Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 12:47:05
|
|
|
|
Jole84
|
Verka držim palčeve za dobar ogtt,jel danas rezultati? Nemam Nik,Baby na kafici je bilo super,mada uvek malo vremena za ćaskanje,sve ringerajke su velike pričalice Ja sam počela sa iksićima,mada ovaj mesec neću nešto da vodim brigu preterano,do sledećeg...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 12:49:57
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Verka držim palčeve za dobar ogtt,jel danas rezultati? Necu ga raditi do od nedelje. Vadila sam samo pocetni.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 12:55:34
|
|
|
|
Jole84
|
Ja mislim da i na osnovu početnog može da se vidi da li postoji viši insulin? Ili grešim
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:34:07
|
|
|
|
Sonreir
|
Jole, samo ti muckaj, znas da broj odnosa ne znaci siguran put do bebe, nekad je dovoljan samo jedan usamljeni slucaj
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:38:16
|
|
|
|
Jole84
|
Ma hoću,al za svoju dušu što znači da se i ovog meseca takmičimo koja ima više iksića,pozliće nam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:43:55
|
|
|
|
Sonreir
|
Moze slobodno Fino je to kad je za svoju dusu Ja sam prosli put gledala u tvoj graf i brojala X jer sam bila na pocetku, a ti sada gledaj moj graf pa me prestigni Mene je mm probudio jutros u 15 do 5 da muckamo Sad vise ne znam ni da li da ga pisem kao jucerasnji X ili danasnji jutarnji jer me je sin toliko puta probudio da skoro nisam ni spavala do tog X
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:45:06
|
|
|
|
milenatea
|
drugarice, zar nije bolje svako drugo vece, da bi se plivaci obnovili?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:45:51
|
|
|
|
Jole84
|
Računaj ga ko zornjak Milenice ja sam i tako i onako,valjda je svejedno. Mogla bi i ti da nam se pridružiš ovde,da vidiš kad ti je O.
< Poruku je uredio Jole84 -- 11.11.2012 13:46:55 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:49:26
|
|
|
|
Sonreir
|
Da, upisacu ga u jutarnji Od toliko X ne znamo ni gde da ih pisemo Za nas dve su trebale da odrede taj kvadric po satima, a ne samo ujutru ili uvece Ne vredi takav zornjak kad meris BT jer onda u vreme ustajanja temp nije realna zbog ranijeg budjenja i zagrevanja
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:51:34
|
|
|
|
Sonreir
|
IZVORNA PORUKA: milenatea drugarice, zar nije bolje svako drugo vece, da bi se plivaci obnovili? Ukoliko je sve ok sa plivacima, dovoljno im je 24h da bi se obnovili, a svaki drugi dan je za one kojima se malo sporije regenerisu. Ja se vodim razmisljanjem da je sa nama sve ok, a i kada sam prvi put bila trudna tada smo imali odnose svaki dan, a nekad i 2x pa sam zatrudnela ne znajuci.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:55:25
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Da, upisacu ga u jutarnji Od toliko X ne znamo ni gde da ih pisemo Za nas dve su trebale da odrede taj kvadric po satima, a ne samo ujutru ili uvece Ne vredi takav zornjak kad meris BT jer onda u vreme ustajanja temp nije realna zbog ranijeg budjenja i zagrevanja Sramota što nisu uveli neki poli-iksić
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 13:55:59
|
|
|
|
milenatea
|
joooj ne mogu da se opterecujem da merim temp. a i dok mi ne daju neki lekic nema razloga za tim. samo jos da mm odradi spermogram, operisao je pre par god kilu, pa me je to malo strah i da se kompletiramo. pa ako za 6 meseci ne dodje do , razmisljacu o VTO ok Son, nisam znala, ja mislila za sve vazi isto, na dva dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 15:01:07
|
|
|
|
Sonreir
|
Ako je sve ok sa zdravstvene strane onda ja mislim da nema veze koliko su cesti odnosi nego samo da su u pravim danima. Moze se zatrudneti i sa odnosima svaki treci dan, i sa odnosima svaki drugi dan, kao i sa odnosima svaki dan, nekako mislim da to nije presudno ako je sve ostalo ok Ja trenutno testiram teoriju sa cestim odnosima pa ako ne bude rezultata uvescemo restrikcije Ne znam kako kome, ali meni uopste nije opterecenje meriti BT, taman lepo znam kada mi je O i onda tacno znam kada cu dobiti, onako se istripujem da mi kasni a u stvari mi ne kasni nego je samo O bila kasnije. Mene takve situacije vise opterecuju
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 19:30:52
|
|
|
|
Zell
|
Daco, Verka, Jole, Ed, Lalo, Son & ostale bazalke samo da vam se javnem da vam kazem da sam odustala od merenja BT do daljnjeg - posle dve godine, dosta je bilo. Navijam jako, jako da vam grafovi pozelene i da sto pre ugledate svoje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 8:18:49
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 8:26:03
|
|
|
|
babby
|
d.jutro bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 8:31:07
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Zell Daco, Verka, Jole, Ed, Lalo, Son & ostale bazalke samo da vam se javnem da vam kazem da sam odustala od merenja BT do daljnjeg - posle dve godine, dosta je bilo. Navijam jako, jako da vam grafovi pozelene i da sto pre ugledate svoje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 9:57:02
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 11:20:42
|
|
|
|
Ed83
|
DObro jutro, zeneee Evo ga moj, nekako je pravo cudan u odnosu na vase grafove... http://postimage.org/image/4x29x1g5x/ Ljubac za sve... Nazalost nemam puno vremena da pisem, na poslu sam, i svaki cas cekam sef da upade (mish ga njegov..)..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 11:56:48
|
|
|
|
mamica3
|
žene malo prosto pitanje i možda nije za ove teme al kad upratite O koliko često imate odnose..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 12:46:20
|
|
|
|
Jole84
|
Zell draga,razumem te,možda ti je baš to potrebno,malo uživaj... Baby,nemam nik,Ed navijam jako Evo mog,počela sam sa iksićima,Sani čekaj me
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 14:01:06
|
|
|
|
Bebana17
|
Ed, pa kad ćeš raditi test? Ovo je više nego obećavajuće Nemam nick, Baby, odlično napreduju vaši grafići, navijam Zell odmori se od ovoga...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 14:02:03
|
|
|
|
Bebana17
|
Jole, a ti udri po iksićima (mada, ne moramo to da ti govorimo, ti to sama prašiš, siroma' muž )
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 14:03:30
|
|
|
|
Jole84
|
Bebana ma meni još rano za O,al mućkam za svoju dušu,a pred O ima da padne u nesvest A tvoj graf?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 12.11.2012 14:23:13
|
|
|
|
Sonreir
|
Ed, tvoj test je pzitivan, samo treba da ga zapiskis sutra ujutru Mamice, pogledaj na grafovima koliko ima cesto X (X je sex.odnos u tim grafovima) Jole, ubi ti tvog muza Tvoj muz ce kao i moj, dok docekam O on vec kuka i zapomaze Nemam nick, jos uvek obecavas Zell, mila, odmori se malo, mozda ti je bas to potrebno Evo ga i moj graf, mislim da je O bila 15dc
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?