Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:16:10
|
|
|
|
Verolina
|
Sutra je tu. Dakle, lutealna faza od devet dana. Klasika za mene. No dobro, sutra idem na OGTT sa insulinemijama, pa cemo videti sta se zbiva.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:21:13
|
|
|
|
daca77
|
Verka, spustila ti se T . Tebi se skracuje lut., a meni folik.faza.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:22:39
|
|
|
|
Verolina
|
Ne skracuje se meni lutealna, ona je uvek bila kratka zato sto mi je lose zuto telo.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:24:21
|
|
|
|
babby
|
Daco super skok ja planiram od sledeceg meseca da pocnem da koristimmb.Verka a mozda skoci gore sutra kod mene se zasad drzi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:26:36
|
|
|
|
daca77
|
babby, samo neka tako i ostane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:36:31
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, nece skociti. Moje zuto telo je supljO
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 8:59:17
|
|
|
|
babby
|
ma Verka bar kod mene nada umire poslednja videcemo za oko 5 dana treba da stigne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 9:31:39
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, cureee.... Joj, nemam puno vremena, na poslu sam.. Ali, rekoh samo da postavim graf. Posle onako visoke temp, sad mi pala :(... A bas mi je bio lep.. Pih :) Ljubim vas, pisemo se kasnije... http://postimage.org/image/88s4fk067/
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 10:39:12
|
|
|
|
Jole84
|
Verka nisam znala da to žuto telo pravi toliki problem,da skrati lutealnu...Naći će se sigurno neko rešenje Ed sunce joj njeno što pade,ipak nikad se ne zna,možda skoči sutra,ima nade Baby super grafić,samo da ostane tako Meni jutros poludeo toplomer,T mi bila 36,8,mnogo veliki skok posle umivanja i ustajanja,izmerim ponovo-36,3 što je realno.Znam da treba bez šetkanja ali ipak sam upisala ovu drugu T. Šta mislite,jel to ok?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 10:41:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jole, uvek u isto vreme meriš temp, po pravilu bi trebalo čim se probudiš, bez ustajanja iz kreveta i šetanja jer to menja vrednost T, npr odrediš neko vreme, ja sam u 8h merila i posle 2 meseca ostala trudna, bilo sve tačno ko sat.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 10:44:02
|
|
|
|
babby
|
Jole muckaj ti danas za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 10:48:12
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanka znam draga,merim nekoliko meseci Uvek bez ustajanja....nego danas mi toplomer odlepio,pa sam zato ponovila,jer nemoguće da mi toliko skoči u ovo doba ciklusa. Baby rado bih al imam vešticu još uvek a i postoji mogućnost da radim histero ovog meseca pa ne bih smela da se opušćam dotle
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 10:50:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ivanka znam draga,merim nekoliko meseci Uvek bez ustajanja....nego danas mi toplomer odlepio,pa sam zato ponovila,jer nemoguće da mi toliko skoči u ovo doba ciklusa. Baby rado bih al imam vešticu još uvek a i postoji mogućnost da radim histero ovog meseca pa ne bih smela da se opušćam dotle I moja temp je uvek bila čudna, posebno u mesecu kad sam ostala trudna, čak je opala toliko da sam mislila da treba jovo nanovo, ne brini telo čini svoje i prilagođava se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 10:54:21
|
|
|
|
Jole84
|
Iz tvoja usta u Božje uši
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 11:00:00
|
|
|
|
mala.bebica
|
i moja t danas je niza nego juce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 11:12:24
|
|
|
|
nemam nick
|
Moj danasnji
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 9.11.2012 13:47:15
|
|
|
|
Nitrogirl
|
I moj....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.11.2012 0:02:21
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Verka nisam znala da to žuto telo pravi toliki problem,da skrati lutealnu...Naći će se sigurno neko rešenje Ljubavi, nisam stoigla danas da ti odgovorim. ma meni izgleda insulin "izbusi" zuto telo. Videcemo sutra. nema niceg sto malo glukofaza nece srediti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.11.2012 8:18:48
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Verolina, kako mislis insulin ti izbusi zuto tijelo? Imas insulinsku rezistenciju?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.11.2012 10:39:47
|
|
|
|
Verolina
|
Nemam IR ni PCOS, ali imam hiperinsulinemiju koja do toga dovodi. Sa visokim insulinom je jako nekvalitetna ovulacija.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 10.11.2012 10:56:18
|
|
|
|
babby
|
gde ste bazalke kako je bilo na kafici juce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 7:54:50
|
|
|
|
nemam nick
|
Dobro jutro bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 8:47:25
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Dobro jutro Nemam nick, baby...lijepi su vam grafovi, drzim palceve da ostanu visoko Moj je potpuno poludio, mislila sam da su ove fluktuacije posledica kvara toplomjera ali kupila sam novi i on pokazuje isto Malo sam zbunjena, nikad mi ovako nije oscilirala temp, sta ovo moze da znaci, da li je neko imao slicno iskustvo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 10:22:38
|
|
|
|
Verolina
|
Ako imas mogucnosti idi na folikulometriju. Meni tvoj graf izgleda anovulatorno.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 11.11.2012 12:41:04
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mog,prosto nemam reci...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?