|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
16.11.2012 10:41:11   
mala.bebica
user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1676
16.11.2012 12:59:26   
daca77
Verka, baci pogled na ovaj graf, sada
user posted image
i na ovaj, kada sam obrisala obelezenu user posted image
user posted image
Ovo ne lici na trudnicki grafuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 16.11.2012 13:04:49 >

Direktna veza do poruke: 1677
16.11.2012 13:08:03   
Maslacak15
Daco druze,

A menstruacija, koju si obrisala, na osnovu tvog subjektivnog utiska je bila uobicajena? Jeste moguce je krvariti i biti trudan, ali mislim da se obicno to ipak razlikuje od prave vestice i da zene cesto ne analiziraju detaljno to jest ne obracaju paznju. S obzirom da si ti dugogodisnja cekalica sigurno bi primetila neobicne momente?

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 16.11.2012 13:09:09 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1678
16.11.2012 13:12:32   
daca77
Draga vrsnjakinjo, slazem se sa tobom...ova user posted image je bila cudna samo u tom smislu sto je isla prilicno nekoliko desetine s dok uriniram(izvinjavam se na detaljimauser posted image ), a posle skroz oskudno. Samo se plasim vanmatericne, jer mi ona sada nije bas potrebna.
Videcemo ovih dana, ili ili...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1679
16.11.2012 13:27:50   
Verolina
Daco, ne znam.Stvarno ne znamuser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1680
17.11.2012 8:19:59   
daca77
Evo grafa
user posted image
Nikada vestica nije dolazila na ovako visokoj Tuser posted image . Juce popodne je bila 37,1, ali ne znam razlog ovom krvarenju.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1681
17.11.2012 11:00:19   
Ed83
Dobro jutro,bazalke :)
Meni stigla M,kao i uvek tacno na vreme,makar to:)... I evo sad pocinje drugi ciklus sa merenjem T... Ajd'' mozda bude ovog puta vise srece...
Son,drzim palceve da ostane T tamo gore visokouser posted image
Jolee,samo ti iksiraj,mozda te bebe prevari pa ne moras ici na hsg i ostale pretrage...
Daco,draga,koliko ja shvatih,tebi bilo krvarenje na polovini ciklusa? user posted image
Ja stvarno ne znam nista pametno da ti kazemuser posted image .. Ja sam imala to par meseci,ali kao znak O... A da je,ne daj Boze,vanmatericna,ne bi trebalo da pocne krvarenje na sredini C... Sto ne uradis test? On bi ti pokatao user posted image i da je, nB, vanmatericna...Sigurno nije nista strasno,mozda hormoni u ovom ciklusu malo podivljali...
Ajd ljubnem vas sve,odoh kucu da ocistim.
P.s
Izvinjavam se na greskama u prabopisu,pisem sa moba pa pogresim po neko slovo:)
P.s.s
Sad videh na crticama da si radila test...
Iz iskustva,ne mora da znaci da je i kod tebe tako,ja sam pre par godina i
mala tako krvarenje koje se nastavilo malo duze... Po recima mog dr-a,to nije bila ranica na grlicu vec neko mesto na materici (e sad ja cu pokusati to da objasnim,ali ponekad mi je los srpski jer mi je lakse na nemackom,ali pokusacu), koje se posle M nije oporavilo,vec je citavo vreme krvarilo ko da i
mam M... Na tom mestu je citavo vreme sluzokoza bila prisutna ko da je M... Posle nekog vremena to je prestalo....Ne znaci da je to kod tebe,ali htedoh ti samo reci da ima milion razloga za to krvarenje i da ne mora odmah da znaci da je sve crno... Nego lepo u pon kod dr-a i neka vidi on sta je,da se ne sekiras i razmisljas o svakakvim stvarima...

< Poruku je uredio Ed83 -- 17.11.2012 11:26:24 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1682
17.11.2012 12:18:04   
Jole84
Ed bar je stigla na vreme,sunce joj njeno user posted image Idemo ispočetka user posted image
Daco mukama nikad kraja user posted image baš mi žao što te ovako gnjavi. Srediće se sve,samo idi nek vide šta je u pitanju user posted image Da nije nešto reakcija na one čajeve?

Moj graf:
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1683
17.11.2012 14:21:57   
mala.bebica
user posted image
jos 4 dana do user posted image videcemo dal ce da dodje. za sad nemam simptome tipa bol u grudima i stomaka...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1684
17.11.2012 14:52:18   
Sonreir
Ed, zao mi je sto je stigla M, ali bolje je da stigne na vreme nego da te muci. Sledeceg meseca ces ubosti, ostani tako pozitivna.
bebice, nadam se da ce ti temp porasti narednih 4 dana. Uvek ti je tako niska temp posle O? Lutealna faza ti traje 10 dana?
Meni je temp jos uvek visoka ali imam ja jos da cekam, tek mi je 8dpo user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 1685
17.11.2012 16:54:19   
Bebana17
Sonreir, a gde ti je grafić? Okači ga, da malo uzivamo u visokim temperaturama.

