|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
1.12.2012 9:52:24   
babby
ma ima ga jako malo samo prilikom brisanja na papiru braonkasto

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1901
1.12.2012 10:55:58   
Verolina
Nije bitno koliko ga ima. Imas neko blago krvarenje kome se mora ispitati uzrok. user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1902
1.12.2012 11:03:16   
lalojedac
slazem se sa verolinom babby,bolje proveri... evo mog grafica,sta mislite da li ima malo nade da smo uboli?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1903
1.12.2012 11:07:13   
Verolina
Cekaj, tebi su LH trake bile pozitivne desetog i dvanaestog dana ciklusa? Nema sanse da ti je O bila 16dc. pazi, od naglog porasta LH hormona do ovulacije protekne u najekstremnijim slucajevima 72 sata. Ne moze nikako da bude teoretski vise od toga. najcesce se O desi 24-28h posle porasta LH. tako da je tebi najverovatnije bila (ako je bila) 12dc. zasto ne izvadis progesteron. Vrlo je lako, i znaces na cemu si.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1904
1.12.2012 11:11:07   
milenatea
ubedile ste me user posted image
ne spavam sa otvorenim ustima user posted image , tako da cu meriti ali ne mogu u isto vreme, to bi me dokrajcilo, velika sam spavalica. od ujutru pocinjem.
hvala Jole,Verkauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1905
1.12.2012 11:14:20   
Verolina
Koji ti je dc? Pocinjes ili od prvog dana ciklusa ili od kraja user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1906
1.12.2012 11:24:38   
lalojedac
od kud znam verka,tako mi je obelezio ff...nista na 28 dc radim test i to je to,nema neke mudrosti. Necu raditi nijedan test pre toga jer mi je vise dosta svih tih papira i plocica.I ja sam ubedjena da je bila 12 dc ali ff kaze nije...tad mi je ona T crta bila tamno bordo kao i C crta,a odmah sutradan svetla i tako par dana i sad ih nemam vise ali i T kaze da je bila...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1907
1.12.2012 11:42:55   
daca77
Lalo, slazem se sa Verkom i njenom teorijom...user posted image
Evo mog grafa
user posted image

Direktna veza do poruke: 1908
1.12.2012 11:43:58   
lalojedac
sta sad mislite da nije bilo O iliuser posted image zbunile ste me

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1909
1.12.2012 11:47:33   
daca77
Lalo, ako je O bilo, to je onda 12 dc...ako si u prilici, mozes danas izvaditi progesteron i znati na cemu si.

Direktna veza do poruke: 1910
1.12.2012 12:17:40   
lalojedac
ako pomenem muzu jos jedno ispitivanje ima da me se odrekne,dala sam mu obecanje da cu se bar u postu opustiti i prepustiti,da necu pominjati bebu,ovulaciju,betu i sve redom...da ostavim sve u Bozjim rukama i cekam. Tako da necu raditi nista,htela sam samo da znam da li je O bila pre pocetka posta,da znam kako sad da se ponasam,tj. da li da pocnem sa fitnesom,iskreno.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1911
1.12.2012 12:56:47   
milenatea
danas mi je 3dc.mogu od sutrauser posted image
IZVORNA PORUKA: Verolina

Koji ti je dc? Pocinjes ili od prvog dana ciklusa ili od kraja user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1912
1.12.2012 13:34:25   
Nitrogirl
Verka, Baby lepo napredujete user posted image

Evo mog od jutros....

user posted image

Pitanje: Ako je O bila kasnije da li DPO traje duze? Na 16dpo mi uvijek padne T i istog dana dodje vjestica, zadnjih 9 mjeseci je tako, od kad pratim T. Ovo je prvi put da mi je skocila na 16dpo ali.....strah me da se ponadamuser posted image

Jod jedna stvar mi je jako cudna, kad dubokoo udahnem cujem grgutanje u stomaku , znate ono kao da mi je stomak pun tecnosti, ako me razumijete, da li je to ipak znak user posted image

Direktna veza do poruke: 1913
1.12.2012 13:34:32   
daca77
Trenutna T je 37,25C. Definitivno je druga faza ciklusauser posted image
Nitrogirl, DPO je uvek isti, tj.priblizno isti. Navijam da ti ovaj graf pozeleniuser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 1.12.2012 13:36:09 >

Direktna veza do poruke: 1914
1.12.2012 13:45:17   
Nitrogirl
Verka , radila sam progesteron, bio je 14ng/ml, cini mi se 7 ili 8 dan dpo, tako da sam sigurna da je bila. Txs na savjetu, moj dragi dr se nije sjetio ovo da pomene kao opciju, iako imam jasnih problema da utvrdim da li sam i kad imala O.

