|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
20.11.2012 10:57:46   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: babby

Son f.f ti je obelezio o 15 dana kada i izgleda da je bila cekaj jos malo pa jedan testic

Ja sam uvek pametnija kada su drugi u pitanju a za sebe sam user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1726
20.11.2012 10:59:20   
babby
user posted image svi smo mi takvi kada nam dodje taj13 ili 14 dpo

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1727
20.11.2012 11:03:16   
daca77
Bazalke, navijam jakooouser posted image
Son, super ti je graficuser posted image
Kod mene se nesto ne poklapa, ali sam ja ubedjena da je bila O...pitanje je samo kakvog kvaliteta, jer mi je T visoka da bih racunala da je jos I faza ciklusa+grudi bas boleuser posted image
user posted image
ff sam zbunila na pocetku ciklusa visokim T, jer me stego virus i primala penicilin...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1728
20.11.2012 12:03:54   
ivekpivek
son nisam bas neki strucnjak za engleski ako mi ti mozes objasniti bilo bi super

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1729
20.11.2012 15:05:32   
Sonreir
Moras se prvo registrovati na sajtu www.fertiityfriend.com pa kada to uradis javi se da ti objasnjavamo dalje.

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1730
20.11.2012 16:20:11   
lalojedac
son daj Boze,to bi bilo jako lepo...pa meni varira O,nekad je 15 dan,nekad 18 a bila je i 33 dc...to kad sam se ja pazila...post pocinje u sredu i traje do Bozica,tako da nisam sigurna da cu ovulirati tako rano,ne znam da li postoji nesto da pijem,da malo pospesim O???

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1731
20.11.2012 18:13:17   
ivekpivek
registrovala sam se i dosla do kalendara ima lijevi i desni sta sad zna li iko

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1732
20.11.2012 18:16:49   
Sonreir
Kada se registrujes onda kliknes na datum za koji hoces da upises temperaturu i on ce ti otvoriti novi mali prozor u koji ukucavas temperaturu, probaj user posted image

Lalo, ne mozemo nista protiv planova onog gore user posted image Mislim da nicim ne mozes ubrzati O, jedino ako to tvoje telo samo odradi user posted image

Direktna veza do poruke: 1733
20.11.2012 18:43:40   
ivekpivek
nista ja ovdje nekontam,pitat cu nekog da mi ovo malo pojasni kako sta ,sonreir ipak hvaala

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1734
20.11.2012 20:18:46   
Bebana17
Sonreir, navijam jako user posted image user posted image user posted image , kad ce da padne jedan testic, pa da bude user posted image

Direktna veza do poruke: 1735
20.11.2012 20:25:10   
Sonreir
Hvala ti na lepim zeljama, ali ne znam kada cu da radim test, jer ne zelim da ga uradim prerano user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1736
21.11.2012 8:14:59   
Verolina
Ovaj mesec mi je T za 1-2 stepena visa i eg je krenuo 4 dana ranije. Juce me je u par navrata zigao levi jajnik. Videcemo i u petak na UZ ima li to nekog smislauser posted image
Po egu, ovulaciju ocekujem prekosutra, jer meni on ide 4 dana i peti dan bude O. proslog meseca sam ga videla samo jedan dan , a O je bila 17dc. po ovome, sad ce biti 14dc.
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1737
21.11.2012 8:19:19   
daca77
Verka, samo ti meri T i muckajuser posted image
Moja T je i dalje visoka, a mislila sam da ce danas user posted image ...juce u toku dana je bila 37,2C, tako da je to definitivno II faza ciklusa.
Ostaje da sutra cekam user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1738
21.11.2012 8:21:07   
Verolina
Ako ti je II faza ciklusa, onda ti je po grafu O mogla biti samo 6 dan.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1739
21.11.2012 8:43:13   
daca77
Tako ispada, Verkauser posted image
Postavlja se pitanje kakvog kvaliteta, ali bitno mi je da se zavrsi nekako ovaj ciklus i stane curkanje.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1740
21.11.2012 8:48:28   
Sonreir
Verka, samo ti sada muckaj, nema veze da li je O 14dc ili 17dc, bicu ja posle tvoja navijacica user posted image
Daco, izdrzi ovaj ciklus takav kakav je, ko zna sta se krije u tom tvom desnom jajniku user posted image Po temp bih ti i ja rekla da je 2.faza ciklusa.
Evo i mene od jutros:

user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1741
21.11.2012 8:49:54   
daca77
Son, hvala milauser posted image ...a ja navijam da tvoj graf pozeleni user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1742
21.11.2012 8:55:34   
Verolina
Son, bice da ce nesto da pozeleni uskoro.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1743
21.11.2012 8:57:05   
Sonreir
Hvala ti Daco, ali znas i sama kako0 te visoke temp ne znace nista sigurno, koliko si ti puta imala visoku temp pa onda ipak dobila user posted image
Verka, mislim ovo sto sam Daci napisala, jos uvek je rano, mada bih ja jako volela da ova temp nesto obecava. Ti ces mriti redovno temp ili ces da nas zezas da gledamo tvoje isprekidane linije celog meseca? user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 21.11.2012 8:58:43 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1744
21.11.2012 9:02:34   
Verolina
Ha ha ha....od danas redovno merim. Pa nije bilo potrebe ranije da se zlopatim svako jutrouser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1745
21.11.2012 9:07:54   
Sonreir
Vreme je bilo da ti neko podvikne pa da se uozbiljis user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1746
21.11.2012 9:10:04   
Verolina
Ha ha ha ha...uuuuuuuuuuuuuuu, sto si strogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1747
21.11.2012 9:14:42   
daca77
Son, ja cu Verku user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1748
21.11.2012 9:15:55   
Verolina
Ha ha ha ha ha.....evo i Daca se razgoropadila, pa bi me svickala po goloj gu*iciuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1749
21.11.2012 9:23:57   
daca77
Verka, ne zezaj se user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here