|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
13.11.2012 13:49:32   
Sonreir
Verka, O mi je bila 15dc, a taj pad 17dc je zbog budjenja u 5 ujutru, pa je onda T malo niza nego sto bi trebala. Ukoliko zanemarim tu temp onda mi FF izvuce O na 15dc sto se poklapa sa mojim osecajem. Videces vec sutra ce mi ff sam podvuci O i bez zanemarivanja te temp, ali mu treba malo vise dana da odredi O jer ga je zbunio taj pad. Nemoj sad da me bacas u rebuse user posted image Evo ti graf ako iskljucim tu temp koja stvarno nije relevantna

user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 13.11.2012 13:51:44 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1626
13.11.2012 14:06:47   
babby
user posted image i sama sebi sam ponekad.....

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1627
13.11.2012 14:19:59   
Bebana17
Verolina, išla sam ja na folikulometriju više puta, konstatovali smo pucanje folikula, isla na tri inseminacije, i sad čekam vto o državnom trošku. Spermogram je loš, oligospermija. Mislim da meni u ciklusu problem pravi nizak progesteron u drugom delu ciklusa, a uzrok je u prvom delu, ali time nijedan ginekolog nije hteo da se bavi, već odmah na vantelesnu, izgleda da tome ne pridaju pažnju kad treba se radi vantelesna, a smatraju da prirodnim putem teško mogu ostati trudna.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1628
13.11.2012 14:20:35   
Ed83
Verka. mm je radio spermiogram, koji je po recima urologa, veoma 'agresivan' user posted image
Ja radila hormonsku analizu (sve u redu), briseve (sve u redu) i laparoskopiju (sve u redu)... Drugo nista nismo radili, niti ijedan dr hoce da posalje mm ili mene bilo sta drugo da radimo.. Tako da se kuburimo mesecima... Ja sam imala jednu trudnocu koja je bila vanmatericna i u isto vreme matericna user posted image , tako da su morali obe da skidaju. To je bilo prosle godine u ovo vreme.... E od tad, nista... Cekanje i x-anje (mada ovo drugo mi bas tesko i ne pada:))

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1629
13.11.2012 14:23:41   
Sonreir
Ed, verovatno dr misli da nema jos uvek potrebe za daljim ispitivanjima i da ce biti bebice user posted image Ja stvarno ne znam koliko vremena treba cekati pa potraziti pomoc dr, to ce ti reci neke iskusnije cekalice. Ja i dalje navijam da ne dobijes M user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1630
13.11.2012 16:45:32   
mala.bebica
ako ne dodje do 1 g trudnoce onda pravac ginekologa.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1631
14.11.2012 7:49:33   
daca77
Evo danasnjeg grafa
user posted image
Sada tek ne znam da li da ocekujem O ili user posted image ili nesto treceuser posted image ...stomak bolucka kao pred user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1632
14.11.2012 7:54:47   
Verolina
Pa neces sigurno dobiti user posted image
Cekaj jos par dana. Sad je pravo vreme za ovulaciju.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1633
14.11.2012 7:57:55   
daca77
Verka, a kako objasnjavas da ja od 7dc, kada je zabelezen skok T, imam preko 37C, u toku dana-a to je T karakteristicna za moju II fazu ciklusa.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1634
14.11.2012 8:00:15   
Verolina
Pa ne znam Daco, ali ne mozes dobiti user posted image na 13 dc, sem ako si u klimaksu, a nisi. Ili ako je nesto zesce poremeceno u hormonima. Jesi ti vadila hormone? Ako jesi, daj okaci mi ih u Pretrage i hormonska terapija.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1635
14.11.2012 9:01:33   
Sonreir
Daco, graf ti malo cudan, jel prestalo ono roze? Svima su cudni grafovi, valjda od ovog ludog vremena. Da li ti je nekada O bila tako malo kasnije, posto znam da ti imas ranu O? Mozda je to pravi recept - kao sto kaze Ivanka 75 prvo poludi ciklus pa ostanes trudna user posted image
Meni je ff podvukao O na 15dc, tako da sada cekam 14dpo da izlomim metlu onoj vestici da mi ne dodje narednih godinu i po user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1636
14.11.2012 9:28:09   
babby
ja ovih dana ocekujemuser posted image da stigne Daco mozda ce sada o. kod tabe aauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1637
14.11.2012 9:43:22   
daca77
Sonrier, nije stalo rozeuser posted image i ne znam sta da radimuser posted image
Navijam za tebe, jakooouser posted image
babby, jos nista nije gotovo...moze uslediti skokuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1638
14.11.2012 9:46:59   
nemam nick
Cure, ovo je izgleda mjesec ludih grafova. Evo i mog:

user posted image

Verolina i meni se ovaj pad cini malo nerealnim, kao sto kazes trebalo bi da sam vec u krvi

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1639
14.11.2012 9:50:53   
daca77
nemam nick, lep skokuser posted image

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1640
14.11.2012 9:57:17   
Verolina
Nemam nick, navijam da raste jos dva dana, a onda cemo sa sigurnoscu moci da kazemo da je to bila jedna lepa implantacijauser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1641
14.11.2012 10:02:05   
nemam nick
Drage moje hvala vam puno, navijajte sve vas user posted image i ljubim

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1642
14.11.2012 10:50:13   
Sonreir
Kazem ja da su svi grafovi ludi ovog meseca user posted image Mozda nam to donese srecu user posted image
Nemam nick, super skok, rekla sam ti juce da je rano za M i da ako skoci onda moze biti implantacija user posted image Koliko dana ti traje lutealna faza?

Direktna veza do poruke: 1643
14.11.2012 13:14:44   
nemam nick
Son lutealna faza mi je 15 dana. Nadam se i tjeram user posted image od sebe

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1644
14.11.2012 13:18:50   
J@n@
Nemam nick,navijam!user posted image !Neka grfic pozeleni!user posted image

Direktna veza do poruke: 1645
14.11.2012 13:22:19   
Leptiric123
Kakvi su vam ovo grafovi? Kao da sam se ja igrala...skroz ste sumnjive user posted image user posted image user posted image
nadam se da se tu negde kriju user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1646
14.11.2012 13:33:50   
malenac76
daco navijammmmm user posted image
cure cuvam fige da bude punoooo pozitivnih grafova user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1647
14.11.2012 13:36:56   
nemam nick
J@n@ nadam se da ce sutra da skoči, a ti navijaj i vuci je gore user posted image
Leptiric123 ovo s grafovima je samo kamuflaža ima svi da pozelene za par dana, nismo valjda badava iksirale svo vrijeme. MM se jos uvijek oporavlja user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1648
14.11.2012 14:02:06   
J@n@
Nemam nick,vucicu,sutiracu,grebacu,plasicu T tako da ujutru ocekuj skok!Navijam!user posted image

Direktna veza do poruke: 1649
14.11.2012 14:11:10   
daca77
malenac, dragauser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here