|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
12.11.2012 17:04:23   
Bebana17
Evo i mojih grafova, ne znam koji je tačan, kad ukucam ovulacioni test bude ovulacija 13 dan ciklusa, a bez testa je 16 dan ciklusa (za koji nisam sigurna da je bio pozitivan, jer sam zaboravila da pogledam posle 5 minuta testić, već sam ga se setila tek posle pola sata i tada je bio pozitivan, ali posto pise da se gleda odmah, a ne kasnije, ne znam da li da ga računam u pozitivne ili ne).

Ovaj je bez ovulacionog testa
user posted image

A ovaj je sa upisanim testom
user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1601
12.11.2012 17:05:05   
Bebana17
Sonre, mućkaj ti i dalje, mozda jos nije prosla ovulacija, za svaki slučaj da je ne promasis user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1602
12.11.2012 17:57:42   
Sonreir
Ja bih rekla da ti je mozda prvi graf tacan, ali to je samo mozda. I prvi i drugi slucaj si pokrila X tako da nemas brige, sada ostaje samo cekanjeeeeeeeee user posted image Bas zbog toga sam ja protiv davanja vise informacija FF. Po meni je to program koji treba da odredi O samo na osnovu BT, a ne da poslusa ako mu upisemo utvrdjenu O na bilo koji drugi nacin. Po meni treba na FF upisivati samo BT, a nekim drugim testom utvrditi da li je O i po testu i po FF isti dan.
Meni je O prosla, samo ne znam da li 15dc ili 17dc, jer je prestala i sluz i ov.bol. Za dan, dva ce i FF podvuci O na jedan od ta dva dana. Muckanje se nastavlja, ali smanjujemo jer smo i ja i mm i sin bolesni.

< Poruku je uredio Sonreir -- 12.11.2012 18:00:27 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1603
13.11.2012 8:14:47   
daca77
Meracice, gde ste?
Moj graf poludeouser posted image
user posted image
A u toku dana mi je T preko 37C.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 13.11.2012 8:25:19 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1604
13.11.2012 8:31:47   
babby
jutric svima moja palauser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1605
13.11.2012 8:40:30   
daca77
babby, navijam za skokuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1606
13.11.2012 10:50:13   
nemam nick
I moja user posted image

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1607
13.11.2012 10:57:57   
Sonreir
S obzirom na duzinu lutealne faze ne bi trebala jos da dobijes M, mnozda ti ujutru skoci temp, a ako ne skoci onda nazalost stize M.

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1608
13.11.2012 11:08:31   
babby
nemam nick koji smo mi baksuziuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1609
13.11.2012 11:17:37   
daca77
Drage, sta se ovde desava?user posted image
Nesto su nam bljak Tuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1610
13.11.2012 11:20:16   
nemam nick
babby bas smo baksuzi user posted image

A pogledaj moju, pala je cak ispod crte...bas sam danas fuj user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1611
13.11.2012 11:32:01   
Jole84
Baby,Nemam Nik baš mi je žao što vam pada user posted image user posted image
Sani gde je tvoj grafić?
Daco što ti je bljak? U ovoj folikularnoj fazi uopšte ne razumem šta se dešava user posted image
Kako beše graf ukazuje na neku cistu? Meni je nešto baš gore-dole...uglavnom mi je ujednačen do O.

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1612
13.11.2012 11:36:28   
daca77
Jole, kod ciste obicno ide gore-doleuser posted image .
Meni je nepoznat razlog krvarenja i to bas oskudno, svetlo crvene boje.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1613
13.11.2012 11:38:27   
Jole84
Pih tačno sam znala da nešto škripi user posted image
Da nije implantacija user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1614
13.11.2012 11:39:52   
daca77
Kraj ce reciuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1615
13.11.2012 11:43:13   
Jole84
Znaš šta nam je pričala Ivanka,da joj je trudnički graf bio najluđi user posted image Isto i Joletu...user posted image Tako da....user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1616
13.11.2012 11:50:37   
Ed83
Daco, mozda je stvarno implantacija... Ne shvatih samo, koji dc ti je to krvarenje?.... Ja sam imala jednom to implantacijsko, 19 dc, svetlo roza krv... Nadajmo se da je to kod tebe user posted image

Ja treba da dobijem sutra.... Temperatura mi ista. Mislila sam da mi se toplometar pokvario, ali nije, tokom dana pokazuje drugu temperaturu.... Ovog ciklusa cak nisam ni imala krvarenje pre ciklusa, makar to... A posto mi je gin prepisao utrogestan, ne znam sledeci ciklus da li da ga uzimam jer ovaj nisam imala krvarenje... Ajd' videcu.... Nego, evo moj graf...

http://postimage.org/image/4haie08wx/

Joleee, nadam se da ti nece trebati ni hsg ni histeroskopija ;)

Baby, nemam nick, izgleda svima nama 10 dpo pala temperatura ovog meseca, ali ja mislim da ce se vama dignuti (nista nisam perverzno mislila, samo da znate :D)

Ajd' odoh da radim, ljubnem vas..