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 1915
1.12.2012 13:47:01   
Nitrogirl
Hvala Daco, nadam se i ja....moram bar malcice :-)

Direktna veza do poruke: 1916
1.12.2012 13:59:34   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Nitrogirl

Pitanje: Ako je O bila kasnije da li DPO traje duze? Na 16dpo mi uvijek padne T i istog dana dodje vjestica, zadnjih 9 mjeseci je tako, od kad pratim T. Ovo je prvi put da mi je skocila na 16dpo ali.....strah me da se ponadamuser posted image

Tako je. DPO ti je uvek 12-14 dana u proseku od momenta ovulacije. Po progesteronu si imala lepu ovulaciju.user posted image
Milenatea, mozes sutra slobodno da pocnes sa merenjem.

Direktna veza do poruke: 1917
1.12.2012 14:00:51   
Verolina
Nitro, sto ne uradis testic?

Direktna veza do poruke: 1918
1.12.2012 14:10:11   
Maslacak15
Nitro i ja mislim da je vreme za testicuser posted image Navijamo...

Lalo kako bre LH stapic pozitivan 21. og. Pa jesmo rekli da se ne vazi jer si slikala test posle par dana? A i taj 23. eg je bio negativan. Rekla sam ti da je onaj poslednji (25.og 26, og najblizi pozitivnom) . Ne mogu da nadjem sad na kom topiku smo pricale ali postavila si slike. Samo zbunjujes Verolinu hihihi. Na osnovu temperature jasno je da O nije bila pre 16 og dana ciklusa, nema sanse ni dana pre. Znaci ne treba da radis test pre 32. dana, na 14 dpo. Lepo ste pokrili x icima vidim. Pozdravljam teuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1919
1.12.2012 14:20:00   
Maslacak15

I kao pojasnjenje, Lalo, misle da nije bilo O, tj nije im jasno kad je bilo jer su se zbunile posto si tako rano upisale pozitivne LH stapice skok temperature je usledio tek posle cetiri pet dana. Ali stapici nisu bili tako rano pozitivni, ja sam ih videla, barem ne ti sto si pokazala na sliciuser posted image A ovulacije je bilo sigurno, tj najverovatnije posle 16 dana ciklusa. Temperatura je krenula lepo da raste, verujem da ce tako da se nastavi. Navijam da se lepo iznenadis jos u 2012. oj :)

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1920
1.12.2012 14:31:28   
daca77
Maslacak, a meni ostaje iznenadjenje u 2013.god.?user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1921
1.12.2012 15:21:54   
lalojedac
hvala maslacak i svima! dace Bog! znaci iako je x pre O ipak ima nade?! joj,divno,nista cekam taj 32dc pa radim test,vuci maslacak molim te!!!!user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1922
1.12.2012 17:20:53   
cakanavaspitacica

Vaspitacice, taj graf koji imas u Fertiliti frendu sacuvas kao sliku na kompjuteru. Onda ides na dodaj.rs, pa u opciji browse preuzmes sliku sa kompjutera, kliknes na dodaj i onda iskopiras link gde pise kod za forum i zalepis ga ovde. To je sve.
Dobrodosla dragauser posted image
Evo mog grafa. Lepo je videti i ovu T koju nisam imala preko godinu dana.
user posted image

Nisam mogla sa tog sajta jer IP adresa mi pripada inostranstvu. Ali evo nasla sam drugi sajt za dodavanje slika. Nadam se da cu sad uspeti da pokazem svoj graf i zatrazim misljenje. user posted image

http://upload.slike.com/slike/pb37n.png

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1923
1.12.2012 17:25:56   
Verolina
Moram prvo da te pitam je l' imas obicno tako duge cikluse?

(odgovor članu cakanavaspitacica)
Direktna veza do poruke: 1924
1.12.2012 17:28:55   
cakanavaspitacica

Moram prvo da te pitam je l' imas obicno tako duge cikluse?

Uglavnom da. U proseku mi ciklus traje od 34-42 dana. Mada tokom ove godine sam dobijala ponekad i na oko 30 dana.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here