|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
11.11.2012 12:47:05   
Jole84
Verka držim palčeve za dobar ogtt,jel danas rezultati? user posted image user posted image
Nemam Nik,Baby user posted image na kafici je bilo super,mada uvek malo vremena za ćaskanje,sve ringerajke su velike pričalice user posted image
Ja sam počela sa iksićima,mada ovaj mesec neću nešto da vodim brigu preterano,do sledećeg...user posted image

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1576
11.11.2012 12:49:57   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Verka držim palčeve za dobar ogtt,jel danas rezultati? user posted image user posted image

Necu ga raditi do od nedelje. Vadila sam samo pocetni.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1577
11.11.2012 12:55:34   
Jole84
Ja mislim da i na osnovu početnog može da se vidi da li postoji viši insulin? Ili grešim user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1578
11.11.2012 13:34:07   
Sonreir
Jole, samo ti muckaj, znas da broj odnosa ne znaci siguran put do bebe, nekad je dovoljan samo jedan usamljeni slucaj user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1579
11.11.2012 13:38:16   
Jole84
Ma hoću,al za svoju dušu user posted image što znači da se i ovog meseca takmičimo koja ima više iksića,pozliće nam user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1580
11.11.2012 13:43:55   
Sonreir
Moze slobodno user posted image Fino je to kad je za svoju dusu user posted image Ja sam prosli put gledala u tvoj graf i brojala X jer sam bila na pocetku, a ti sada gledaj moj graf pa me prestigni user posted image Mene je mm probudio jutros u 15 do 5 da muckamo user posted image Sad vise ne znam ni da li da ga pisem kao jucerasnji X ili danasnji jutarnji jer me je sin toliko puta probudio da skoro nisam ni spavala do tog X user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1581
11.11.2012 13:45:06   
milenatea
drugarice, zar nije bolje svako drugo vece, da bi se plivaci obnovili?user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1582
11.11.2012 13:45:51   
Jole84
Računaj ga ko zornjak user posted image user posted image
Milenice ja sam i tako i onako,valjda je svejedno. Mogla bi i ti da nam se pridružiš ovde,da vidiš kad ti je O.

< Poruku je uredio Jole84 -- 11.11.2012 13:46:55 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1583
11.11.2012 13:49:26   
Sonreir
Da, upisacu ga u jutarnji user posted image Od toliko X ne znamo ni gde da ih pisemo user posted image Za nas dve su trebale da odrede taj kvadric po satima, a ne samo ujutru ili uvece user posted image Ne vredi takav zornjak kad meris BT jer onda u vreme ustajanja temp nije realna zbog ranijeg budjenja i zagrevanja user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1584
11.11.2012 13:51:34   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: milenatea

drugarice, zar nije bolje svako drugo vece, da bi se plivaci obnovili?user posted image

Ukoliko je sve ok sa plivacima, dovoljno im je 24h da bi se obnovili, a svaki drugi dan je za one kojima se malo sporije regenerisu. Ja se vodim razmisljanjem da je sa nama sve ok, a i kada sam prvi put bila trudna tada smo imali odnose svaki dan, a nekad i 2x pa sam zatrudnela ne znajuci.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1585
11.11.2012 13:55:25   
Jole84

IZVORNA PORUKA: Sonreir

Da, upisacu ga u jutarnji user posted image Od toliko X ne znamo ni gde da ih pisemo user posted image Za nas dve su trebale da odrede taj kvadric po satima, a ne samo ujutru ili uvece user posted image Ne vredi takav zornjak kad meris BT jer onda u vreme ustajanja temp nije realna zbog ranijeg budjenja i zagrevanja user posted image