Moja je pala, user posted image samo nije.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1686
17.11.2012 17:48:43   
Sonreir
Zao mi je sto ti stize M, ali bolje je kad je tacna nego da se nadas uzalud. Da li ti je jako pala T, sigurna si da stize M? Znas da jedan dan pada ne znaci nista ako sutra ujutru poraste. Evo ga moj graf, ali jos mi je rano za bilo sta user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 17.11.2012 17:50:13 >

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1687
17.11.2012 21:46:44   
Bebana17
Sonre, jeste rano za prognoze, ali moćno izgleda user posted image
Navijam jako!

Meni pala temperatura još juče, i danas je na istoj, pa sutra sigurno stiže gadura... ali dobro, idemo dalje...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1688
18.11.2012 10:18:21   
Verolina
Opaaaaa, Sonuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1689
18.11.2012 11:40:07   
Jole84
Sani armani user posted image ženo pa ti si vrela user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1690
18.11.2012 11:52:39   
Maslacak15
mala.bebice zasto jos 4 dana ? Ako je tako, onda je na osnovu grafika tvoja lutealna faza prilicno kratka, samo 9 dana. da li si ikad proveravala progesteron?? Pozdravljam te puno

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1691
18.11.2012 11:56:45   
mala.bebica
sonreir meni o je otprilike 17-18 dan, prvi put sad merim t, videcemo ishod. jos 3 dana pa dolazi user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1692
18.11.2012 11:59:12   
mala.bebica
user posted image

Direktna veza do poruke: 1693
18.11.2012 12:00:51   
mala.bebica
maslacak jeste proveravala sam, ajde da nadjem nalaz pa pisem ti user posted image

Direktna veza do poruke: 1694
18.11.2012 12:14:38   
mala.bebica
maslacak pise ovako
prog folekularna 1.0-4.8 i lutealna 16.4-59.0 a ja imam 21 dan prog 4.29 nmol/l to sam zadnji put radila 25.06 pripreme za vto

Direktna veza do poruke: 1695
18.11.2012 12:19:09   
Sonreir
Danas sam jos vrelija 36,9 user posted image Rano je, ali nadam se da ce ostati tako visoko user posted image Dosadno je da stavljam graf svaki dan user posted image
Jole, blizi se O user posted image Muckaj kad ti je vec sve krenulo super user posted image
Bebana, uvek ti tako par dana bude niza temp pred M? Mani padne tek taj kad stize M.
Mala bebice, kratka ti je lutealna faza, ja mislim da je to na neki nacin i problem prilikom zatrudnjivanja user posted image Ja se ne razumem puno, ali objasnice ti nasa DR.Maslacak user posted image

Direktna veza do poruke: 1696
18.11.2012 12:34:08   
mala.bebica
user posted image sonreir samo dako da produzi tvoja T i da nas obradujes user posted image sa jednu user posted image
ajde nadam se da ce neko da mi odgovori za progesteron

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1697
18.11.2012 12:37:53   
mala.bebica
dobijam na 30 dana, traje mi po 3 dana obilno posle onako po malo znaci ukupno 6-7 dana imam.
na uz dobre folekule pre pucanje su 17-18 dan. tad imam ponekad ono zuto kao belance ali to se javlja na po 3-4 meseca ne svaki mesec.
bas sam deta;jna user posted image

Direktna veza do poruke: 1698
18.11.2012 14:37:20   
Maslacak15
mala bebice u tom ciklusu kad si merila progesteron verovatno nije bilo ovulacije! Progesteron treba da bude 30 nmol ili veci da bi se smatralo optimalom ovulacijom. Ok mozda si radila malo prerano progesteron, ako kazes da pucaju 17-18 dana, trebalo je da proveris nekog 24 og dana ali 4,29 nmol mi zvuci na slabost zutog tela i kratku lutealnu fazu. Ako su folikuli ok mozda bi mogla da probas progesteron kao podrsku lutelnoj fazi. user posted image

Direktna veza do poruke: 1699
18.11.2012 15:44:13   
mala.bebica
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

mala bebice u tom ciklusu kad si merila progesteron verovatno nije bilo ovulacije! Progesteron treba da bude 30 nmol ili veci da bi se smatralo optimalom ovulacijom. Ok mozda si radila malo prerano progesteron, ako kazes da pucaju 17-18 dana, trebalo je da proveris nekog 24 og dana ali 4,29 nmol mi zvuci na slabost zutog tela i kratku lutealnu fazu. Ako su folikuli ok mozda bi mogla da probas progesteron kao podrsku lutelnoj fazi. user posted image
[/quote]
nije mi to jasno?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here