Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.12.2012 10:13:25
|
|
|
|
Verolina
|
Da da...Vec sam zaboravila na to....Hi hi...Mozda jesu neki znaci
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.12.2012 12:37:16
|
|
|
|
Jole84
|
Moja T je pala,tako da će veštica sutra u toku dana,odgovara mi...da što pre zakažem hsg Verka,Zoki ne zna? Baš me zanima šta bi reko,moja doktorka je rekla da je to odlična metoda
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.12.2012 12:44:39
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jole84 duso, i tvoja lutealna faza u poslednje vreme ume da bude kraca.. Samo desetak dana. No dobro, ajde naHSG drzimo fige pa ces videti. Sigurno ce doktorka nesto da predlozi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.12.2012 12:51:32
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačkić zadnjih meseci mi je striktno na 14 dana,mada sad ću da proverim. Danas me baš začudilo,očekivala sam pad tek za par dana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.12.2012 13:08:11
|
|
|
|
lalojedac
|
navijam da nam pozelene grafici ja nisam merila od jutros,jer smo se uspavali za Crkvu pa smo zurili a i razmisljam da ne merim,O je bila,muckanja nema do Bozica,do tad cemo ici i u Le pa taman malo da se opustim a na 32 dc radim test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 2.12.2012 13:39:07
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Verka,Zoki ne zna? Baš me zanima šta bi reko,moja doktorka je rekla da je to odlična metoda Pa nisam mu rekla. Ne znam zasto. A i vec idem na folikulometriju koja je daleko preciznija, pa mi ovo vise dodje kao jutranji hobi
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:18:12
|
|
|
|
Verolina
|
Jutro bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:26:39
|
|
|
|
daca77
|
Verka...pu pu, ali prelep je graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:40:04
|
|
|
|
Verolina
|
Samo neka raste Okaci tvoj!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:40:31
|
|
|
|
Cindarella
|
Verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:43:02
|
|
|
|
daca77
|
Verka, moj je dosadan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:45:03
|
|
|
|
Verolina
|
Ne razumem zasto ti nije obelezio O? Bas se jasno vidi Cind
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:54:34
|
|
|
|
daca77
|
Verka, nije ni prosli put...a tacno je dosla 15dana od skoka. Ipak je ovo program i zbunjuje ga ovako rani skok T.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 7:59:05
|
|
|
|
Verolina
|
Ma bitno je da je pokrivena koji je tebi jajovod suzen?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:02:00
|
|
|
|
daca77
|
Levi jajovod suzen, Verka...a sto pitas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:05:53
|
|
|
|
Verolina
|
Pitam, zato sto znam da ti desni slabije funkcionise, kao i moj. Nije morao bas levi da bude suzen
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:08:06
|
|
|
|
daca77
|
E pa nije morao, ali jbg ...mislim da je ovo 2.ciklus kako uzastopno radi desni jajnik.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:10:01
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Ima neceg u vazduhu. I moj desni je proradio. Kaze meni Zoki, mozda beba bas hoce da bude desnjak-radikal. Ja rek'o, pa na majku, ali samo po ideji, ne po politickom opredeljenju. Kaze on, znaci kod mame-sve ili nista. Rek'o tako je!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:15:05
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:54:02
|
|
|
|
babby
|
Verka samo cu to reci,a kod mene klasika za 8dpo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 8:55:53
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, meni vise deluje da ti O bila 16dc, ali po sekretu nije. I daj, dobij tu platu vise i kod dr za taj spoting.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:01:03
|
|
|
|
babby
|
to i ja kazem i ja sam mislila da je bila 16 ali tada je bio samo spoting sta znam
< Poruku je uredio babby -- 3.12.2012 9:02:18 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:16:38
|
|
|
|
ivekpivek
|
evo mog grafa sta kazete lici li ovo na ista meni je prvi mjesec da mjerim,jutros sam se digla sat vremena ranije i mjerila ispala 35.8 neznam sta da mislim ,sta kad se izmjeri ranije jel to vrijedi,blizi li se ovulacija ,kako cu napraviti da mi bude prozirni krugic na grafu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:18:18
|
|
|
|
Verolina
|
Ivek, ako ti sutra skoci T i nastavi da raste jos 3 dana, FF ce ti obeleziti O na danasnji dan. Pokrivena je i to je super.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 3.12.2012 9:18:40
|
|
|
|
ivekpivek
|
sto je moj graf ispao mal a vas veci jel trebam negdje namjestiti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?