Sramota što nisu uveli neki poli-iksić user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1586
11.11.2012 13:55:59   
milenatea
joooj ne mogu da se opterecujem da merim temp. a i dok mi ne daju neki lekic nema razloga za tim. samo jos da mm odradi spermogram, operisao je pre par god kilu, pa me je to malo strah i da se kompletiramo. pa ako za 6 meseci ne dodje do user posted image , razmisljacu o VTO

ok Son, nisam znala, ja mislila za sve vazi isto, na dva dana user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1587
11.11.2012 15:01:07   
Sonreir
Ako je sve ok sa zdravstvene strane onda ja mislim da nema veze koliko su cesti odnosi nego samo da su u pravim danima. Moze se zatrudneti i sa odnosima svaki treci dan, i sa odnosima svaki drugi dan, kao i sa odnosima svaki dan, nekako mislim da to nije presudno ako je sve ostalo ok user posted image Ja trenutno testiram teoriju sa cestim odnosima pa ako ne bude rezultata uvescemo restrikcije user posted image Ne znam kako kome, ali meni uopste nije opterecenje meriti BT, taman lepo znam kada mi je O i onda tacno znam kada cu dobiti, onako se istripujem da mi kasni a u stvari mi ne kasni nego je samo O bila kasnije. Mene takve situacije vise opterecuju user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1588
11.11.2012 19:30:52   
Zell
Daco, Verka, Jole, Ed, Lalo, Son & ostale bazalke samo da vam se javnem da vam kazem da sam odustala od merenja BT do daljnjeg - posle dve godine, dosta je bilo. Navijam jako, jako da vam grafovi pozelene i da sto pre ugledate svoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1589
12.11.2012 8:18:49   
Shishica
user posted image user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1590
12.11.2012 8:26:03   
babby
d.jutro bazalkeuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1591
12.11.2012 8:31:07   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Zell

Daco, Verka, Jole, Ed, Lalo, Son & ostale bazalke samo da vam se javnem da vam kazem da sam odustala od merenja BT do daljnjeg - posle dve godine, dosta je bilo. Navijam jako, jako da vam grafovi pozelene i da sto pre ugledate svoje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1592
12.11.2012 9:57:02   
nemam nick
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1593
12.11.2012 11:20:42   
Ed83
DObro jutro, zeneee user posted image

Evo ga moj, nekako je pravo cudan u odnosu na vase grafove...

http://postimage.org/image/4x29x1g5x/

Ljubac za sve... Nazalost nemam puno vremena da pisem, na poslu sam, i svaki cas cekam sef da upade (mish ga njegov..)..

user posted image

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1594
12.11.2012 11:56:48   
mamica3
žene malo prosto pitanje i možda nije za ove teme al kad upratite O koliko često imate odnose..

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1595
12.11.2012 12:46:20   
Jole84
Zell draga,razumem te,možda ti je baš to potrebno,malo uživaj...user posted image user posted image
Baby,nemam nik,Ed navijam jako user posted image
Evo mog,počela sam sa iksićima,Sani čekaj me user posted image

user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1596
12.11.2012 14:01:06   
Bebana17
Ed, pa kad ćeš raditi test? Ovo je više nego obećavajuće user posted image user posted image user posted image

Nemam nick, Baby, odlično napreduju vaši grafići, navijam user posted image

Zell user posted image odmori se od ovoga...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1597
12.11.2012 14:02:03   
Bebana17
Jole, a ti udri po iksićima (mada, ne moramo to da ti govorimo, ti to sama prašiš, siroma' mužuser posted image )

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1598
12.11.2012 14:03:30   
Jole84
Bebana user posted image ma meni još rano za O,al mućkam za svoju dušu,a pred O ima da padne u nesvest user posted image
A tvoj graf? user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1599
12.11.2012 14:23:13   
Sonreir
Ed, tvoj test je pzitivan, samo treba da ga zapiskis sutra ujutru user posted image
Mamice, pogledaj na grafovima koliko ima cesto X (X je sex.odnos u tim grafovima)
Jole, ubi ti tvog muza user posted image Tvoj muz ce kao i moj, dok docekam O on vec kuka i zapomaze user posted image
Nemam nick, jos uvek obecavas user posted image
Zell, mila, odmori se malo, mozda ti je bas to potrebno user posted image

Evo ga i moj graf, mislim da je O bila 15dc user posted image

user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here