P.s.

Nisam trudna, radila sam test :)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1617
13.11.2012 11:55:13   
daca77
Ed, graf ti je lepuser posted image ...navijam da pozeleniuser posted image
Meni je danas 5 DPO, ako je uopste i bilo O.

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1618
13.11.2012 12:04:51   
babby
Daco i Ed a sto vas dve ne siskite na po jedan testic aaa meni lici da moze bitiuser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1619
13.11.2012 12:15:02   
Sonreir
Daco, da li ti je stalo to rozikasto? Moze biti svasta i nista user posted image
Jole, ja ne mislim da je kod tebe cista, nemoj brinuti, malo ti je graf siz, ali nema veze, opusti se i muckaj user posted image
Ed, super ti je graf user posted image Da li ti je lutealna faza uvek tako duga?

Evo ga i moj graf, O je bila 15dc, a ff ce mi sutra to i obeleziti (probala sam da unesem neku temp za sutrasnji dan obelezi O na 15dc). Poklapa mi se O po ff sa simptoomima koje sam osecala user posted image I meni je ovaj graf malo cudniji nego raniji. BT posle O su mi obicno odmah visoke ali sada se nekako jedva provlace iznad crte user posted image Ja se ne brinem, polako rastu zato sto ce za 5 dana da odu bas visoko u 3.fazu i tamo ostanu user posted image

user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1620
13.11.2012 12:23:35   
Sonreir
Gde je sad Shishica, ona je imala tako neki graf sa BT jedva preko crte prvih par dana posle O user posted image Ako se dobro secam da je to njen graf user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1621
13.11.2012 12:26:31   
daca77
Sonrier, trenutno mi je stalo krvarenje...iskreno, njega nema ovako, vec samo na papiru, posle WC.
Navijam za tebe, jakoouser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1622
13.11.2012 12:34:24   
Ed83
Son, meni je O bila 11 dc, ne 10 dc, kako je on obelezio... A inace mi druga faza ciklusa traje 14-15 dana, znaci sutra bi trebalo da dobijem (posto su mi na 26 dana ciklusi)...

Babby, radila sam juce test, rekoh hajde i ja jednom da ga radim, heheh... Ali negativan, nazalost... A bio je onaj osetljivi 10mIU/mL, sto znaci da bi pokazao 2 dana pred ciklus user posted image ...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1623
13.11.2012 12:39:35   
Sonreir
Ok, onda cekamo sutra ili prekosutra. Test bi trebalo da pokaze ali ima onih zena koje su izuzetak i kojima test ne pokaze trudnocu i kada vec dosta kasni M, a beta bude nekoliko hiljada. Nema tu pravila, a ja ti zelim da si izuzetak user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1624
13.11.2012 12:57:05   
Verolina
Bebana, O ti je bila 13dc. Pitanje je samo koliko kvalitetana, jer nemas dobar dvodimenzionalni graf. Savetujem ti da uz bazalnu ides na folikulometriju. Kakav je spermogram tvog muza? Imate li neki karakteristican problem?
Nemam nick, nije jos nista izgubljeno. Pri takvom padu trebalo bi da si vec 'u krvi". Necemo zuriti sa zakljuccima.
Son, ti jos nisi imala O. Zanemari simptome. Mene je citav mesec zigao desni jajnik na kojem nisam imala ni jedan jedini folikul. Nekada simptomi nisu simptomi.
Daco, iskreno, trenutno mi se ne svidja graf, ali jos je rano. Prosto ne volim ludovanja T zato sto iz mog i drugih iskustava vidim da takvi grafovi nikada ne donose trudnocu. Cak i ako luduju u prvom delu (a ima takvih bezbroj na FF-u) u drugom delu su poprilicno mirni, a pod tim podrazumevam setanje od 0.1-02-.2 podeoka. Ne vise. Sacekacemo period posle ovulacije.
Ed83, tvoji grafovi su dobri. Ne znam da li sam te pitala, sta ste radili od analiza?
Babby, ti si misterija za meneuser posted image
Jole, i ti imas bas lepe grafove. Jos malcice i bice.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here