|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
9.11.2012 8:16:10   
Verolina
user posted image
Sutra je tu. Dakle, lutealna faza od devet dana. Klasika za mene.user posted image
No dobro, sutra idem na OGTT sa insulinemijama, pa cemo videti sta se zbiva.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1551
9.11.2012 8:21:13   
daca77
Verka, spustila ti se Tuser posted image . Tebi se skracuje lut., a meni folik.faza.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1552
9.11.2012 8:22:39   
Verolina
Ne skracuje se meni lutealna, ona je uvek bila kratka zato sto mi je lose zuto telo.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1553
9.11.2012 8:24:21   
babby
Daco super skok ja planiram od sledeceg meseca da pocnem da koristimmb.Verka a mozda skoci gore sutrauser posted image kod mene se zasad drziuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1554
9.11.2012 8:26:36   
daca77
babby, samo neka tako i ostaneuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1555
9.11.2012 8:36:31   
Verolina
Babby, nece skociti. Moje zuto telo je supljOuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1556
9.11.2012 8:59:17   
babby
ma Verka bar kod mene nada umire poslednjauser posted image videcemo za oko user posted image 5 dana treba da stigne

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1557
9.11.2012 9:31:39   
Ed83
Dobro jutro, cureee....

Joj, nemam puno vremena, na poslu sam.. Ali, rekoh samo da postavim graf. Posle onako visoke temp, sad mi pala :(... A bas mi je bio lep.. Pih :)

Ljubim vas, pisemo se kasnije...

http://postimage.org/image/88s4fk067/

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1558
9.11.2012 10:39:12   
Jole84
Verka user posted image nisam znala da to žuto telo pravi toliki problem,da skrati lutealnu...Naći će se sigurno neko rešenje user posted image
Ed sunce joj njeno što pade,ipak nikad se ne zna,možda skoči sutra,ima nade user posted image
Baby super grafić,samo da ostane tako user posted image

Meni jutros poludeo toplomer,T mi bila 36,8,mnogo veliki skok user posted image posle umivanja i ustajanja,izmerim ponovo-36,3 što je realno.Znam da treba bez šetkanja ali ipak sam upisala ovu drugu T. Šta mislite,jel to ok?

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 1559
9.11.2012 10:41:40   
Ivanka 75
Jole, uvek u isto vreme meriš temp, po pravilu bi trebalo čim se probudiš, bez ustajanja iz kreveta i šetanja jer to menja vrednost T, npr odrediš neko vreme, ja sam u 8h merila i posle 2 meseca ostala trudna, bilo sve tačno ko sat.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1560
9.11.2012 10:44:02   
babby
Jole muckaj ti danas za svaki slucajuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1561
9.11.2012 10:48:12   
Jole84
Ivanka znam draga,merim nekoliko meseci user posted image Uvek bez ustajanja....nego danas mi toplomer odlepio,pa sam zato ponovila,jer nemoguće da mi toliko skoči u ovo doba ciklusa.
Baby rado bih al imam vešticu još uvek a i postoji mogućnost da radim histero ovog meseca pa ne bih smela da se opušćam dotle user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1562
9.11.2012 10:50:26   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ivanka znam draga,merim nekoliko meseci user posted image Uvek bez ustajanja....nego danas mi toplomer odlepio,pa sam zato ponovila,jer nemoguće da mi toliko skoči u ovo doba ciklusa.
Baby rado bih al imam vešticu još uvek a i postoji mogućnost da radim histero ovog meseca pa ne bih smela da se opušćam dotle user posted image

I moja temp je uvek bila čudna, posebno u mesecu kad sam ostala trudna, čak je opala toliko da sam mislila da treba jovo nanovo, ne brini telo čini svoje i prilagođava se user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1563
9.11.2012 10:54:21   
Jole84
Iz tvoja usta u Božje uši user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1564
9.11.2012 11:00:00   
mala.bebica
user posted image
i moja t danas je niza nego juce

Direktna veza do poruke: 1565
9.11.2012 11:12:24   
nemam nick
Moj danasnji

user posted image

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 1566
9.11.2012 13:47:15   
Nitrogirl

I moj....

user posted image

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1567
10.11.2012 0:02:21   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Verka user posted image nisam znala da to žuto telo pravi toliki problem,da skrati lutealnu...Naći će se sigurno neko rešenje user posted image

Ljubavi, nisam stoigla danas da ti odgovorim. ma meni izgleda insulin "izbusi" zuto telo. Videcemo sutra. nema niceg sto malo glukofaza nece srediti. user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1568
10.11.2012 8:18:48   
Nitrogirl
Verolina, kako mislis insulin ti izbusi zuto tijelo? Imas insulinsku rezistenciju?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1569
10.11.2012 10:39:47   
Verolina
Nemam IR ni PCOS, ali imam hiperinsulinemiju koja do toga dovodi. Sa visokim insulinom je jako nekvalitetna ovulacija.

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1570
10.11.2012 10:56:18   
babby
gde ste bazalke kako je bilo na kafici juceuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1571
11.11.2012 7:54:50   
nemam nick
Dobro jutro bazalke user posted image

user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1572
11.11.2012 8:47:25   
Nitrogirl
Dobro jutro

Nemam nick, baby...lijepi su vam grafovi, drzim palceve da ostanu visokouser posted image

user posted image

Moj je potpuno poludio, mislila sam da su ove fluktuacije posledica kvara toplomjera ali kupila sam novi i on pokazuje isto user posted image

Malo sam zbunjena, nikad mi ovako nije oscilirala temp, sta ovo moze da znaci, da li je neko imao slicno iskustvo?

(odgovor članu nemam nick)
Direktna veza do poruke: 1573
11.11.2012 10:22:38   
Verolina
Ako imas mogucnosti idi na folikulometriju. Meni tvoj graf izgleda anovulatorno.

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1574
11.11.2012 12:41:04   
lalojedac
evo mog,prosto nemam reci...user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here