Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 10:57:46
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: babby Son f.f ti je obelezio o 15 dana kada i izgleda da je bila cekaj jos malo pa jedan testic Ja sam uvek pametnija kada su drugi u pitanju a za sebe sam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 10:59:20
|
|
|
|
babby
|
svi smo mi takvi kada nam dodje taj13 ili 14 dpo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 11:03:16
|
|
|
|
daca77
|
Bazalke, navijam jakooo Son, super ti je grafic Kod mene se nesto ne poklapa, ali sam ja ubedjena da je bila O...pitanje je samo kakvog kvaliteta, jer mi je T visoka da bih racunala da je jos I faza ciklusa+grudi bas bole ff sam zbunila na pocetku ciklusa visokim T, jer me stego virus i primala penicilin...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 12:03:54
|
|
|
|
ivekpivek
|
son nisam bas neki strucnjak za engleski ako mi ti mozes objasniti bilo bi super
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 15:05:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Moras se prvo registrovati na sajtu www.fertiityfriend.com pa kada to uradis javi se da ti objasnjavamo dalje.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 16:20:11
|
|
|
|
lalojedac
|
son daj Boze,to bi bilo jako lepo...pa meni varira O,nekad je 15 dan,nekad 18 a bila je i 33 dc...to kad sam se ja pazila...post pocinje u sredu i traje do Bozica,tako da nisam sigurna da cu ovulirati tako rano,ne znam da li postoji nesto da pijem,da malo pospesim O???
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 18:13:17
|
|
|
|
ivekpivek
|
registrovala sam se i dosla do kalendara ima lijevi i desni sta sad zna li iko
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 18:16:49
|
|
|
|
Sonreir
|
Kada se registrujes onda kliknes na datum za koji hoces da upises temperaturu i on ce ti otvoriti novi mali prozor u koji ukucavas temperaturu, probaj Lalo, ne mozemo nista protiv planova onog gore Mislim da nicim ne mozes ubrzati O, jedino ako to tvoje telo samo odradi
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 18:43:40
|
|
|
|
ivekpivek
|
nista ja ovdje nekontam,pitat cu nekog da mi ovo malo pojasni kako sta ,sonreir ipak hvaala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 20:18:46
|
|
|
|
Bebana17
|
Sonreir, navijam jako , kad ce da padne jedan testic, pa da bude
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.11.2012 20:25:10
|
|
|
|
Sonreir
|
Hvala ti na lepim zeljama, ali ne znam kada cu da radim test, jer ne zelim da ga uradim prerano
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:14:59
|
|
|
|
Verolina
|
Ovaj mesec mi je T za 1-2 stepena visa i eg je krenuo 4 dana ranije. Juce me je u par navrata zigao levi jajnik. Videcemo i u petak na UZ ima li to nekog smisla Po egu, ovulaciju ocekujem prekosutra, jer meni on ide 4 dana i peti dan bude O. proslog meseca sam ga videla samo jedan dan , a O je bila 17dc. po ovome, sad ce biti 14dc.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:19:19
|
|
|
|
daca77
|
Verka, samo ti meri T i muckaj Moja T je i dalje visoka, a mislila sam da ce danas ...juce u toku dana je bila 37,2C, tako da je to definitivno II faza ciklusa. Ostaje da sutra cekam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:21:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ako ti je II faza ciklusa, onda ti je po grafu O mogla biti samo 6 dan.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:43:13
|
|
|
|
daca77
|
Tako ispada, Verka Postavlja se pitanje kakvog kvaliteta, ali bitno mi je da se zavrsi nekako ovaj ciklus i stane curkanje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:48:28
|
|
|
|
Sonreir
|
Verka, samo ti sada muckaj, nema veze da li je O 14dc ili 17dc, bicu ja posle tvoja navijacica Daco, izdrzi ovaj ciklus takav kakav je, ko zna sta se krije u tom tvom desnom jajniku Po temp bih ti i ja rekla da je 2.faza ciklusa. Evo i mene od jutros:
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:49:54
|
|
|
|
daca77
|
Son, hvala mila ...a ja navijam da tvoj graf pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:55:34
|
|
|
|
Verolina
|
Son, bice da ce nesto da pozeleni uskoro.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 8:57:05
|
|
|
|
Sonreir
|
Hvala ti Daco, ali znas i sama kako0 te visoke temp ne znace nista sigurno, koliko si ti puta imala visoku temp pa onda ipak dobila Verka, mislim ovo sto sam Daci napisala, jos uvek je rano, mada bih ja jako volela da ova temp nesto obecava. Ti ces mriti redovno temp ili ces da nas zezas da gledamo tvoje isprekidane linije celog meseca?
< Poruku je uredio Sonreir -- 21.11.2012 8:58:43 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:02:34
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha....od danas redovno merim. Pa nije bilo potrebe ranije da se zlopatim svako jutro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:07:54
|
|
|
|
Sonreir
|
Vreme je bilo da ti neko podvikne pa da se uozbiljis
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:10:04
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha...uuuuuuuuuuuuuuu, sto si stroga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:14:42
|
|
|
|
daca77
|
Son, ja cu Verku
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:15:55
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha.....evo i Daca se razgoropadila, pa bi me svickala po goloj gu*ici
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 21.11.2012 9:23:57
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ne zezaj se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?