Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 12:20:58
|
|
|
|
Jole84
|
Onda nek stigne na vreme,da te ne muči više curkanje... pa u nove pobede sa probuđenim jajnikom! Ma nije mi to to,jedan dan samo pokriven,ovo posle mi ne znači. A obično mi bude kasnije pa sam čuvala mm
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 12:49:53
|
|
|
|
jole82
|
Jole dovoljan je samo jedan X pa da postane + Vucem te i prasim draga Daco mila da se sto pre ovaj "ciklus" zavrsi i da se radujemo sa tim probudjenim jajnikom Nitrogirl slazem se sa Verkom Ed da ovaj bude dobitni navijam jako Son cekamo te da se vratis, pa da nas obradujes Verka ne zabusavaj..vidis da i Daca ''oce da te bije
< Poruku je uredio jole82 -- 23.11.2012 12:54:30 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 13:05:38
|
|
|
|
mala.bebica
|
ajde son stavi graf pa da se radujemo :) kod mene jos nije stigla a i nesto sam prehladjena pa pijem defrinol.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 15:42:49
|
|
|
|
Sonreir
|
Verka, gde nadje ratnu nogu u sred plodnih dana?! Pa ti bas ne znas kada se treba svadjati sa muzem E pa, evo ja cu da ti kazem - sa muzem se svadjaj tek kada dobijes II na testu a ako moras pre onda moze svadja dan, dva pred M pa jos narednih 4 dana Jole, mozda je ovo pravi recept za bebu. Probala si da pokrivas svaki dan i nije islo, mozda je ovako bolje I gledaj na ovu O pozitivnije, manje dana ce ti trajati ciklus i pre ces znati na cemu si Ed, ti si imala lep graf i proslog ciklusa, mrzi me da ga trazim, koliko bese dana povisene temp si imala posle O dok ti nije stigla M? Nitro, ja se ne razumem u grafove sa cistom ili grafove bez O, ako te to muci prelistaj galeriju grafova na FF pa uporedi sa tvojim. Evo i mog grafa za danas (danasnja temp je providan kruzic jer sam jutros merila temp ranije nego sto uvek merim):
< Poruku je uredio Sonreir -- 23.11.2012 15:48:00 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 16:01:50
|
|
|
|
Meisje
|
Son,ja mislim da nije problem ako ranije izmeris,vazno da si dobro spavala i bar 5 sati i sigurno je relevantna!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 16:03:30
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Verka, gde nadje ratnu nogu u sred plodnih dana?! Pa ti bas ne znas kada se treba svadjati sa muzem E pa, evo ja cu da ti kazem - sa muzem se svadjaj tek kada dobijes II na testu a ako moras pre onda moze svadja dan, dva pred M pa jos narednih 4 dana Ha ha ha Inace, ti si trudna k'o dva i dva sto su cetiri!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 16:05:04
|
|
|
|
jole82
|
Son za graf Koliko ranije si merila? Koliko se ja razumem..nek me isprave ako gresim...al to sto ti je sa ranijim merenjem visoka je super, jer ranije T moze samo niza da bude...sto znaci da si merila u svoje vreme bila bi visa... Ja sam merila u 6 svako jutro..od pola 6 do pola 7, uglavnom nije bilo razlike...al ako merim u 5 ili u 7 bude razlika.. Naravno nismo sve iste, pa ni nasi metabolizmi, a i razlika je ako se meri u 6 i u 9 ujutru(zbog onog cirkadijalnog ritma)..Maslacak bi ovo bolje obrazlozila ja znam samo "ulicarski"
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 16:08:15
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Son za graf Koliko ranije si merila? Koliko se ja razumem..nek me isprave ako gresim...al to sto ti je sa ranijim merenjem visoka je super, jer ranije T moze samo niza da bude...sto znaci da si merila u svoje vreme bila bi visa... Ma moze da bude i obrnuto. Ali njoj T ne odstupa mnogo od prethodnih dana tako da je sasvim validna. Jole, pusti si Sonrisitu, ona govori suprotno jer se boji da ne izbaksuzira. Neka je. Moze jos sutra i prekosutra.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 16:14:09
|
|
|
|
jole82
|
Eto ti ga na ja to zakljucila na svom primeru Nego ZVerka da se bacis ti na jedan keks pomirennja...kazu da je taj sladji Ja zaboravih na te pomirenja ...posto me se mm plasi, pa gleda sve da ispostuje, jer sam postala mnogo za'ebana kad se razgoropadim..kaze mi on "u gadnu babu izrastas"
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 16:15:52
|
|
