiraj narednih dana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 21:43:49
|
|
|
|
serpica
|
Maslacak aj u crtice da te pitam nesto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 23:39:04
|
|
|
|
ivekpivek
|
ja il sam tako glupa il manita citavu vece se mucim namjestit graf jos sam namjestila prijevod al neide ako je ko voljan da mi objasni bila bi zahvalna,i jos jedno pitanje ako sam dobila nakon 37dana kako cu racunati koliki mi je ciklus obicno je 30-35d ,hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 7:05:37
|
|
|
|
Verolina
|
Ivek, poslacu danas Mei da ti sve objasni, posto je ona najbolja za objasnjavanje tih tehnickih stvari oko grafova. Evo ja prva danas. Situacija je vrlo jasna. O ce biti ili danas ili sutra. Ako sutra jos padne onda je sutra, ako sutra skoci onda je bila danas. U petak idem kod Zokija pa cemo da potvrdimo je li je bilo ili nije. I tako..I da, pokrivena je u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 7:17:56
|
|
|
|
daca77
|
Verka, samo ti sve lepo pokrij, ovih dana Meni T pala na 36,7, tako da ocekujem da sutra padne na 36,6C, a na toj T uvek dodje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 7:39:59
|
|
|
|
Verolina
|
ha ha ha...pokrivam, ali bas imamo lep, neusiljeni sex. Moj muz nema pojma da ganjamo plodne dane. Zavodim ga po ps-u Maslacak, sko zvirnes ovde, pitanje za tebe, zasto ovulacija meni seta?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 8:49:41
|
|
|
|
jole82
|
Son kaci graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 8:53:26
|
|
|
|
Sonreir
|
Verka, sve je jasno kod tebe Pusti muza da zivi u neznanju i uzivaj I meni set_a O i u zavisnosti kada mi je bila O toliko mi set_a i ciklus. Meni su rekli da je po par dana normalno Tako da si verovatno i ti normalan sto se tice ciklusa, a za ostalo ne smem da garantujem Jole, slusam tvoje naredjenje
< Poruku je uredio Sonreir -- 22.11.2012 8:55:28 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 8:55:26
|
|
|
|
jole82
|
Ojsa Ako sutra bude od 36.9 pa na gore...molim jedan testic da se opali
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 8:58:02
|
|
|
|
Sonreir
|
Zavisi sve od temp sutra ujutru Necu raditi test sutra ujutru, zato sto sam jednom pre par godina kada sam 1 ciklus merila temp imala 16-17 dana povisene temp i na kraju stigla M. Nikada nisam utvrdila sta je tada bilo u tom ciklusu i nikada mi se to vise nije ponovilo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 22.11.2012 8:58:23
|
|
|
|
J@n@
|
Sonreir, !Neka grafic pozeleni a testic pokaze !!!Navijam!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?