|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
2.12.2012 10:13:25   
Verolina
Da da...Vec sam zaboravila na to....Hi hi...Mozda jesu neki znaciuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1951
2.12.2012 12:37:16   
Jole84
Moja T je pala,tako da će veštica sutra u toku dana,odgovara mi...da što pre zakažem hsg user posted image

user posted image

Verka,Zoki ne zna? Baš me zanima šta bi reko,moja doktorka je rekla da je to odlična metoda user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1952
2.12.2012 12:44:39   
Maslacak15
Jole84 duso,

i tvoja lutealna faza u poslednje vreme ume da bude kraca.. Samo desetak dana. No dobro, ajde naHSG drzimo fige pa ces videti. Sigurno ce doktorka nesto da predlozi.user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1953
2.12.2012 12:51:32   
Jole84
Maslačkić zadnjih meseci mi je striktno na 14 dana,mada sad ću da proverim. Danas me baš začudilo,očekivala sam pad tek za par dana.
user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1954
2.12.2012 13:08:11   
lalojedac
navijam da nam pozelene graficiuser posted image
ja nisam merila od jutros,jer smo se uspavali za Crkvu pa smo zurili a i razmisljam da ne merim,O je bila,muckanja nema do Bozica,do tad cemo ici i u Le pa taman malo da se opustim a na 32 dc radim testuser posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 1955
2.12.2012 13:39:07   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Jole84

Verka,Zoki ne zna? Baš me zanima šta bi reko,moja doktorka je rekla da je to odlična metoda user posted image

Pa nisam mu rekla. Ne znam zasto. A i vec idem na folikulometriju koja je daleko preciznija, pa mi ovo vise dodje kao jutranji hobiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1956
3.12.2012 7:18:12   
Verolina
Jutro bazalkeuser posted image
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1957
3.12.2012 7:26:39   
daca77
Verka...pu pu, ali prelep je grafuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1958
3.12.2012 7:40:04   
Verolina
Samo neka rasteuser posted image user posted image
Okaci tvoj!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1959
3.12.2012 7:40:31   
Cindarella
Verka user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1960
3.12.2012 7:43:02   
daca77
Verka, moj je dosadanuser posted image
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1961
3.12.2012 7:45:03   
Verolina
Ne razumem zasto ti nije obelezio O? Bas se jasno vidiuser posted image
Cinduser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1962
3.12.2012 7:54:34   
daca77
Verka, nije ni prosli put...a tacno je user posted image dosla 15dana od skoka. Ipak je ovo program i zbunjuje ga ovako rani skok T.user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1963
3.12.2012 7:59:05   
Verolina
Ma bitno je da je pokrivenauser posted image
koji je tebi jajovod suzen?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1964
3.12.2012 8:02:00   
daca77
Levi jajovod suzen, Verka...a sto pitas?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1965
3.12.2012 8:05:53   
Verolina
Pitam, zato sto znam da ti desni slabije funkcionise, kao i moj. Nije morao bas levi da bude suzenuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1966
3.12.2012 8:08:06   
daca77
E pa nije morao, ali jbguser posted image ...mislim da je ovo 2.ciklus kako uzastopno radi desni jajnik.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1967
3.12.2012 8:10:01   
Verolina
Ha ha ha...Ima neceg u vazduhu. I moj desni je proradio. Kaze meni Zoki, mozda beba bas hoce da bude desnjak-radikal. Ja rek'o, pa na majku, ali samo po ideji, ne po politickom opredeljenju.user posted image Kaze on, znaci kod mame-sve ili nista. Rek'o tako je! user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1968
3.12.2012 8:15:05   
daca77
user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1969
3.12.2012 8:54:02   
babby
user posted image Verka samo cu to reci,a kod mene klasika za 8dpouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1970
3.12.2012 8:55:53   
Verolina
Babby, meni vise deluje da ti O bila 16dc, ali po sekretu nije. I daj, dobij tu platu vise i kod dr za taj spoting.
user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1971
3.12.2012 9:01:03   
babby
user posted image to i ja kazem i ja sam mislila da je bila 16 ali tada je bio samo spoting sta znam

< Poruku je uredio babby -- 3.12.2012 9:02:18 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1972
3.12.2012 9:16:38   
ivekpivek
user posted image evo mog grafa sta kazete lici li ovo na ista meni je prvi mjesec da mjerim,jutros sam se digla sat vremena ranije i mjerila ispala 35.8 neznam sta da mislim ,sta kad se izmjeri ranije jel to vrijedi,blizi li se ovulacija ,kako cu napraviti da mi bude prozirni krugic na grafu

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1973
3.12.2012 9:18:18   
Verolina
Ivek, ako ti sutra skoci T i nastavi da raste jos 3 dana, FF ce ti obeleziti O na danasnji dan. Pokrivena je i to je super.user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1974
3.12.2012 9:18:40   
ivekpivek
sto je moj graf ispao mal a vas veci jel trebam negdje namjestiti

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here