|
|
Verolina
|
Videcu danas sta ce Zoki da mi kaze. Ako kaze, prsnuo je danas folikul, pasce pomirenje, ako ne, ima da ga driblam k'o najgora od svih baba. Silno je zgresio sinko.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 17:13:07
|
|
|
|
Sonreir
|
Kod mene je tako kako je Jole napisala - ako merim ranije onda mi je niza nego u ono vreme kada obicno merim, tako da iako je ranije nije nikakvo odstupanje pa smatram i danasnju temp validnom. Ne plasim se toliko da ne izbaksuziram nego sam pre 3-4 god prvo merenje BT prosla sa 17 povisenih temp i 18 dpo stigla M, samo iz tog razloga jos uvek cekam. Nemoj da me teras da ti stavim i taj stari graf pa da vidis kako tek taj izgleda, pravi skolski trudnicki, a dobila M Verka, hvala ti na obavestenju da sam trudna Jadan taj tvoj muz ni ne zna sta ga ceka i koga je ozenio Salim se, mila, mozda ipak ulovis lavicu Jole, Mei, samo me vi bodrite, vredite za 4 osobe a to je vec guzva
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 21:33:41
|
|
|
|
ivekpivek
|
moze jedno pitanje evo pocela sam mjeriti temp ,prvi put nikad prije nisam,e sad kako cu znati da mi se blizi ovulacija i htjela bi potrefiti da imam odnos dan dva prije ovulacije a ne na sam dan nje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 21:45:18
|
|
|
|
mala.bebica
|
ivekpivek videcec kako pada t tad je o. a mislam da ff obelezuje kad je o. kad krene da raste to znaci da zavrsila o i pocinje druga faza ciklusa. mozda jos neko ima da ti poobjasni bolje. pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.11.2012 21:58:40
|
|
|
|
ivekpivek
|
valjda cu skontati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 8:02:41
|
|
|
|
Verolina
|
Evo i mene. Juce u osam uvece primila pregnil. Ocekujem da ce najkasnije do ranih jutarnjih sati folikul puci.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 8:06:46
|
|
|
|
sandrina 85
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 8:10:25
|
|
|
|
Verolina
|
Sandric, imas jos malo vremena da vuces :-)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 8:26:58
|
|
|
|
sandrina 85
|
Vuceeeem jako, najace
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 9:19:35
|
|
|
|
lalojedac
|
sandrina vuci!!! bazalke jedno pitanje,ako je lh test pozitivan pa onda sutradan negativan sta to znaci? juce mi je pozitivan,danas negativan,a T mi je pala na 36.1,ne kapiram..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 9:22:50
|
|
|
|
mala.bebica
|
Stigla i moja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 9:25:18
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac sandrina vuci!!! bazalke jedno pitanje,ako je lh test pozitivan pa onda sutradan negativan sta to znaci? juce mi je pozitivan,danas negativan,a T mi je pala na 36.1,ne kapiram.. To znaci da ti je danas ovulacija. Baci se na muckanje. Bebice, zao mi je. Bice drugi put
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 11:47:42
|
|
|
|
Sonreir
|
Jutro Meni jutros temp 37,1 i krenula mi je M Totalno sam zbunjena Izgleda da je ovaj ciklus svima cudan, ali zato cemo svi dobiti II od Deda Mraza
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 12:27:25
|
|
|
|
Verolina
|
Son, kako mislis krenula ti menstruacija? Jesi sigurna da je menstruacija?Mozda je ono krvarenje koje skoro svaka zena ima na pocetku trudnoce?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 13:01:25
|
|
|
|
Sonreir
|
Ma ovo je M, nije ni onaj braon iscedak nego je redovna crvena krv. Prvi dan mi nikada ne ide puno pa je tako i sada, ali ne sumnjam da je M. Jedino mi je krivo sto to ne pokazuje BT, kako cu sada verovati grafu Probacu da merim jos jedan mesec pa ako opet bude ovako onda se necu zamarati merenjem jer onda graf BT u mom slucaju ne znaci bas nista.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.11.2012 13:16:09
|
|
|
|
daca77
|
Son, ne znam kako to kod tebe funkcionise, ali prati jos koji ciklus pa ces videti... Ja znam da da nokon 14dana povisene T, dolazi i to onog dana kada T padne na 36,6C. Zato sam je jos juce cekala, a dosla danas. Verka, muckas li ili da te prebijem?
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?